Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
Dembol
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 15-03-2013, 00:41
|
|
|
Od 18 marca w Muzeum Techniki (w PeKiNie) będzie wystawa polskich dronów. Może być interesująco. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 18-03-2013, 00:59
|
|
|
Do mojego miejsca pracy, którym jest szkoła w randze liceum, zawitał niedawno kolejny kontyngent wymiany międzynarodowej AIESEC. Najdziwniejszą rzeczą jaka była z tym związana był fakt, że Kanadyjczyk chińskiego pochodzenia był fanem anime i członkiem uniwersyteckiego kółka miłośników anime :P Nasz gość był podobnie zaskoczony, że znalazł innego fana anime na drugim krańcu świata. Pierwszego dnia w czasie witania gości i oprowadzania ich po szkole jakoś się zgadaliśmy o tym anime i poskutkowało to ponad godzinną pogaduchą ostatniego dnia wymiany, czym kilku nauczycieli było nieźle speszonych (bo szary pracownik techniczny gadał sobie z obcokrajowcem w obcym języku o pierdołach)
Tak czy siak dowiedziałem się paru rzeczy. Kanadyjczycy używają tych samych portali o anime co my (tych nie polskich :P) i są znacznie bardziej otwarci na mangę i anime niż my (około 1/3 studentów colegu Trumana była przynajmniej oglądaczami anime) Okazuje się też, że oglądanie Shugo Chary, Doreki czy Onegai my Melody nie jest wcale takie rzadkie wśród dorosłych facetów. Mam też potwierdzenie, że czwarty sezon Minami-ke jest dobry ;P |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 18-03-2013, 02:12
|
|
|
Przez chwilę myślałem, że Prudential to Pałac Kultury. To pewnie ze zmęczenia. Doceniam pracę grafików, jednak jakoś mnie nie porwał ten trailer. Wiele innych produkcji 3D wyglądało lepiej, w tym polskich. Ale może się nie znam. |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Crushmaker
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-03-2013, 15:19
|
|
|
Nie wiedziałem gdzie wrzucić, więc z braku pomysłu wrzucam tutaj. Blog kuratora sądowego dla spraw rodzinnych i nieletnich, gdzieś w popegeerowskim miasteczku. Pisane ostro, autor nie stroni też od wulgaryzmów, bez upiększania pokazuje życie na tzw. marginesie społecznym. Forma kontrowersyjna, natomiast warto nie oceniać po pierwszych kilku wpisach – sam piszący zresztą tłumaczy sporo w komentarzach. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 26-03-2013, 19:46
|
|
|
Film narodowców o żołnierzach NSZ.
Odczucia mam ambiwalentne, ale trzeba przyznać, że jak na polski film wygląda niegłupio. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|