Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 19-06-2010, 15:25
|
|
|
Bo po wczorajszym sprzątaniu i dzisiejszym pieczeniu nie mam już siły się cieszyć. Mam nadzieję, że ktoś to doceni. A materiały na egzamin leża w kącie. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-06-2010, 10:25
|
|
|
Bo umiem dodawać!
Znaczy, mój program umie wczytać dane z klawiatury lub pliku do listy, a następnie wykonać Dodawanie Bardzo Dużych Liczb (TM) po cyferce. W systemach od dwójkowego, do szesnastkowego.
Umieram.
A teraz już "tylko" odejmowanie, mnożenie i dzielenie.. :/ |
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 25-06-2010, 11:03
|
|
|
Czeka mnie zmiana roboty w przyszłym tygodniu. Może jest daleka od mojego kierunku studiów, ale więcej zarobię, czyli szybciej spełnię swoje najbliższe zamierzenia w sprawie dalszej kariery, które chcę wykonać przed skończeniem magisterki. Dalej będę szukał lepszej pracy biurowej od poprzedniej pod względem finansowym, bo atmosfery tamtejszej nie pobije.
Jutro pobawię się wolantariusza w Cudowiankach w Gdynii. Już miałem przedsmak wczoraj, bo potrzebny byłem do rozwieszania tablic informujących o zamykaniu ulic. Dostanę rekomendację, a na pewno się przyda do CV. Jak wcześniejsze wolantariaty, które robiłem.
Ten tydzień będzie ciężki, a czekają mnie egzy w tym i przyszłym tygodniu. Mam nadzieje, że 4 lipca będę miał wszystko z głowy i żadnych poprawek nie będzie. Tego jeszcze brakowałoby, aby siedział nad książkami i tak będę musiał pisać pierwszy rozdział pracy magisterskiej. Wszystkie materiały części praktycznej mam. Tylko brakuje danych finansowych z 2010 roku.
Musze jechać do Gdańska, bo nie skserowałem jednej rzeczy, a tak dałbym wszystko siostrze i miałbym spokój. Nie chce mi się jechać tam, ale głupio bym zrobił, gdybym nie pojechał. Wręcz byłbym idiotą. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-06-2010, 14:30
|
|
|
Bo mam teraz baaaardzo długie dni. Kłaść się wcześniej niż o 2 nie zamierzam, a każdego ranka budzi mnie walenie młotkiem w dach, czyli jako że mieszkam na poddaszu - jakieś półtora metra od mojej głowy. Urocze, ale do zupy tak całkiem całkiem się nie nadaje, bo raz że dach będzie wyremontowany, a dwa że długie dni są w sumie całkiem fajne. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-06-2010, 15:37
|
|
|
Bo mój pierwszy program jest lepszy od excela! Excel na liczbach dłuższych niż 15 cyfr się wywala, a on nie! ;D Dodaje, odejmuje i mnoży grzecznie i z właściwymi znakami, jestem z siebie prawie dumna >.> (prawie, bo dzielenia nie zdążę :/)
(i dziękuję wszystkim, którzy pomogli, o :>) |
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-06-2010, 15:49
|
|
|
Bo mimo, że średnią mam lepszą niż się spodziewałem, to i tak zakończenia roku zawsze mnie przygnębiają z tej racji, że tyle osób poradziło sobie lepiej.
No i jak już udało mi sie coś wygrać w konkursie, to muszę czekać na nagrodę półtora miesiąca, bo z wysłaniem paczki są problemy... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-06-2010, 18:12
|
|
|
...6 godzin sortowania papierów dla ZUSu. Niech szlag trafi tę instytucję...
Nie leci do "zupy", bo mi się nadal cholernie podoba na tym stażu. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 29-06-2010, 14:23
|
|
|
Egzamin na prawko - teoretyczny zdany, praktyczny oblany przy skręcaniu z jednokierunkowej - cała reszta zaliczona, ale ogólny wynik niestety przez moją nieuwagę niezaliczony. Drugi raz postrachem dróg i oceanów będę 3 lipca. Nie wędruje do zupy, bo kolejny raz zdaję bardzo niedługo, poza tym zdałem teorię (tak, wiem, banał, ale wymówka dla niewrzucania do zupy w miarę sensowna). |
_________________ ...
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 29-06-2010, 14:58
|
|
|
Taki szybki ponowny termin? I w którym ośrodku zdajesz? :> |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 29-06-2010, 15:56
|
|
|
Cytat: | Taki szybki ponowny termin? |
Zależy od tłoku w WORDzie. Jak ja ustalałem sobie egzamin (w maju, pierwszy i na szczęście jedyny termin) to miałem do wyboru do koloru - od poniedziałku do piątku na każdą godzinę. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 29-06-2010, 15:58
|
|
|
Borze - na Bemowie, Powstańców Śląskich ^^ Miałem mieć ponowny dopiero 19 (co też jest w sumie znośne) ale babka przy okienku zaraz potem dodała "a chwilę, jest jeszcze trzeci na 9:00" to wziąłem bez wahania ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 29-06-2010, 17:12
|
|
|
Bo Bawaria, Frankonia i Szwabia odhaczone! To było straszne przeżycie, każda nazwa pisana po literce, a i tak się myliłam... A to ma +10 do epickości - Vierzehnheiligen, ciacho dla osoby, która mi powie jak to przeczytać. |
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-06-2010, 17:15
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | A to ma +10 do epickości - Vierzehnheiligen, ciacho dla osoby, która mi powie jak to przeczytać. | Pierwsza! Eaś zgłasza się pierwsza! Przy najbliższej okazji ci zaprezentuję, bo to serio nietrudne ^^ Mam nadzieję, że dotrzymasz słowa. Hohoho, wliczając dwa ciacha od Nanami, to będzie już moje trzecie xD |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-06-2010, 17:17
|
|
|
Eeeej no, ja też chcę :< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-06-2010, 17:20
|
|
|
Eeeeeej, to i ja bym potrafiła! |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|