Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Riv3n
|
Wysłany: 23-02-2012, 21:39
|
|
|
Niby nic się nie stało, dzień szybko przeleciał a jednak cały dzień mam kiepskie samopoczucie, dziwnie się czuje. |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-02-2012, 10:32
|
|
|
Mężu to już wiem, czemu tak się do Ciebie przyczepiłam xD |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 24-02-2012, 13:28
|
|
|
Ma się ten zwierzęcy magnetyzm ;]
Bazinga. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 24-02-2012, 13:46
|
|
|
:33333333333
Dammit! Bo moje Rio jest wściekle różowe, to cholerna fuksja jest! Nie czerwień. Na bogów. Za to leży cudownie, ale o tym wiedziałam wcześniej, że będzie cudowne. Jak mnie obwód nie przerżnie na pół, a kolor nie oślepi to się polubimy nawet. |
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 24-02-2012, 18:32
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo moje Rio jest wściekle różowe |
To które na zdjęciach wyglądało jak wino a miało być ceglaste?
Out off offtop in offtop - Jejku jejku, 5 z pracy klasowej z chemii z alkoholi i innych kwasów karboksylowych. A ten gąsiennicowate wzory na pół strony były podejrzane. Ale jestem szczwana bestia.
Ale wstawanie o 5 jednak ssie, zwłaszcza, jak nauczyciel jest wuj i i tak nie przyjdzie na pisanie pracy ==
No i buty na obcasach to jednak nie jest dobra impreza na cały dzień (za to jaka wysoka jestem, agrr!) |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 27-02-2012, 18:28
|
|
|
Hura dla koncentracji! Cieszyłam się, że złapałam w ostatniej chwili autobus, tylko szkoda, że z tej radości nie sprawdziłam jaki to autobus. Stanowczo za późno się skapnęłam, że to jednak nie ten. W efekcie wysiadłam na totalnym odludziu i, stopa Juliana, gdzie ja jestem?! I dlaczego nie kursują stąd już żadne inne autobusy?! Na szczęście telefon i Google to sprawdzeni kumple, więc droga do się znalazła. Tyle, że naprawdę dłuuuga. I dziękuję pogodo za pomoc, naprawdę, ta śnieżyca wspaniale utrudniła mi widoczność oraz marsz.
Dlaczego nie w Zupie? Bo cała sytuacja była moim zdaniem bardzo lolowa xD |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-02-2012, 19:31
|
|
|
Bo jestem wściekła nieziemsko, męczący dzień był, ale nawet nie to jest problemem. Nie wiem co jest, świat jest wkurzający dziś, bardzo.
Bo wczoraj wtfowy koncert w filharmonii, gdzie chór siedział na widowni i w pewnym momencie utworu znienacka wstali i zaczęli śpiewać. Ale, co zrobiła Sara jak chór wstał i zaczął śpiewać? Z dzikim zainteresowaniem gapiła się ludzikom na klatki piersiowe (nie, zboczeńcy, nie na staniki...!!!), patrząc czy faktycznie jadą na przeponie. Poza tym śpiew mnie uspokaja, a jak zaczęłam jeszcze go pomalutku udoskonalać to jestem tym bardziej happy. Śpiewanie to wolność. Dopóki sąsiedzi nie walą w drzwi bo im zniszczyłam psychikę wyciem.
Bo wypielęgnowane włoski ładniej reagują na prostownicę. I bo Chappy :> |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-02-2012, 22:30
|
|
|
Jeżeli wszystko się potoczy swoim tempem, to z okazji 1-go marca zostanę sam na sam z technikaliami. Naiwnie liczę na to, że będzie mimo wszystko ciekawiej (i bogaciej, a co). |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 29-02-2012, 15:55
|
|
|
Bo dentysta to droga sprawa, a mój sąsiad z góry od trzech dni robi remont i mam ochotę zamordować go za ten hałas.
Ale wyszedł nowy album Big Bang'u i jest TAAAAAKI ZAJEDWABISTY O(≧▽≦)O. Muszę go wyżebrać na urodziny. ~ I'm singing my blues ~ |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 29-02-2012, 16:35
|
|
|
Bo myślałam, że chemię umiem i że będzie dobra, ocena, a tu 3. SHIMATTA, nawet chłopaki miały lepiej. Autokop. No i jutro mam klasówkę do napisania, która, jak sie okazało, jest dziko trudna, a ludzie nie pamiętają, co na niej było. Śśśśśświetnie.
Ale jest słońce, ciepełko i w ogóle idzie wiooooosna~! Co oznacza, że przy otwarciu wszystkich okien w klasie można się uwalić na parapetach i powygrzewać, mry~ |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 05-03-2012, 22:23
|
|
|
Jak już w końcu coś zmierza w dobrym kierunku (i to naprawdę cudowna wiadomość, zwłaszcza że niejako zepchnięto na mnie również rolę głównego i jedynego organizatora), to musi się znaleźć jedna osoba, która (ok, niechcący i przypadkowo) wdepnie ci w najbardziej bolący odcisk tak, że wyparowuje ci ochota na cokolwiek i macki opadają do ziemi.
Intrygujące, że ludzie doceniają tylko to, za co zapłacą. Najlepiej słono. |
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 08-03-2012, 11:19
|
|
|
Coś czuje, że dziś będę miał ciężko... |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 09-03-2012, 18:19
|
|
|
Bo przyszła wypłata i sam nie wiem czy zostawać fanboyem Sony czy nie.
On the other news - wracam do szkółki drogowej. Feel fear. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-03-2012, 18:43
|
|
|
Bo już wiem o której mam jutro koncert i z którym zespołem yatta!
Z drugiej strony dowiedziałam się też, ze mój udział obejmuje też tańczenie, fmnghfmghnfmn == |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 17-03-2012, 07:37
|
|
|
Zerwać się przed siódmą, zjeść szybkie śniadanie, spojrzeć w plan zajęć, usiąść spokojnie bo pierwsze ćwiczenia są o 11-tej. Epic. XD |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|