Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sonda dotycząca prasy. |
Wersja do druku |
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 12-05-2010, 17:58 Sonda dotycząca prasy.
|
|
|
Biorę udział w warsztatach dziennikarskich, ponieważ chcę zobaczyć jak wygląda praca dziennikarza. Nowe doświadczenie. Nie ukrywam, że może to wyglądać amatorsko, bo to moja pierwsza taka akcja, ale prosiłbym osoby zainteresowane o udzielenie odpowiedzi na jedno pytanie. Mogą być na priv jak i w temacie. Część opinii zamierzam zebrać z for, na których w miarę aktywnie biorę udział. Resztę zbiorę dnia jutrzejszego męcząc ludzi naokoło. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, bo czasu dano nam niewiele, tj. 16:30 dnia jutrzejszego.
Przechodząc do tematu: jaką funkcję w waszym życiu pełni prasa? |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-05-2010, 18:37
|
|
|
Funkcję lektury. Jak człowiek chce coś przeczytać, a niekoniecznie ma to być książka, to artykuły w gazecie są często w sam raz. Krótkie i na określony temat. No i w moim wypadku trochę też informacyjną, bo jeśli już przeglądam gazetę to dowiaduję się co tam mniej więcej dzieje się na świecie.
Powodzenia. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-05-2010, 18:51
|
|
|
Dostaje od jej wydawców pieniążki za wysyłanie im tekstów. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 12-05-2010, 18:55
|
|
|
Prasa jest dla mnie głównie dostarczycielem informacji, choć czytam ją także dla rozrywki, szczególnie gdy trafię na interesujący mnie artykuł, albo gdy nudzi mi się. Natomiast najczęściej unikam "gazet opiniotwórczych", bo nie lubię gdy inne osoby próbują, w mniej lub bardziej napastliwy sposób, przekonać mnie do swoich poglądów i ocen. |
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 13-05-2010, 14:23
|
|
|
Dziękuję za odpowiedzi. Temat nieaktualny, a praca oddana. |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-05-2010, 16:51
|
|
|
Jak już temat jest, to napiszę: Funkcję zarobkową, podobnie jak w przypadku Zega, dodatkowo, zabijacza czasu w trakcie dłuższych podróży. Dodam, że w większości czytam prasę, z którą się w większości nie zgadzam, co wskazuje na swoisty masochizm. Nie czuję potrzeby kupowania prasy, która by potwierdzała, że to co myślę jest słuszne, raczej wolę poznać argumenty strony przeciwnej. Dlatego też czytuję "GWno" i "Politykę" a także "Frondę". Rolę informacyjną przejął w zasadzie Internet. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|