Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Woda za wiedzę? |
Wersja do druku |
Kurt
|
Wysłany: 11-06-2010, 11:51
|
|
|
Serika napisał/a: |
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tle, że na geografii na żadnym etapie mojej edukacji nie kazano mi wkuwać mapy na pamięć. Serio. |
Dla pewnych osobników (chyba się do nich zaliczam ^^ ) gapienie się w mapę to czysta przyjemność. Myślę że nie jest to kwestia wkuwania, bo wkuta wiedza i tak prędzej czy później wywietrzeje. |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-06-2010, 14:02
|
|
|
Kurt napisał/a: | Serika napisał/a: |
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tle, że na geografii na żadnym etapie mojej edukacji nie kazano mi wkuwać mapy na pamięć. Serio. |
Dla pewnych osobników (chyba się do nich zaliczam ^^ ) gapienie się w mapę to czysta przyjemność. Myślę że nie jest to kwestia wkuwania, bo wkuta wiedza i tak prędzej czy później wywietrzeje. |
Prawda każdy głupi może zakuwać, a potem wiedza wywietrzeje w dal. Moja pasja geografii zrodziła się od zainterysowania piłką nożną, a nie od zdobywania dobrych ocen. Dlatego może lepiej pamiętam. Inna sprawa za którymś razem powinno się mieć lepsze wyniki. Pamięć wzrokowa jest wielce przydatna, bo często się powtarzają nazwy. W przypadku Algerii(należy dawać na wybrzeża), a Argentyna mniewięcej na środek, ale bliżej PN. Na Austrialię nie ma złotego środka;)
Wyniki mnie martwią, bo wychodzi, że niczym nie różnimy się od Amerykanów.
P>S Jenoty do boju. Chcecie, żebym po raz drugi po robo jednorożcu zdystansował. Walczmy o wodę dla biednych krajów;) |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|