Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 03-12-2012, 20:28
|
|
|
Może złożyć, jeśli ktoś doniesie, że masz związki z Brunonem K. Ciekawe jaka wg donosiciela była istota tych "związków". >D
EDIT: żeby nie było, że Bór gupi i komentuje, a sam nic nie wrzuca - zabawa z bateriami, czyli jak oszczędzić trochę grosza. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 04-12-2012, 17:54
|
|
|
Brzmi to jak propagandówka Związku Wojujących Bezbożników.
EDIT: Nie wiem, co na to moderacja, dla mnie to już podpada pod zakazane na tym forum kwestie religijne. A język tego filmiku, rynsztokowy i pełen wulgaryzmów, jest... adekwatny do tego, co napisałem wyżej. Jak to powiedział kiedyś Michnik (sic!) - "tramwajowy antyklerykalizm". |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 04-12-2012, 18:16
|
|
|
Uśmiałem się setnie, choć może po prostu od czasu do czasu lubię posłuchać jak ktoś prowadzi taki (w swoim mniemaniu) "inteligentny" wywód, ale zgodzę się z Urawą - nie wpuszczałbym takich rzeczy na kotatsu. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Crushmaker
|
Wysłany: 04-12-2012, 18:31
|
|
|
Urawa napisał/a: |
Brzmi to jak propagandówka Związku Wojujących Bezbożników.
EDIT: Nie wiem, co na to moderacja, dla mnie to już podpada pod zakazane na tym forum kwestie religijne. A język tego filmiku, rynsztokowy i pełen wulgaryzmów, jest... adekwatny do tego, co napisałem wyżej. Jak to powiedział kiedyś Michnik (sic!) - "tramwajowy antyklerykalizm". |
Cytat: | Regulamin forum
3. Na forum obowiązuje zakaz dyskusji na tematy związane z religią i polityką. W internecie jest bardzo wiele miejsc, w których można to robić – nasze forum nie musi być jednym z nich.
|
więc nie dyskutuj :)
Skoro na forum teksty o polityce, przeciwnie do tego samego punktu regulaminu, wskakują nawet do działu humor czy ciekawostki przeróżne bo kogoś to dziwi/fascynuje czy też śmieszy to mój link nie powinien być z podobnego powodu dyskryminowany :).. ale co mi tam :P |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-12-2012, 18:42
|
|
|
There, I fixeded it.
W moim mniemaniu post mieści się w granicach tolerancji, więc wystarczy jeśli osoby wrażliwe zostaną ostrzeżone o zagrożeniu zniesmaczeniem.
Pro memoria - będę dźwięczny jeśli na przyszłość sami będziecie sygnalizować, że linkujecie do jakichś bezeceństw typu polityka, żarty ze świętości czy artykuły o polskich celebrytach. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 06-12-2012, 00:44
|
|
|
Nie miejąc obecnie żadnego kanału tv, który otwarcie rozprzestrzeniał by współczesne anime skakałem po kanałach w przerwie reklamowej i wpadłem na Tsugumi Ruri. A właściwie na program Imagenation na NHK World, który wychwalał pod niebiosa nowy sezon Hayate no Gotoku. Niestety program był nieco "przeterminowany" gdyż w otwartym tekście powiedzieli o 3 odcinkach wyemitowanych w Japonii. Jednakze pokazali kto jest odpowiedzialny za wszystkie przeróbki. Ten reżyser wyglada jak żółtodziób, mimo że wspominali cos o wczesniejszych dzieach takich jak Samurai Champloo lub Erg Proxy jakoś mi to zwyczajnie do siebie nie pasowało. W każdym razie niedługo pewnie będzie programik dostepny w streamingu lub na torrentach. Polecam sobie zobaczyć jak można nie rozumieć co jest w tym anime złego :] |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
|
Wysłany: 06-12-2012, 10:37
|
|
|
Hmm... dostaje się od państwa darmowe szkolenie, w ramach doskonalenia zawodowego (jak ulał do CV pasuje), czego chcieć więcej? ^^ |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 06-12-2012, 10:47
|
|
|
W sumie słusznie. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 06-12-2012, 12:43
|
|
|
Ja tam wyjątkowo nie mam nic przeciwko. Uważam, że powinno się przejść takie najbardziej podstawowe szkolenie, żeby w razie czego umieć chociaż złapać karabin i nie przymierzyć z niego lufą do klaty. No i mam A. |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 06-12-2012, 16:36
|
|
|
Ugh, a miałem nadzieję, że już sobie darowali na dobre.
Swarga napisał/a: | Ja tam wyjątkowo nie mam nic przeciwko. Uważam, że powinno się przejść takie najbardziej podstawowe szkolenie, żeby w razie czego umieć chociaż złapać karabin i nie przymierzyć z niego lufą do klaty. No i mam A. | Zauważ co piszą - nie będzie naboru/szkolenia nowych, będą tylko szarpać tych, którzy już są w rezerwie.
Innymi słowy - jeśli nie zdążyli cię wziąć przed zlikwidowaniem obowiązkowego poboru, to masz spokój. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 06-12-2012, 17:07
|
|
|
Ale o ile kojarzę, to pobór jest nadal obowiązkowy, tylko nie ma wcieleń. Tak się teraz zastanawiam czy mnie to obejmie czy nie, ale z drugiej strony 10 dni to nic wielkiego - ot, urlop. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
|
Wysłany: 06-12-2012, 17:38
|
|
|
Dokładnie, pobór jest cały czas, ale z automatycznym przeniesieniem do rezerwy. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|