Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 07-07-2007, 17:08
|
|
|
Gomen Vodh. Skupiłam się na napisie i kompletnie zapomniałam wywalić jedną rzecz.
Tu masz już zmniejszona poprawioną wersję, jeśli chcesz
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-07-2007, 21:24
|
|
|
/me skopiował sobie tego avka na pulpit, odpalił oba w Irfanview i przełączał sobie na zmianę, coby zmiany wyłapać, które zaszły. I wyszło, że w mojej aktualnej wersji poprawiłem po prostu kilka białych cieni na krawędziach, które mnie irytowały. A no i dorobiłem brodę, bo, nie wiedzieć czemu, Salvuś we wszystkich wersjach tego avka odgryzła Ryukowi kawałeczek brody!
tym niemniej dziękuję Ci bardzo, mam teraz urodzinowego avka od Salvy! Jesteś jak święty mikołaj ^.^ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 07-07-2007, 23:22
|
|
|
To mnie ktoś powinien zrobić avek, a tu ja komuś robię ^^ Cieszę się, że mogłam pomóc ^^
A wiesz, że faktycznie dopiero teraz zwróciłam uwagę, że on nie ma brody. Jak się człowiek skupi i pracuje nad jedną rzeczą cały czas to potem przestaje widzieć inne szczegóły. |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 08-07-2007, 13:07
|
|
|
Fajnie Ci wyszedł Salva naprawdę, ja mogę Ci zrobić ale mój avek Cię raczej nie zadowoli ;P. Lila popieram avki i nie tylko z Fate Stay Night rox. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-07-2007, 13:22
|
|
|
Lila, ten drugi z serduszkiem i ten trzeci bardzo ładne, podobają mi się w nich tła (śliczne odcienie, pasujące do postaci), a w trzecim dodatkowo wyraz twarzy. Serduszko jest ładną przeciwwagą dla postaci zamieszczonej na avatarku.
Vodh, śliczny masz avatarek (brawo córcia^^), będę musiała się od początku przyzwyczaić, ale do takiego, to można ^^ Czerwone oczka ładnie się komponują z czerwonym jabłuszkiem.
GoNik, ładny Ryuk z czerwonymi kwadracikami, kolorystycznie sliczny. I wyraźny.
mara, podoba się mi Twój nowy zestaw, wolałabym co prawda, coś wyraźniejszego, ale taki stopień niewyraźności też ma swój urok. I jest fioletowy *_* |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 08-07-2007, 17:39
|
|
|
Najnowsze dzieło. Jestem z niego dumna cholernie. Co prawda jestem właśnie po kilku odcinkach Naruto i teraz pewnie dwa razy bym się zastanowiła czy robić z NIM, ale to że bohater to psychopatyczny skończony kretyn niczego nie zmienia. Jestem zachwycona własną pracą. Już dawno tego nie czułam. ^^
Męczyłam się 5 godzin bo w połowie wcięło mi prawie wszystko co zrobiłam, ale na szczęście główne rzeczy się zachowały i odtworzenie nie trwało długo.
Podejrzewam, że jeśli komuś się spodoba to paniom... ^^ |
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-07-2007, 17:50
|
|
|
Salva....jest sliczny *_______* co prawda nie przepadam za Sasuke...ale tu naprawde ślicznie wyszedł.
hm....spodobał mi sie obrazeczek ale nic mi z nim nie wychodzi....w sumie nigdy nie umiałam z nią nic zrobić ^^'' |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 08-07-2007, 17:58
|
|
|
Salva - jako że popędzałem, to nie mogę przepuścić bez komentarza :P. Avek fajny kolorystycznie, napis jakby z poświatą... całkiem nieźle. Ślepy jestem, czy też tam faktycznie nie ma ramki? ^^ |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 08-07-2007, 19:00
|
|
|
Tak zasadniczo to tu dosyć ciężko widać kto to jest, dopiero teraz zwróciłam na to uwagę. może to i lepiej ...?
Borek wiedziałam, że to jest raczej dla pań xD
Nie, nie ma ramki. Do pewnych avatarów ramki po prostu nie pasują...^^ To samo było z Tamakim, robionym w podobnym stylu czy z Akito... ^^
Ciekawa rzecz, wszystko co zrobiłam z Sasuke świetnie mi pasuje do podpisu, żeby go szlag trafił. |
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 08-07-2007, 19:05
|
|
|
Salva napisał/a: | Ciekawa rzecz, wszystko co zrobiłam z Sasuke świetnie mi pasuje do podpisu, żeby go szlag trafił. |
Hm....może nie rób go w odcieniu niebieskim to przestanie tak idelanie pasowac ^^''' nie przepadam za facetami *z anime* na avkach więc, nawet sie nie spytam, czy moje skromne progi mogły by mieć to arcydzieło u siebie....i tak wole Gaare i Nejie;go :p
No dobra...naprawde mi się (chociaż raz w życiu) podoba Sasuke...ale wyłącznie na tym avku... |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 08-07-2007, 19:38
|
|
|
Dziękuję ^^ Nie powiem, żebym sie cieszyła bo to nie jest dobrze jesli komuś podoba się ON...
A dlatego, że mnie on się cholernie podoba i to niemal na każdym ujęciu. I nic nie mogę na to poradzić. Ja też osobiście wolę Nejiego, Shikamaru i Kibę (jego umiejętności węchowe są naciagane jak cholera, ale ja go rozumiem, mojego psa traktuję podobnie ^^), ale co ja poradzę. Ten psychopata mi się podoba i już.
Jego nie można robić bez niebieskiego, jemu tylko ten kolor pasuje^^ |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 08-07-2007, 19:47
|
|
|
Naprawdę, naprawdę, naprawdę wspaniały, nie wiem co więcej mogę powiedzieć ale wyszedł Ci wspaniale, a to że gość jest jaki jest nie zmienia tego że avek jest świetny. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 08-07-2007, 19:54
|
|
|
Postaram się spróbować z kim innym, ale właśnie z nim mam ochotę robić avki i rysunki. Chwilowo jestem niezdolna do czego innego. Trzyma się mnie w stopniu urągającym wszelkim normom.
Apropos Naruto... aktualnie jeden z moich ulubionych avków nie mojego autorstwa...
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 09-07-2007, 14:06
|
|
|
Salva, ladny avatr.
Pierwszy raz mam na avatarze cos z Prawdziwego swiata... do tego swojego... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 12-07-2007, 12:51
|
|
|
Temat zdycha wobec tego spróbuję reanimacji Nejim (który nota bene na tym avie sam wymaga reanimacji...)
|
|
|
|