Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-01-2010, 23:19
|
|
|
Wreszcie byłem u ortodontki i wreszcie naprawiono aparat (pękł pierścień, czyli bodaj najtrwalszy element, joy). Wreszcie nie kłuje mnie w dziąsło kiedy jem... Z drugiej strony przez kilka najbliższych dni mogę jeść tylko bardzo miękkie rzeczy, bo zęby dają w kość. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-01-2010, 23:26
|
|
|
Bo w końcu przyszło Demon's Souls, z czego bardzo się cieszę. Szkoda, że akurat kiedy skończyło mi się chorobowe i większość czasu będę poświęcał nauce (jeszcze tylko 20 dni)... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
listopad
młoda jeszcze i zdolna
|
Wysłany: 20-01-2010, 12:45
|
|
|
Bo nareszcie skończyła się sesja i mogę powrócić na łono tanucze, by oddać się anime i przeglądaniu forum nieco dłużej niż ok. minutę dziennie. Niestety ta sielanka potrwa tylko kilka dni - wkrótce czeka mnie bowiem spędzający sen z powiek egzamin z siedmiu semestrów. Jakby czas wolny nie mógł być jednocześnie beztroski. Yhh... |
_________________ Najważniejsze to perfekcyjnie złożony spadochron. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 21-01-2010, 16:00
|
|
|
Bo w Empiku nie było ani najnowszego Ourana, ani Fullmetala, ani nawet Vampire Knighta (może to ostatnie to fabularny szajs, ale jak ktoś się bawi w kolekcjonowanie mang...), a nie chciało mi się iść w tę parszywą pogodę do Imago czy Komiksiarni, ale za to mam bilecik na koncert Billy Talent. Łiii. |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 22-01-2010, 15:35
|
|
|
Bo zrobiłem sobie dziś niepotrzebnego stresa, ale o 5 złoty jestem do przodu i znalazłem pip kopertę. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-01-2010, 19:16
|
|
|
SESJA! W ten weekend pani poinformowała nas, że w piątek mamy egzamin! Materiału jest dużo, na dodatek jest egzamin pisemny, a nie ustny... oh joy! Bardziej serio: to będzie straszne doświadczenie i modlę się chociaż o trzy...
Natomiast pan od historii Śląska okazał się być bardzo przyzwoitym i równym człowiekiem. Jako że z powodu jego choroby wypadła nam połowa zajęć, po prostu dał nam zaliczenia. W sumie szkoda, bo wykłady były naprawdę interesujące... Trochę poprawiło mi się zdanie o historykach ;)
Angielski zaliczony i to bez niespodzianek czy problemów! |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-01-2010, 22:33
|
|
|
System Eliminacji Studentów Jest Aktywny.
Kurka wodna, a tych parę lat temu taka byłam pewna, że to była ostatnia sesja w moim życiu... T___T
Ledwie minął Weekend Czterech Zaliczeń, a już wielkimi krokami zbliża się Weekend Trzech Egzaminów. Potem będą kolejne dwa (i tylko dwa, ha!). A mnie z okazji wrednego wyżu głowa boli i prochy wcale nie zamierzają pomagać.
Pozytyw jest taki, że nachodzi mnie chwilami wysoce demoralizujące przekonanie o własnym geniuszu. Jak ja wszystkie ćwiczenia pozaliczałam na piątki (całe piątki i tylko piątki), jeśli zamiast się uczyć siedziałam w Multiświecie, to ja naprawdę nie mam bladego pojęcia X_____x Ale piątka z Apokalipsy (znaczy tej no, algebry) z przepisaniem na egzamin to coś, czym będę szpanować, o! :D |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-01-2010, 17:12
|
|
|
Dzień był strasznie pasklufny (czy ja dobrze czuję, że dla odmiany niż idzie?), za to przyjechały dżemy i nalewka od mamy i zadzwoniła kadrowa, że w czwartek mam się stawić na rozmowę. Jak już się zdrzemnę i pozbieram może się nawet z tego ucieszę... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 26-01-2010, 17:24
|
|
|
Bo mi zzzzimno. Nawet, jeśli piję cieplutką herbatę malinow... er, truskawkową. I coś mnie kłuje w nodze, mimo iż nic tam mi nie wlazło.
Z rzeczy pozytywnych, jutro POWINNI dostarczyć przesyłkę. Karałoke! Kfik! Z mikrofonem! WAHAHAHA! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-01-2010, 18:39
|
|
|
Bo są na tym świecie ludzie życzliwi. Szkoda tylko, że o tej życzliwości musiałam się przekonać po tym, jak dwójka innych ludzi wykazała się jeśli nie wredotą, to conajmniej zabójczą sklerozą. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 02-02-2010, 18:46
|
|
|
Mam samochód służbowy! Polonez Truck Plus... I nie wiem czy się cieszyć, bo rocznik 2003, a samochód to istny wrak (epoka Daewoo-FSO wita) - do tego nie wiem czy to samochód docelowy, czy tymczasowy. >_> |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 02-02-2010, 19:17
|
|
|
BOReK, Łohohoh, ależ maszyna, jak ja bym teraz Poldziakiem pośmigał, ech, Różowa Strzała już nie wróci... Borze, ważne, aby jeździł i drzwi się podczas jazdy nie otwierały, jeżeli jeszcze wspomaganie działa, to ciut nie nówka z salonu. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Sola
ryba
|
Wysłany: 02-02-2010, 19:34
|
|
|
Mam wolne- niewolne. Czyli zajęć nie ma, za to praca sama się nie napisze. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 03-02-2010, 08:30
|
|
|
Slova - tia, przygoda zawsze to jakaś jest. Żeby to chociaż radio miało, ale ni... może i lepiej, słychać czy ma się jeszcze wszystkie koła. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-02-2010, 17:26
|
|
|
Bo z jednej strony dowiedziałam się o naprawdę niezłym zaliczeniu dwóch przedmiotów, a z drugiej... ZUO... PNJ to ZUO ----> ale przynajmniej wiedziałam, co sensei do mnie mówił T__________T i jakoś odpowiadałam... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|