Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-02-2013, 00:52
|
|
|
Cytat: | Nie da się, pomimo wysiłków, udowodnić jakiegokolwiek racjonalnego sposobu działania homeopatii i nazwania jej „metodą leczniczą”. Da się statystycznie uchwycić, że coś działa, nie wiadomo jednak co i jak. Wymyka się to badaniom przeprowadzanym w kontrolowanych warunkach. Zatem jest to okultyzm (łac. Occultus, zakryte), a środowiska to popierające są to środowiska okultystyczne. |
Po prostu koham flądrową dedukcję.
Acz "Nieznany świat" jest faktycznie niezłym zbiorowiskiem wariatów (i homeopatycznych lobbystów, zapewne). Zajrzałem raz, natknąłem się w ostry atak na przeciwników homeopatii w samym wstępniaku i więcej nie dotykałem. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 09-02-2013, 16:35
|
|
|
Domy publiczne , a utrata zasiłku |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 11-02-2013, 15:56
|
|
|
Polska nauka to taki syf, że o Boże, Boże, Bożenko.
Profesor od lat odserwował Wojewódzkiego (niemożebnie mnie *denerwuje* ta powszechna atmosfera spoufalenia z 50-letnim dziadygą i nazywaniem go Kubą, dobrze że nie Kubusiem).
I ten profesor rozpisze się na 150 czy 200 stron na temat fenomenu tego przychlasta i napisze tam to, co ja bym napisał w jednym zdaniu. Koleś jest durny, zaprasza do swojego studia głównie ułomów którzy są za glupi, żeby mu się odszczekać albo takich, co grają w jego gierkę, a na dodatek wylansował się na pochodnię postępu w zaściankowej Polsce. No i tyle. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 12-02-2013, 15:12
|
|
|
Generalnie nie uważam się za antysemitę, ale to może dlatego że każdy inaczej to definuje. W każdym razie za Żydami nie przepadam i nie widzę nic złego w tym by na codzień być endekiem. Tak samo nie mam pretensji, jak ktoś mi mówi, że jestem już tym antysemitą.
To co prawda tylko publiczność, która sobie nie lubi nikogo poza Żydami, ich sprawa. Ale jest to efekt tego, że świat ich rozpasał swoją uległością i wiecznym kajaniem się za antysemicką przeszłość. Ą że żydzi to normalni liudzie, którzy realizują swój interes, to skwapliwie z tego korzystają i domagają się większej swodoby wypowiedzi dla siebie oraz większej kultury i głębokiej refleksji id innych. W każdym razie nie dziwi mnie to, ani jakoś wyjątkowo nie oburza. W chwilach takich jak ta budzi się co prawda gniew, ale nie w stronę żydów tylko w stronę białych postępowych elitek. |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-02-2013, 15:34
|
|
|
Środa i Niesiołowski polemizują.
Nie, nie pomyliłem tematów. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-02-2013, 16:23
|
|
|
Urawa napisał/a: | Zostało jeszcze 92% treści... Akurat, dam Michnikowi zarobić. Niech go inni dokarmiają. |
... ups, nawet nie zauważyłem. Zwłaszcza że w Wybiórczej to co jest za darmo się regularnie zmienia. Pardon. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 12-02-2013, 16:30
|
|
|
http://tvnplayer.pl/programy-online/rozmowy-w-toku-odcinki,63/odcinek-2110,nie-chce-dorosnac-chce-byc-elfem,S00E2110,17889.html
Polscy fani chińskich kreskówek w rozmowach w tłoku. Szczerze, to się niektórym nie dziwię...
Co do dokarmiania, to chyba ktoś tu zapomina, że ptaki nie maja czego jeść dlatego, że zabraliśmy im miejsca do żerowania. I nie piszę tu ofc. o zwierzętach towarzyszących człowiekowi ale o ptakach dzikich. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
|
Wysłany: 12-02-2013, 16:46
|
|
|
Morg napisał/a: | Zostało jeszcze 92% treści... Akurat, dam Michnikowi zarobić. Niech go inni dokarmiają.
|
Ależ z tego 8% i tak można bez trudu zrozumieć sens obu wypowiedzi ^^
PS: Niesiołowski ma bardzo ładną wronę na ilustracji. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
|
Wysłany: 12-02-2013, 18:07
|
|
|
Slova nie masz lepszego linka ? Widziałem zwiastun, oraz wiele reklam a programik wygląda jak krąg białych tańczących kropek :] |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|