Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo nie pasowało ani do Życia, ani do Zupy |
Wersja do druku |
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 17-03-2012, 10:04
|
|
|
Bo w sumie mam psi problem z głowy, a ile się przez ostatnie dni nawkurzałam to hej, ale temu właścicielowi to kwiatka bym co najwyżej dała pod opiekę. Może. |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-03-2012, 10:49
|
|
|
Bo czuję się generalnie happy i humor mam genialny, ale z drugiej strony opuściłam epicki wykład, nie poszłam na szkolenie, pogoda jak z bajki a ja siedzę w domu. It sucks! I nawet nie ma kto rosołku ugotować, chcę rosołku T__T Na dodatek ostatnie dwie noce to był koszmar. Nie znoszę chorować.
I <huuug> Nanami ^__^ |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 19-03-2012, 20:14
|
|
|
Bo w gruncie rzeczy nastrój mam beznadziejny... Ale! Mam dziś szczęście do jedzenia! Automat ze słodyczami, zamiast pokazać mi, że wrzuciłam do niego złotówkę, pokazał, że wrzuciłam trzy. Darmowy 7days! A potem okazało się, że w drugim automacie 7days utknął, więc zaoszczędzone pieniądze wrzuciłam, by kupić kolejnego, tak by pchnął tego utkniętego... i co? Trzy rogaliki w cenie jednego. A potem pani u której chciałam kupić tortillę powiedziała, że mają promocję, więc dwie w cenie jednej z maleńką dopłatą. Proponowała mi też pięć Frugo w cenie trzech, ale tego to by mi się nie chciało nawet nosić... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
KossteK
|
Wysłany: 20-03-2012, 15:19
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Mam dziś szczęście do jedzenia! Automat ze słodyczami, zamiast pokazać mi, że wrzuciłam do niego złotówkę, pokazał, że wrzuciłam trzy. D. |
Jednak są gdzieś na świecie automaty, które po wrzuceniu monety dają cokolwiek i w tym przypadku nawet więcej jako gratis, automat musiał mieć dobry humor ^^ |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 21-03-2012, 21:41
|
|
|
Nieziemsko zmęczona, nadal chora, nieco zdezorientowana i wystraszona własnymi planami życiowymi. Z drugiej pełna niesamowitej motywacji, radości życia, poczucia własnej wartości (się wreszcie czuję fajna babeczką, wizualnie i charakterowo) a jutro umówiłam się z panem z nogami, życie jest piękne! I mam nadzieję, że moje słońce się ucieszy z tego co dostanie, jeśli to dostanie, pani na poczcie powiedziała, że 2 tygodnie i powinno dotrzeć. Sigh... zmęczona... |
|
|
Nanami
Hodor.
|
Wysłany: 23-03-2012, 09:13
|
|
|
Hahahaha! To się nazywa pech. Na Olimpiadzie z Angielskiego (podejrzanie prostej), na którą się ot tak z kaprysu zapisałam, zdobyłam 37 punktów. Do części ustnej było od 37,5 punkta. Z drugiej strony wiem, że straciłam te punkciki na gramatyce i wcale nie jest mi źle z tego powodu. Cały listening i reading zrozumiałam, a poszłam w sumie tylko po to, by zobaczyć czy po 3 latach nie uczenia się angielskiego jednak coś więcej umiem.
( ̄∀ ̄) |
|
|
Potwór Latacz
Czajnik w Mroku
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 23-03-2012, 18:21
|
|
|
W ciągu ostatniego tygodnia system posypał się już 2 raz.. Z jednej strony - duuużo konfigurowania (bo to linux). Ale teraz za to mogę go teraz konfigurować z zamkniętymi oczami. ... wprawa...
Btw, Linux Mint ma Green Screen Of Death xD |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 25-03-2012, 21:43
|
|
|
Bo jestem chamem! Najwyraźniej, ale przynajmniej czasem może to być wesołe. I niech będą przeklęte wszelkie Eryki świata! Albo mnie ktoś przeklął, że będą mnie nawiedzać <3 I wiwat rozmowy o majtkach. I od razu mam lepszy humor xD Jeden Eric i dzień od razu piękniejszy, Francja, Kanada, jeden pies... |
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 26-03-2012, 01:41
|
|
|
dla Frankofonów Francja i Kanada to dwa różne światy, wierz mi (mam w środę dogadywać się z Kanadyjczykami po francusku - będzie ciężko... :P)
ontop:
mogę udzielać lekcji jak być najgorszą małpą wtedy kiedy rozum i serce podpowiadają że powinno się być najkochańszą i do rany przyłóż. to nie nastraja mnie pozytywnie. z resztą nie tylko mnie.
na plus jest fakt że po całej nocy roboty mam sufit w łazience. i to naprawdę ładny sufit. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 26-03-2012, 08:10
|
|
|
Bo niedziałająca sygnalizacja świetlna na jednej z najbardziej ruchliwych ulic Gdyni zmienia przejście rano przez ulicę do pracy w niezwykłą przygodę! |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 29-03-2012, 20:43
|
|
|
Bo punkty ksero są %#@$&*!!! Człowiek sobie stoi sam i kseruje. Podchodzę z książką. Żadnej reakcji. Stoję. Stoję. Stoję. A on dalej kseruje, nawet nie powie, że teraz nie przyjmuje. W końcu po dziesięciu, czy więcej, minutach pytam, czy mnie obsłuży, bo zaraz mam zajęcia. On coś odmrukuje, że nie może bo się zgubi (książka leży płasko, przecież się nie zamknie!). W końcu pyta co skserować - od str jakiej tam do końca. Się robi. Dostaję. Oczywiście w swej przemyślności człowiek uznał, że gdy mówię od jakiej strony nie mam na myśli "włącznie", z resztą, kto czyta początki rozdziałów? Każdy wie, że to co fajne zaczyna się na drugiej stronie... Mniejsza, imam zapłacić około trzech złotych. Kładę dziesiątkę. Co robi człowiek? Oczywiście wraca do kserowania! A ja stoję i czekam, aż mi łaskawie resztę wyda.
Ale nie ma sprawy. Nie ma sprawy, bo jestem pozytywnie nakręcona i nawet nie wiem czemu O(≧▽≦)O |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 29-03-2012, 21:00
|
|
|
Aż mi się żal tego kserokopisty zrobiło, jak to czytałem. Człowiek sobie spokojnie coś kseruje, a tu do niego przychodzą jacyś dupozawracacze i jeszcze pretensje mają ^^ |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
|
Wysłany: 01-04-2012, 09:06
|
|
|
Ojej. ŚNIEG. A w tym temacie, bo wolę go od gradu, wichury i zacinającego deszczu, ale jednak wolałabym iść już w stronę +15 stopni i słoneczka. |
|
|
Cepelia
|
Wysłany: 01-04-2012, 12:23
|
|
|
I na śnieg czapka pomoże, na walące się słupy reklamowe nie bardzo. Leży sobie taki jeden na Dworcowej. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 01-04-2012, 17:54
|
|
|
Bo pogoda jest do bani, z drugiej strony weekend był generalnie awesome. Aczkolwiek dziki bieg do pociągu nieszczególnie, niemniej w ostatniej minucie dało radę. Poza tym ludzie wymyślają takie dziwne rzeczy tego 1 kwietnia :> Mnie się nie chce.
Tylko niech ktoś zabierze ten ból głowy, śmierdzę jak stóg siana, wyglądam starzej i w ogóle i jeszcze mnie łeb boli. Argh. Na następny raz biorę orzechowy brąz. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|