akurat miałem coś do załatwienia w Warszawie, to przy okazji wpadłem :)
KawaiiFan Gość
Wysłany: 19-07-2018, 16:02
Bo Kawaii wraca!
Karlinne Gość
Wysłany: 26-04-2021, 13:11
hEJ. Jakie macie sposoby na codzienne oszczędzanie? Czy macie jakieś patenty?
Darima Gość
Wysłany: 26-04-2021, 13:48
Robię na drutach - to mój sposób na relaks, a dodatkowo rodzina ma super akcesoria zimowe takie jak czapki czy szaliki, a ja dodatkowo sporą część swoich swetrów i bluzek robię sama, dbając o jakość wykorzystywanych do tego materiałów, więc potem długo mi służą i dobrze się prezentują.
Gotuję w domu - pandemia i przeprowadzka na przedmieścia trochę mnie do tego zmusiły, ale oszczędności są ogromne naprawdę, a ja z czasem to polubiłam.
Uprawiam warzywa w skrzyniach, głównie jako relaks i pretekst do spędzania czasu na świeżym powietrzu, ale smak pomidorów czy sałaty z własnego ogrodu jest niezrównany, a do tego są za darmo
Tez tak macie, ze jak widzicie elke (egzamin) to patrzycie na ta zdajaca osobe i w myslach zyczycie im powodzenia i macie nadzieje, ze zdają?
Ja czesto widze egzaminy i za kazdym razem mam nadzieję, ze im sie uda.
Egzamin dopiero przede mna wiec mam nadzieje, ze ktos tez pozyczy mi szczescia (nawet w myslach)
wanta Gość
Wysłany: 14-05-2021, 12:37
Staram się trzymać z daleka od egzaminowanych. Wystarczy im stresu i nie muszą jeszcze mieć na oku nieprzewidywalnej eLki. Nie myślę o nich zbyt skupiam się na swoich manewrach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki