Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Agon
|
Wysłany: 23-07-2011, 12:36
|
|
|
Bo po włączeniu iPoda po paru miesiącach odkryłam, że łapie mi WiFi w mieszkaniu - dlaczego nie zrobiłam tego wcześniej?! A ja się z tym dziadowskim Play'em użeram średnio przez 2 tygodnie w miesiącu, jak mi transfer pada... |
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 23-07-2011, 15:57
|
|
|
bo płaczę stanowczo za często. i jestem rozlazła, co z tego że chudnę w kilogramach w tempie zatrważającym, jak jeszcze niewiele mogę ćwiczyć i wyglądam jak niedożywiony wieloryb. niech to szlag.
ale mam dobry plan, wezmę się za siebie, złożę aplikację i będę się modliła żeby zechcieli na mnie spojrzeć, mimo że poza kilkoma punkcikami nie mam się czym pochwalić. a w międzyczasie wracam na ring, znów będę podbijać oczy kolegom z treningów. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-07-2011, 17:44
|
|
|
Życiowo: bo mam regał (którego już nie produkują i zdobyłam go fartem dzięki mateczce), w dodatku za grosze; bo jestem już w znakomitej większości ustawiona w nowym mieszkaniu, a i kanapa powinna pojawić się jakoś na dniach. Na Avangardzie było super, znowu pojawił się we mnie zapał do mistrzowania (i może tym razem nawet coś z tego wyjdzie), licencjat za mną i chyba znalazłyśmy łosia na zastępstwo na ten tydzień urlopu... Ogólnie jest super.
Zupnie: Przez najbliższe dwa tygodnie przewiduję totalny zapiernicz w pracy, z wyjazdem do Katowic włącznie (który będzie fajny i oznacza nowe doświadczenia, ładną pozycję w cv i tak dalej, ale wiąże się z nim mnóstwo pracy i trochę strachu, czy damy radę), a ja już padam na pysk, poza tym powinnam iść do przynajmniej dwóch lekarzy, bo znowu mi się losowe bóle różnych kawałków ciała trafiają...
I dlaczego życie musi być takie skomplikowane, no dlaczego...
Smutcholijnie. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-07-2011, 20:47
|
|
|
Bo zmieniają się moje plany życiowe i tak jakoś nieswojo mi się zrobiło, ale nie powinno być źle... A poza tym boli jak cholera >_< |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-07-2011, 18:17
|
|
|
Bo działka oficjalnie stała się miejscem cywilizowanym. Zawiera komputer i stałe łącze - co zapewne oznacza, że będę na niej częściej bywać :P
Ale bez psa i tak się nie liczy :/ |
|
|
Enevi
苹果
|
Wysłany: 05-08-2011, 00:54
|
|
|
Bo rodzicielka mnie mało co dzisiaj o zawał nie przyprawiła... A tak z innej beczki, nie wiem, czy to tylko ja, ale absurdalność tytułów niektórych harlequinów mnie przeraża i przyprawia o dzikie napady śmiechu. W dodatku tych na mangę przerobionych... Ciążowa zemsta*, że łot?
*przekład własny. |
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 06-08-2011, 21:22
|
|
|
Bo moje trzy koty wypowiedziały mi wojnę, ale zaraz się przekonają z kim naprawdę zadarły. |
|
|
vries
|
Wysłany: 10-08-2011, 18:06
|
|
|
This
Bo ktoś zsumonował u mnie na działce małe tornado i wyrwał mi drzewo z korzeniami. I niczym Thorfinn z Vinland Sagi musiałem próbować poradzić sobie z draństwem. Ale jako, ze Thofinnem nie jestem, nieszczególnie mi się udało. Za to urobiłem się niesamowicie i nie wiem, czy jutro będę w stanie wstać z łóżka. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 12-08-2011, 17:38
|
|
|
Bo ściągną mi aparat za miesiąc... tyle, że do tego czasu muszę mieć zasznurowane gumkami usta. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
|
Wysłany: 13-08-2011, 12:49
|
|
|
Bo znowu ominę Tygrysich i Króliczych Herosów... ~I łeb mnie boli... Grrrr. Ale jadę do słońca ~~ |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 14-08-2011, 12:09
|
|
|
Bo pełna radosnych przygód Ukraina! A przede wszystkim, bo tam przez cały czas prażyło słonko, ani pół chmurki, i piękne czyste morze czarne (które wcale czarne nie jest), bo tanie i fajne drinki, masa miejscowych smakołyków i przesympatyczni ludzie i zupełnie inna kultura. I spędziłam parę dób w autobusach / pociągach. A jak tylko wjechaliśmy do Krakowa, to zaczęło lać. I bo radosny hostel w samym sercu Lwowa i Loża Masońska i rozmówki po angielsku w hostelu. I moich biednych płuc szlag nie trafił, choć je trochę obiło.
Niestety, piękne miejsca to połowa satysfakcji z wyjazdu, a druga część to towarzysze podróży, które to okazały się typu lans-zakupy-dyskryminacja. A najgorsze jest to, że przynajmniej w Odessie musiałam się z nimi trzymać, bo po rusku niepaniemaje nic a nic. Ale przynajmniej dowiedziałam się jaką to "przyjaciółkę" mam, o. |
|
|
Akai
Mad world
|
Wysłany: 14-08-2011, 15:16
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Bo ściągną mi aparat za miesiąc... tyle, że do tego czasu muszę mieć zasznurowane gumkami usta. |
Znam ten ból. A ode mnie: bo jestem u dziadków i niby wszystko dobrze, ale czuję pewne napięcie i nie podoba mi się to. Enyłej: właśnie zajadam się pysznym ciastem .. myaaaam !~ |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
|
Wysłany: 16-08-2011, 22:35
|
|
|
Bo Toledo, dzisiejsze wino i Burgos. Ale przede wszystkim Toledo. Jakie to miasto jest cudne. I jutro Bilbao i San Sebastian! Ale szyja... Boli... Napiernicza wrecz... A i jeszcze Prado, ale za krotko... |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
|
Wysłany: 18-08-2011, 14:04
|
|
|
Jeden strajk kolejarzy, zepsuty kindle i dwutygodniowy pad internetu dalej - udało mi się dotrzeć do Szkocji, zbierając po drodze mój podróżny Pakiet Murphyego. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 19-08-2011, 21:38
|
|
|
bo nie mam nutelli. i do wtorku, co najmniej, mieć nie będę :(
Dąbrowo Górnicza, strzeż się, jutro będę rozjeżdżać Twoich mieszkańców! xD |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|