Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 02-03-2009, 15:59
|
|
|
Easnadh napisał/a: | OMG, ja teeeeeż!!!
Słyszysz, Moe-chan? xD |
. . .
A-Ale... ja mam je miesiąc wcześniej niż ty! XD
Nihaha~!
Ysengrinn napisał/a: | Znowu opcje walutowe. Tym razem oficjalna wersja przeciwników unieważnienia. | Propaganda, oczywiście.
I bujda, złotówka raczej by się umocniła bo nie byłoby wywieranej obecnie presji wyprzedażowej.
A zamiast unieważnienia, wystarczyłoby rozporządzenie/okólnik przypominające sądom że dyrektywa zakazująca sprzedaży instrumentów wymagających specjalistycznej wiedzy ekonomicznej, tak jak całe oeuvre prawa unijnego, obowiązuje bezpośrednio. Ja osobiście się dziwię że firmy nie próbują już składać wniosków w sądach cywilnych o uznanie transakcji za niezgodną z prawem, i tymsamym nieważną z mocy prawa, domagając się bezpośredniego stosowania dyrektywy... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-03-2009, 08:30
|
|
|
Wilhelm's scream - historia jednego efektu dźwiękowego. There's a lot of sick people in this World. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 12-03-2009, 12:13
|
|
|
Wiadomo już na 100%, że świat skończy się w 2012. W tym roku ma wyjść bowiem Windows 08. Czyżby miał być gorszy niż Vista? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 12-03-2009, 13:31
|
|
|
Khy? Czyżby wersja opóźniona o 4 lata? Czy może sie naoglądali Gundama 00 tylko chcieli dodać na końcu mały "twist"? xD |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 12-03-2009, 17:39
|
|
|
Nie windows 2008 (bo ten już jest), ale Windows 7. 7, bo, jak twierdzi MS, jest to 7-ma wersja systemu operacyjnego w wersji Workstation (nie jest, ale wedle pogłosek licząc pominęli niesławny Me). Dodatkowo miała to być nazwa wyłącznie kodowa, ale jakoś się przyjęła. Windows 8 jest nazwą kodową (i prawdopodobnie nie finalną) na następny system operacyjny, o którym wiemy tylko tyle, że trwają nad nim prace - jak ma wyglądać, co w nim będzie, jak daleko posunięte są prace nie wiadomo. Kiedy mają go wydać, jak na razie sam Microsoft nie wie, ale pewnie nie wcześniej jak 2-3 lata po W7. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-03-2009, 11:16
|
|
|
Wracają czasy wszechobecnych Gameboyów. Nie sądziłem, że tego doczekam. |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 15-03-2009, 21:19
|
|
|
Hellsing w Polsce na DVD!. A sądząc po jakości openingu, jakoś będzie "żyleta cycuś". |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 16-03-2009, 09:23
|
|
|
Anime-gate i jakość "żyleta"? Wybacz, ale uwierzę dopiero jak zobaczę (DVD, nie trailer czy opening) |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo