Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 11-09-2011, 07:10
|
|
|
Luik napisał/a: | Znaczna część z nich z natury z resztą do bystrzaków nie należy. (...) Jak to w każdym zawodzie polegającym na pracy fizycznej. | A to już było niemiłe. Swoją drogą - strasznie trollujesz, myślisz, że tego nie widać?
Bo wczorajszy wieczór był bardzo fajny, no i moja współlokatorka zaliczyła poprawkę z ustnego PNJ. Ale dzisiaj jest nieco gorzej. Ciężko jest być tłumaczem, kiedy wiadomo, że trzeba coś przetłumaczyć do tego i tego dnia, więc lepiej byłoby się sprężyć, a jak na nieszczęście właśnie jest się męczonym przez lekki kac -____-' |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-09-2011, 09:47
|
|
|
Luik napisał/a: |
Bo po raz pierwszy ktoś mnie o trollowanie oskarżył :) Nowe doświadczenie życiowe :) |
bo sztuka jest trollując nie trollować, albo nie trollując nie dać sie strollować, ale doprowadzić do trollowania. Tak rzekł mędrzec akapit 55, wers 1246.
Z doświadczenia wiem, że nie wolno mówić hop dopóki nie przeskoczysz. Moja promotorka powiedziała, ze będę mógł zdawać magisterkę. Prawdopodobnie jako jedyna osoba z grupy w terminie jesiennym. Dotąd z mojej grupy zdało 4 osoby z 20. Reszta daje sobie spokój i będzie zimą zdawać. Udało mi się ugadać z dziekanatem, że oddam wszystko z opóźnieniem, bo ona wyjechała gdzieś tam i wróci za kilka dni po terminie. Jutro będę jechał do szkoły i to wszystko załatwiał, aby mieć piątek mniej nerwowy. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-09-2011, 18:54
|
|
|
Panie, pan z bliźniaczkami nie dyskutuj :D
Bo wyjazd był świetny. Darowane jedzenie, niekoniecznie przespane noce.
Z drugiwj strony jutro skzoła. I gardło mnie boli. I jednak jestem niewyspana >_> |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 12-09-2011, 00:49
|
|
|
Koranona napisał/a: | Panie, pan z bliźniaczkami nie dyskutuj :D
|
szczególnie, że wszystkie trzy są mniej lub bardziej sportowe, a jedna zajmuje się, między innymi, boksem :P
+bo odkryłam coś niesamowicie poprawiającego humor w czasie skrajnej samotności i tęsknoty. i miałam okazję się dowiedzieć, że to naprawdę działa w dwie strony :)
-niestety to odkrycie wcale nie ułatwi mi przetrwania całego przyszłego tygodnia... |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-09-2011, 16:52
|
|
|
Dyskusja o tym czy trollowanie jest trollowaniem została wycięta i schowana w specjalnym sejfie w archiwum, jako materiał dowodowy. Uważam ją niniejszym za zamkniętą. Kolejne posty z nią związane polecą razem z ich autorami. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 14-09-2011, 11:17
|
|
|
Byłoby miło, jakby się w końcu plan zajęć pojawił - ale nieee, pewnie go wrzucą w ostatnim dniu września. Za to z programu studiów na II rok wynika, że przez cały rok będę miała prawo karne, łiii. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-09-2011, 09:07
|
|
|
Dlaczego nikt mi nie powiedział, że w tej kanapce są oliwkiiiii...
Czyli dlaczego kupowanie sobie śniadania czasem bywa niebezpieczne >.>
Ale kawa jak zwykle pierwsza klasa, chociaż tyle. |
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-09-2011, 13:10
|
|
|
Bo tu jest przepieknie, ale czuje sie jak w klatce... Jak mowia, cos za cos... ALE w piatek czekaja slonie i Tygrysie Gniazdo potem *_* |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 26-09-2011, 18:26
|
|
|
Jak to mówią coś co masz zrobić później, lepiej zrobić teraz... wait- rzecz się nie sprawdza w przypadku egzaminów. Wątpię czy ktokolwiek entuzjastycznie by zareagował na stwierdzenie: "Egzamin był umówiony na czwartek, ale zrobimy go dzisiaj." Jednakże ponieważ, egzamin był wyzwaniem raczej dla tego, kto próbowałby go oblać, a w dodatku kierowniczka po prostu sobie wyszła, prosząc, by testy się nie pokrywały ze sobą- chyba nie muszę pisać jak poszło?
Ale za to część praktyczna zaowocowała pylicą. Będę wykaszliwać ten kurz do końca tygodnia =.= |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-09-2011, 21:18
|
|
|
W końcu byłem W muzeum obozu w Oświęcimiu. Świetnie zorganizowane tam wszystko jest. Naprawdę pozytywne zaskoczenie. Ale, że w ogóle coś takiego istniało... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-09-2011, 12:17
|
|
|
I'm 20% cooler. Mam straszliwą chrypę, wypluwam sobie płuca, rzężę jak zarzynany traktor tudzież umierający gruźlik, co nadaje mi mniej więcej takie brzmienie jak Rainbow Dash. Dzisiaj do lekarza, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Z dobrych rzeczy zaś - mam bardzo fajną grupę na studiach. Przynajmniej na razie sprawia dobre wrażenie. Mało ludków (10 osób jak dotąd), z czego 5 nowych. Ci którzy zostali są z tych fajniejszych, a i nowości sprawiają dobre wrażenie. Jest dobrze. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 30-09-2011, 12:37
|
|
|
Obronę magisterki będę miał cholernie późno. Ogólnie zapomniałem napisać, ze udało mi się zdać z opóźnieniem 3 tygodniowym;). Akurat nie moja wina i okazało, ze nie jestem jedyny. Dobrze mieć dobre stosunki z uczelnią. Prawdopodobnie jako jedyna osoba z grupy będę zdawał jesienią. Dotąd zdało 4-5 osób, a reszta idzie na zimę. Nie dziwie się im, bo ledwo udało mi się zdążyć. Te nieludzkie warunki u promotora, nie mówiąc o pechu psucia komputera. Z tego co napracowałem i zrobiłem. Wyszłyby 2,5 pracy magisterskiej. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 01-10-2011, 09:10
|
|
|
Bo zajęcia z Miszczem! Jeżu, Porze i Borze Szumiący przy wietrze z zachodu! Czemu z Miszczem?!
Ale za to- estetyka- mrrrrr... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-10-2011, 17:54
|
|
|
Bo z jednej strony strasznie cieszę się, że jadę (a właściwie lecę), a z drugiej zaczynam być poważnie przerażony całą sytuacją. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-10-2011, 18:10
|
|
|
Bo ja się wykończę. Co z tego jak charakter jest kiedy głupota się przebija. Rany... Uh.
Tyle dobrego, że wszystko na razie idzie świetnie, ale czasami sama siebie osłabiam. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|