Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 06-09-2011, 22:45
|
|
|
Koranona napisał/a: |
I bo nowy dziwny ksiądz. Taki wyzywający niewierzących od barbarzyńskich zwierząt taplających się w błocie Oo |
Kwik! :D |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 06-09-2011, 22:59
|
|
|
Luik napisał/a: | Zabrakło 15 sekund koncentracji, a byśmy wygrali. Bramkę na 2:2 strzelili w ostatniej akcji doliczonego czasu gry. I nie koloryzuję tu. To była ostatnia akcja. |
Z taką obroną to nie mieliśmy prawa tego meczu wygrać. Nie oszukujmy się, gdyby nie bramkarz to po pierwszej połowie byłoby już 2-0 dla Niemiec. Dodajmy jeszcze, że oni grali w rezerwowym składzie. |
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 07-09-2011, 00:08
|
|
|
Jak już pisałem piłka nożna mnie nie interesuje, a mecz oglądałem, bo nie miałem nic lepszego do roboty, więc niczyjej gry oceniać nie będę, ale faktem, że tym razem zabrakło tylko odrobiny szczęścia. Może wykorzystali zapasy w czasie samego meczu... |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 07-09-2011, 06:18
|
|
|
nat_mich napisał/a: | Koranona napisał/a:
I bo nowy dziwny ksiądz. Taki wyzywający niewierzących od barbarzyńskich zwierząt taplających się w błocie Oo
Ty się siostra nie ciesz, ocena z religii jest liczona do średniej _^_ |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 07-09-2011, 07:51
|
|
|
Koranona napisał/a: | nat_mich napisał/a: | Koranona napisał/a:
I bo nowy dziwny ksiądz. Taki wyzywający niewierzących od barbarzyńskich zwierząt taplających się w błocie Oo
Ty się siostra nie ciesz, ocena z religii jest liczona do średniej _^_ |
To się lepiej nie przyznawaj, że za siostrę masz barbarzyńskie zwierze :P booooże, jak ja kocham nasz kraj, jest taki wyznaniowy! :) |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 07-09-2011, 14:30
|
|
|
Cytat: | I bo nowy dziwny ksiądz. Taki wyzywający niewierzących od barbarzyńskich zwierząt taplających się w błocie Oo |
Też na takiego trafiłam w liceum. To była moja pierwsza i ostatnia lekcja religii w tej szkole... ^^' |
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 10-09-2011, 08:02
|
|
|
niech sczezną wszyscy ci, co narzekali na lato. tylko wcześniej niech mi wypełnią szafę ciepłymi ciuszkami. a potem niech sczezną.
bycie ważną jest fajne. zdecydowanie. :) |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 10-09-2011, 09:25
|
|
|
nat_mich napisał/a: | bycie ważną jest fajne. zdecydowanie. :) |
Może i racja >D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 10-09-2011, 10:24
|
|
|
nat_mich napisał/a: | niech sczezną wszyscy ci, co narzekali na lato. tylko wcześniej niech mi wypełnią szafę ciepłymi ciuszkami. a potem niech sczezną.
|
<umiera> |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 10-09-2011, 18:18
|
|
|
Smk napisał/a: | nat_mich napisał/a: | niech sczezną wszyscy ci, co narzekali na lato. tylko wcześniej niech mi wypełnią szafę ciepłymi ciuszkami. a potem niech sczezną.
|
<umiera> |
najpierw szafa, potem możesz umierać ;] |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 10-09-2011, 23:39
|
|
|
Niespodzianki nie było Kliczko ulał Adamka, odebrał mu pas i poszedł do domu...
A czemu nie pisze tego w zupie? Bo jakoś akurat braci Kliczko darze szacunkiem i nie mam wielkiego żalu o to, że jeden z nich zdemolował Adamka. Bracia Kliczko zawsze po swoich wygranych walkach wypowiadali się o swoich rywalach z pełnym szacunkiem. Dzisiaj także pokazali klasę. Kliczko zaraz po walce pochwalił Adamka, w samych superlatywach wypowiedział się także o Wrocławiu. Co więcej zaczął rozmawiać jeszcze o Euro 2012, a także o Unii Europejskiej. Bokser o UE... No cóż w końcu to wykształcony zawodnik.
A co do Adamka, to niestety warunków fizycznych się nie da oszukać, zwłaszcza jak się jest niższym o 15 cm od rywala.... Nie wspominając o różnicy w wadze i silę ciosu.
Jedyne co mi się nie podobało w dzisiejszej walce, to sędzia. Przerwał walkę dopiero jak Adamek zaczął pluć krwią... Zdecydowanie za późno. |
|
|
Luik
|
Wysłany: 10-09-2011, 23:52
|
|
|
Igrzysk i chleba. Widownia chce krwi, widownia krew dostaje.
Zawsze to miłę zaskoczenie, jak się okazuje, że mimo bycia sportowcem, można nie być idiotą. Jednak zazwyczaj to zaskoczenie, chyba, że mówimy o szachistach, czy kimś takim. |
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 11-09-2011, 00:37
|
|
|
Luik napisał/a: | Igrzysk i chleba. Widownia chce krwi, widownia krew dostaje.
Zawsze to miłę zaskoczenie, jak się okazuje, że mimo bycia sportowcem, można nie być idiotą. Jednak zazwyczaj to zaskoczenie, chyba, że mówimy o szachistach, czy kimś takim. |
zawsze to miłe zaskoczenie kiedy okazuje się, że kibic może nie być idiotą...
ekhm, pozwolę sobie się nie zgodzić z Twoją śmiałą tezą. fakt, że lepiej zapamiętuje się idiotów nie oznacza, że sportowcy z zasady są imbecylami. jestem przekonana, że nawet przez miesiąc nie potrafiłbyś ogarnąć wielogodzinnych treningów, nauki i normalnego życia tak jak przeciętny sportowiec pracujący na swój sukces. oni tak działają przez większość życia. idiotyczne, nie?
co do walki. nadzieję wypadało mieć co nie zmienia faktu, że niestety zwinność i szybkość to nie wszystko. i już widzę bandy dzieciaków na treningach, bo sporty walki teraz znów są na topie a dzieciaki chętnie będą się lały po pyskach ;) |
|
|
|
|
|
Luik
|
Wysłany: 11-09-2011, 00:56
|
|
|
Tak, przez większość życia. Czyli do 30-35 roku życia. Potem jeszcze 10-15 lat męczenia się z wyniszczonym organizmem i do piachu...
Wiesz, po to oni mają trenerów, by to jakoś ogarniać.
Nie z zasady, ale w większości zaniedbują edukację by mieć czas na treningi. Znaczna część z nich z natury z resztą do bystrzaków nie należy. Nie mówię, że każdy. Ale znaczna część. Jak to w każdym zawodzie polegającym na pracy fizycznej. |
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 11-09-2011, 06:25
|
|
|
nie mówię, że każdy użytkownik for internetowych jest skretyniałym idiotą, ale znaczna część. jakie szczęście, że tu mamy samych ambitnych i wykształconych ludzi...
nie masz racji. kropka. nawiasem czy ciekawe czy kiedykolwiek miałeś do pogodzenia cokolwiek innego niż szkołę i powrót do internetu z ciepłym obiadem na stole :|
(tak, nie powinnam w ogóle reagować i tak, w normalnym świecie odstrzeliłabym łeb. na łączach jeszcze tego nie opanowałam.) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|