Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 12-07-2007, 12:54
|
|
|
Właśnie martwiłem się już tą ciszą ;D. Jak zwykle doskonała robota Salvo, sam teraz myślę nad zmianą ale nic mi nie wpada na myśl, może coś znajdę. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
|
Wysłany: 12-07-2007, 13:27
|
|
|
Lila napisał/a: | Troszkę poprawiony i zrobiona Lilowata Ramka. Chyba go sobie zaadoptuje... bo jest śliczny...
|
Jak tylko zatrzymałem ten kadr to od razu mi przyszłaś na myśl XD Naprawdę IMO świetnie ci w nim (nie, nie chwalę swojego avka, chwalę Lilę ^^) Jakoś tak mi sie ostatnio kojarzysz głównie z Nyuu :P
Salva napisał/a: | Lunar te z Victorią fajne wybierasz ^^ |
Tak mi przyszło do głowy, że jakby któraś z pań chciała podkreślić swoje naturalne... te, no... elementy atrakcyjne widokowo... To Victoria nadaje się do tego jak nikt inny XD Znaczy niby widać i każdy wie, o co biega, a nienachalne to ani nic :)
Tylko wkurza mnie różnica kolorów pomiędzy moim laptopem i normą... >< Przez to avki są albo prześwietlone albo za ciemne... >< Dwa z Amonem z WHR na lapietopie były ok, a tutaj są tak ciemne, że nie widać kompletnie, co na nich jest... Shush... >< Nawet ich nie wklejałem do tematu bo wstyd mi było >< |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-07-2007, 23:00
|
|
|
Czytam shojoki. Znowu. ZUO.
To raz. Dwa - niecnie wykorzystałam zrzutki z Nodame podesłane mi przez IKę i zrobiłam z paru avy. Ktoś się zdziwi, jeśli powiem, że ten z Chiakim uważam za najlepszy? :3
Prawdziwa twarz Pana Nieskazitelnego, huh? |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 13-07-2007, 10:35
|
|
|
Nie zdziwi... On jest zabójczy... Ja już pisałam na Devie, ale napiszę jeszcze raz, cholernie mi się podoba ^^ Aczkolwiek dirty words też zwala z nóg ^^ |
|
|
rip LunarBird CLH
Gość
|
Wysłany: 13-07-2007, 11:08
|
|
|
Kilka avków z Is, które ma szczególną właściwość wyciągania mnie z doła. :] Niestety z pewnych przyczyn jestem niezalogowany, ale to niewielki problem. Przy okazji zmieniłem avka i podpis, nowe bardziej pasują do mojego nastroju.
edit=Avellana - usunięto grafikę. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-07-2007, 11:15
|
|
|
Użytkownik Lunar Bird niniejszym dostaje czwarte ostrzeżenie. Jego sprawa zostaje przekazana Crackowi celem uniemożliwienia mu dlaszego pisania i założenia PERMANENTNEGO bana.
Jeśli ktoś chce, to niech na odpowiednim temacie pożegna się z kolegą. Choć ja osobiście nie będę tęsknił. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 14-07-2007, 18:16
|
|
|
Mam tu avek, którego używam prawie wszędzie. Niestety nie mogę umieścić go tu na forum, ponieważ za dużo waży, a nie potrafię tego zmienić ;<
Czy może mi ktoś pomóc? xd
Oto on *______*
|
|
|
|
Lain
|
Wysłany: 14-07-2007, 18:28
|
|
|
Zmieniłam z PNG na GIFa i teraz waży nieco mniej
1448_eathena_avatar_.gif.gif
|
|
Plik ściągnięto 1195 raz(y) 6,13 KB |
|
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 14-07-2007, 19:59
|
|
|
Najnowszy twór
Owszem niby podobny do poprzedniego, a jednak trochę inny... Bardziej mi się podoba od Lost in darkness. Ja sobie Sasuke nie wyobrażam po prostu w innym otoczeniu kolorystycznym, nic na to nie poradzę...
No i podkreśliłam to na Devie, też nie ma ramki, a wygląda jakby miał ^^ |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 14-07-2007, 20:47
|
|
|
Wiesz, że ten avatar z Sasuke idealnie (kolorystycznie) współgra z Twoim podpisem? |
|
|
eAthena
Przyszła Artystka
|
Wysłany: 14-07-2007, 22:13
|
|
|
Lain, dziękuję Ci bardzo ;)
Salva, Zgadzam się z moshi_moshi, mogłabyś sobie dać ten avatar ^^. |
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 15-07-2007, 07:34
|
|
|
Wiem, chociaż zupełnie nie myślałam o tym żeby go sobie samej dać... Może faktycznie zmienię ?
Z drugiej strony Zefy też mi się podoba. Na razie może jednak sobie wsadzę tego fanserwisa, nie widać aż tak bardzo kto na nim jest... chyba... ^^'
Tylko drobnym mankamentem jest stosunkowo kiepska jakość Assasina i prawie się utopiłam w herbacie jak sobie przeczytałam własny tytuł w odniesieniu do tych panów... |
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 15-07-2007, 11:26
|
|
|
Salva to nowe dzieło bardzo mi się podoba, takie klimatyczne, i jak widze zmieniłaś avka który i tak świetnie ci pasuje do podpisu...krótko mówiąc....nie zmieniaj tego *___*
Edit
A tak jakoś ostatnio zrobiłam :p
|
|
|
|
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
|
Wysłany: 15-07-2007, 15:43
|
|
|
Fajne Avalia, najfajniejsze są te dwa ostatnie. Salvo hmm avek jest ładny ale jakoś nie pasuje mi do Ciebie, wiesz z kim zawsze będziesz mi się kojarzyć ;]. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 15-07-2007, 16:57
|
|
|
Widzę że Ty też z Naruto... ^^ Ja bym jakoś Itachi rozjaśniła, ledwo go widać, a szkoda bo fajny ^^
Wiem, wiem... Dziwię się, że Borek mnie jeszcze nie wyklął za Sasuke. Ale Sasuke mi tak cholernie pasuje... do Assasina. Nota bene słońce zaczynam oglądać Twoje ulubione anime. Może uda mi się zrobić coś ładnego z Assasinem... ^^ |
|
|
|