Kto mi powie... - Edycja 2 |
Wersja do druku |
Michiyo
|
Wysłany: 05-11-2009, 17:45
|
|
|
no właśnie mam wg. nazwy i niby te nazwy są wporządku tzn. różnią się tylko nr czyli powinno być ok ale nie jest ;/ |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-11-2009, 17:50
|
|
|
Polecam skorzystać po prostu z Irfanview albo ACDSee. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Michiyo
|
Wysłany: 05-11-2009, 18:10
|
|
|
Ok dzięki ;) , a który lepszy? |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-11-2009, 18:41
|
|
|
ACDSee płatny, ale pozwala otwierać formaty spakowane zipem/rarem itp., Irfan View darmowy. |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 09-11-2009, 20:18
|
|
|
Ostatnio udało mi się zdobyć za śmieszne pieniądze GaCka na Allegro (mały skok technologiczny ;]). I teraz się zastanawiam, jakie gry kupić (szczególnie RPG). Jakie byście polecili? Z tych, które udało mi się zorientować, że są dobre: Zeldy, Paper Mario, Tales of Symphonia, Skies of Arcadia. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 09-11-2009, 23:29
|
|
|
Super Mario Sunshine nie jest złe, chociaż gorsze od Galaxy/64.
Star Fox Adventures jest bardzo podobne pod względem rozgrywki do Zeldy, tylko krótsze i trzeba lubić setting.
Jeśli planujesz zakup padów i masz przynajmniej 1 (a najlepiej 3) osobę, z którą mógłbyś grać, to bezdyskusyjnie Super Smas Bros Melee - bijatyka, przy której spędziłem najwięcej czasu w życiu, włączając w to nawet MK2 w podstawówce. |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 10-11-2009, 10:28
|
|
|
Melee nie będe musiał kupować, bo ma go znajomy (główny punkt przeróżnakich bibek :]).
Może nie będzie to odkrywcze, ale sporo na GameCube'ie giererk imprezowych. Wario Ware. Donkey Konga, Mario Party. Szkoda, że nie zrobiono portu dla Samba de Amigo. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 11-11-2009, 14:44
|
|
|
Pytanie - czy ktoś orientuje się, gdzie i za ile można nabyć małą matę grzewczą. Chodzi o coś do ogrzewania stóp podczas siedzenia przy biurku, bo od piwnicy ciągnie niemiłosierne i nawet ustawienie pieców na maksymalne grzanie nie pomaga :| |
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 11-11-2009, 21:01
|
|
|
Można znaleźć coś takiego, co się zwie "dywanik grzewczy", ale ceny od 130 zł wzwyż. Jest też coś takiego jak "ogrzewacz stóp" w formie wkładek do kapci (50 zł) czy bardziej zaawansowany ogrzewacz stóp w formie kapci (120 zł). Tak mówią oferty internetowe. |
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-11-2009, 12:24
|
|
|
Ja w zeszłym roku zamówiłam sobie na święta kocyk elektryczny - w instrukcji jest napisane, żeby go używać tylko na płasko i nie obciążając niczym, ale ja się raczej nie przejmuję, owijam nim nogi, kiedy siedzę przed kompem i jeszcze mnie nie zabiło. Działa genialnie. Kosztował chyba koło 150 złotych, ale warto. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 12-11-2009, 15:02
|
|
|
Ja mam podobny problem w "zabytkowym" domku. Rozwiązanie jest dość prymitywne i trochę szumi. Stara suszarka firmy farel dwu biegowa (8w na zimno i 300w na ciepło) Dobre na lato i na zimę. jest to model dodatkowo stacjonarny ze stopką więc świetny do grzania stópek. Kosztowała 5zł na giełdzie. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-11-2009, 23:53
|
|
|
Czy Xenosaga III jest w ogóle dostępna w Europie? |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-11-2009, 23:56
|
|
|
Nie, oficjalnie nie została wydana na naszym kontynencie, istnieją tylko wydanie japońskie i amerykańskie. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-11-2009, 23:58
|
|
|
Kurde, czyli całą przygodę będę musiał zakończyć na II. Echhhhhhh.
No dzięki za info. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-11-2009, 00:03
|
|
|
Altruista napisał/a: | Kurde, czyli całą przygodę będę musiał zakończyć na II. Echhhhhhh.
No dzięki za info. |
Ponoć przerobienie konsoli rozwiązuje problem regionów - aczkolwiek sam tego nigdy nie sprawdzałem. |
|
|
|
|
|
|