Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 29-04-2009, 20:46
|
|
|
Nie bardzo wiem, czy to wrzucić tu, do humoru, czy do gier (ale do jakiego tematu?):
http://stalinvsmartians.com/en/
Tak, to jest prawdziwa gra. Nie, nie wiem, gdzie twórcy zostawili mózgi na czas produkcji. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 29-04-2009, 21:07
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Nie bardzo wiem, czy to wrzucić tu, do humoru, czy do gier (ale do jakiego tematu?):
http://stalinvsmartians.com/en/
Tak, to jest prawdziwa gra. Nie, nie wiem, gdzie twórcy zostawili mózgi na czas produkcji. |
To mi COŚ przypomina... |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 03-05-2009, 20:19
|
|
|
10 najwspanialszych SNESowych gier wszechczasów. Z doborem tytułów się zgodzę absolutnie. Szczególnie z pierwszą dziesiątką. A Super Metroid to na prawdę dzieło tknięte ręką geniusza. Jednak cały czas nie mogę skumać jednego faktu: jakim cudem Samus może być kobietą?! |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-05-2009, 21:44
|
|
|
Coż pancerz. Równie dobrze mogliby pod niego wsadzić gościa z twarzą godną Predatora ale wybrali innowację. Na tamte czasy było bardzo mało głównych bohaterek więc Samus była oddechem świeżości. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-05-2009, 16:56
|
|
|
A można by wiedzieć o czym to jest? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-05-2009, 17:22
|
|
|
Yuri Monogatari to największy magazyn poświęcony mangom yuri/shoujo ai. Można powiedzieć, że to taki yuriowy odpowiednik shonen jumpa. Dzięki fanom yuri, można go także kupić w USA i Europie, bez konieczności sprowadzania bezpośrednio z Japonii. Do kupienia przez Amazon i ALC publishing - www.yuricon.org/alc.html |
|
|
|
|
|
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 07-05-2009, 08:27
|
|
|
http://www.tastekid.com/
Kawai Lolitka doradzi co przeczytać i obejrzeć.
Często oczywiste, ale można znaleźć coś ciekawego. Propaguje Lema, Chmielewską i Sapkowskiego |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 07-05-2009, 09:18
|
|
|
Hmmm... Wpisałem "book:1984". I cóż mi poleciła? Nowy, wspaniały świat; Mechaniczną pomarańczkę; Władcę much (proszę nie mylić z Czesiem) - czyli jedne z moich ulubionych książek. Niewątpliwie fajna zabaweczka, jednak wolę gdy podpowiada mi żywy osobnik. :) |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-05-2009, 09:18
|
|
|
Pamiętacie "Cudowny Medalik", który atakował nas na wielu stronach? No to zerknijcie tu |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-05-2009, 09:24
|
|
|
Ostatnia litera "dedykacji" jakoś tak krzywo wygląda;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-05-2009, 10:39
|
|
|
No i będziemy mieli w show bussinesie romans stulecia |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 07-05-2009, 12:39
|
|
|
A ja ciągle liczę na paring Fotyga x Nergal... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 07-05-2009, 16:04
|
|
|
Cytat: | A ja ciągle liczę na paring Fotyga x Nergal... |
E tam, lepszy by był Sobecka x Nergal.
BTW, mam nadzieję, że dzięki nowej znajomości Dodzia przestanie udawać taką "pustą blondyneczkę", bo cały czas mi się zdaje, że ona takiego głupka robi z siebie pod publiczkę. A może się mylę? |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-05-2009, 16:08
|
|
|
Nie wiem, co gorsze, pusta blondyneczka, czy blondyneczka z mrokiem w sercu... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
|