„Dziwne” komentarze. |
Wersja do druku |
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-12-2009, 21:11
|
|
|
Powiem więc pokaż na rzecz albo dwie Distant zamiast ,,hahaować."
A tak na serio, knucie jest dobre ale jak zauważył Ysen to akcja popycha rzecz do przodu. Tak więc bym powiedział że knucie ok. Ale po odpowiedniej dawce knucia trzeba owo knucie w czyn wprowadzić. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 05-12-2009, 00:25
|
|
|
Karel napisał/a: | Powiem więc pokaż na rzecz albo dwie Distant zamiast ,,hahaować."
|
Knucie polega właśnie na "hahaowaniu". Prawdziwy knuj za wczasu ustawia swoje pionki. To temu a owemu szepnie słówko. Zmotywuje do działania niezdecydowanego, czy też rzuci nieznaczną kłodę pod nogi zbyt przedsiębiorczemu. A gdy nadciąga chwila spełnienia, gdy na knuja pada światło, to jedynie się śmieje gdyż historia toczy się podług jego wytycznych.
Ponieważ był potrzebny doświadczony evil overlord, to dopóki mi się nie znudzi pobawię się w takowego. A teraz pokażcie mi na co was stać. |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Ponury
Grim Greetings
Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
|
Wysłany: 05-12-2009, 00:48
|
|
|
Nie wiem czy słówko "evil" będzie do nas pasować, ale mieć takiego w ekipie a nie mieć to jest coś. No i widzę że knucia będziemy się mogli uczyć od starych wyjadaczy.
Już mamy zacząć bić pokłony?...
Witam na pokładzie
Btw. "Nobody expects the spanish inquisition" leże XD to było epickie ^^ |
_________________ Live fast, die young,
make a pretty corpses |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-12-2009, 01:11
|
|
|
Za dużo Escaflowna naraz... - na razie daję opis mecha, żebyście wiedzieli czego się spodziewać. Jutro postaram się coś zmajstrować.
I tak, wiem, że ten epicki, mhoczny i w ogóle tru robot zostanie zapewne ozdobiony kwiatkami i wstążkami i w ogóle będzie głównie zdejmował kotki z drzew i wieszał ozdoby na studniówkę. Nie mogłem sobie odpuścić;P.
EDIT= Ponury, obawiam się, że Distant jest przeciwko ekipie... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ponury
Grim Greetings
Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
|
Wysłany: 05-12-2009, 01:27
|
|
|
Myślę że bez powodu tu nie jest, a słowo ekipa w tym wypadku można interpretować na parę sposobów. Chodziło mi bardziej o to że przyłączył się do gry, nie do nas w sensie organizacji
Ale cholera, podoba mi się sposób w jaki pisze, dla mnie bomba. Zaraz jak się ciekawie zrobiło. |
_________________ Live fast, die young,
make a pretty corpses |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-12-2009, 07:15
|
|
|
Distant, robisz furorę :]
Mówiłam, że będzie fajnie ^^ Nie ma to jak stary, dobry wróg :] |
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-12-2009, 12:49
|
|
|
Ja póki co (do końca weekendu) nie mam czasu i srodków ku pisaniu dłuższych i lepszych postów... Tak więc - ekipo, pokażcie, na co was stać w zastępstwie Wolanda! ;) |
Ostatnio zmieniony przez Velg dnia 05-12-2009, 12:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-12-2009, 12:55
|
|
|
Yseeen, zostałeś mechem ogrodowym! |
|
|
Velg
|
Wysłany: 05-12-2009, 13:45
|
|
|
Ok, w chwili obecnej jesteśmy wedle forum Tajną Lożą Knujów. Kto chce zaśmiecić sobie profil dodatkową grupą, niech się zgłasza :P
I na pohybel... Znaczy, kiedyś na pohybel, Distantowi! (baaaaardzo kiedyś - bo evil overlordem jest świetnym i aż wstyd go zwalczać ;) ) |
|
|
Agon
|
Wysłany: 05-12-2009, 16:17
|
|
|
Fajna nazwa nowej forumowej organizacji - lubię knujów :P |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 05-12-2009, 16:24
|
|
|
To niech się mateczka (znaczy, nie Wolfgangowa) przyłącza - bo ja wiem, że mateczce wyszedł w pewnym teście Mastermind i w niezdolność mateczki do Knucia nie uwierzę ;) |
|
|
Agon
|
Wysłany: 05-12-2009, 16:29
|
|
|
Ale matka jest zbyt leniwa i nie dysponuje wystarczającą ilością wolnego czasu, żeby udzielać się w Multi... Nie będziecie mieć pożytku z takiego leniwca :P |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 05-12-2009, 16:33
|
|
|
Mam się fochnąć...? :D Przecież nie wymagam hiperaktywności czy zostania nolife'em ;)
(bo części o leniwcach uniknę - sam jestem niezgorszym leniwcem a jednak wolę się łudzić, że jest ze mnie pożytek :D) |
|
|
Agon
|
Wysłany: 05-12-2009, 17:13
|
|
|
Velg napisał/a: | Mam się fochnąć...? :D |
Okej, w ramach wczesnego prezentu gwiazdkowego mogę dołączyć, chociaż na jakąkolwiek aktywność z mojej strony do maja bym nie liczyła (potem się zobaczy) :P |
|
|
|
|
|
Velg
|
Wysłany: 05-12-2009, 21:44
|
|
|
I tak wyknujemy coś, żebyś z Knuja Honorowego stała się Knujem Właściwym ;)
A ja osobiście postuluję, aby zacząć teraz działania przeciw Tyranom Z Agendy ;) |
|
|
|