Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 31-08-2005, 20:22
|
|
|
Miya ostatnio za dużo Sailorek ogląda. Miyi się przypomniało jak była małą moonie i chciała mieć niebieskie włosy jak Ami-chan. Teraz jest dużą moonie... I w sumie dalej chce ;P I do tytułu pasuje, o. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 31-08-2005, 20:30
|
|
|
o.o
aaa...aoi kami... blue hair... *__*
<GLOMP><podnieś><zakręć>
*^v^*V |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 31-08-2005, 21:00
|
|
|
<czuje się zakręcona> Skąd wiedziałam... >;DDDDDDDDDDDDDDDD
Aczkolwiek jak tak patrzę na avek Ysena, to sobie przypominam jak nałogowo oglądałam CN i mam ochotę wrzucić sobie avatar z Bubbles... Bajką... whatever, ważne, że też była niebieska... Nie, na to się nie zdobędę O__o |
|
|
|
|
|
Irin
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 01-09-2005, 08:00
|
|
|
Teraz pytanie do Totemka - czemu ostatnio co i rusz zmieniałeś avatar? ;--; Nie mogłam się w tym połapać (tzn. co się spróbowałam do nowego przyzwyczaić, to znów zmienialeś). Ten zostanie na dłużej?
Swój avatar wykroiłam sobie z obrazka z MKR. Z Umi, czyli jedną z moich ulubionych postaci. Jak to dobrze, że nauczyłam się (szczątkowo) korzystać z Irfana ^^v
(Być może zmienię ava kiedy a) zechce mi się narysować mój autoportret (sd) b) dorwę kogoś ze skanerem... Tak więc jeszcze długo zostanie Umi ^^")
(Nie zwracać na to uwagi - Czemu dziś musi być pierwszy września T-T? Nie mógł by być za tydzień? [za tydzień znów by się przełożyło...]) |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 01-09-2005, 09:23
|
|
|
irin napisał/a: | Teraz pytanie do Totemka - | ^v^
Miotam się ostatnio, a poza tym wreszcie znalazłem czas na przejrzenie moich zasobów pod kątem avkotwórczym... a że zfabrykowałem sobie overlay'a z ramką, mogę zrobić avka w kilka chwil... i się posypało... i obawiam się że mam więcej pomysłów, ale na razie znów mnie ogarnęło lenistwo. No, może Johnny wróci? _^_ |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 01-09-2005, 11:13
|
|
|
Johnny jest najbardziej rozbrajający, ale ten pan z FMP jakoś najszybciej mi się z Tobą kojarzy ;> pewnie dlatego, że go najdłużej używałeś...
A ja przeglądam sobie swój zapasik avatarków na dysku i przeraża mnie ich tendencyjność - Orihime... Orihime... Orihime... Ururu! Różowa! Kyaaaaaaaaaaa! @__@
<idzie dla wytchnienia przetrząsnąć galerię> |
|
|
|
|
|
Tsuneki
dreamer
|
Wysłany: 02-09-2005, 14:31
|
|
|
Umm... mój avatarek pokazuje jedynie to jaki jestem przy kompie. ^^' Lubię kombinować, zajmować się programami graficznymi itd itd itd itd.... xd |
_________________ Run Rabbit Junk
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 02-09-2005, 14:36
|
|
|
Jak powiem, że udany, to nic szczególnie oryginalnego nie będzie... Ale oświeć mnie, jaka to postać, jeśli jakaś konkretna? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 04-09-2005, 12:13
|
|
|
Zazdroszczę wszytkim, którzy umieją coś poza wycięciem fragmentu obrazka, zmniejszeniem go i dodaniem prostej ramki.
Miya-chan napisał/a: | A ja przeglądam sobie swój zapasik avatarków na dysku i przeraża mnie ich tendencyjność - Orihime... Orihime... Orihime... Ururu! Różowa! Kyaaaaaaaaaaa! @__@ |
Jak przeglądałam ostatnio swój zapasik, tafiłam na ten:
Kiedyś go używałam, dla khem jaj. Ale szybko zrezygnowałam, bo na niektórych budził kontrowersje o.0 i dyskusje o komersze i czipsach. |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 06-09-2005, 00:01
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | - Orihime... Orihime... Orihime... Ururu! Różowa! Kyaaaaaaaaaaa! @__@
<idzie dla wytchnienia przetrząsnąć galerię> |
Różowa Ururu... Waaaai! _^_ A tak swoją drogą, wiesz że ta piosenka która leciała wtedy, po drodze, to się właśnie Aoi Tabibito nazywała? A śpiewał ją niejaki Takatsugu Tsumabuki ^_^ Mogę ci jeszcze jeden hymn zaproponować - Forever Blue, śpiewane przez Imai Chihiro. Ostatnio tłumaczyłem, powinno wciąż wisieć na frontowej Tanuki ^_^
A Ururu... jakoś mi do ciebie nie pasuje... Ta Ami-chan znacznie bardziej, ale coś smutna taka... trzebaby jej domalować zawadiacki uśmieszek, i będzie w sam raz ^__^ |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 06-09-2005, 11:08
|
|
|
<offtop>Dziubek, a myślisz, że skąd wzięłam sobie ten tytuł, a? Od powrotu do domu zasłuchuję się tą piosenką nałogowo i nie będę palcem pokazywać czyja to wina... *GLOMP* I jeszcze kusisz, taaa? To zobaczymy... >;D </offtop>
Co do Ami-chan, mam jeszcze 3 inne w galerii i nie obiecuję, że to koniec, zawsze więc mogę sobie poprzebierać ;) A Ururu to wiem, że do mnie nie pasuje, ale jakoś tak ją lubię, z przekory ;>
Tsuneki, przyłączam się do pytania Avellany - to jakaś konkretna postać? Avatarek fajny i tak jakoś... Pasuje Ci ^ ^ |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
|
Wysłany: 06-09-2005, 11:51
|
|
|
Cytat: | *GLOMP* I jeszcze kusisz, taaa? To zobaczymy... >;D |
_^_ kyaaaa *^__^*
Bardzo podobna w stylu jest jeszcze "Voice" Tatsuhisy Suzukiego ^__^ I "Coffee" Saori Atsumi... tej samej, co śpiewa moje ukochane "Mou sukoshi..." aż chyba zrobię sobie avka z Midori, na bazie tego co dostałem od GoNika ^__^
A ja raczej zapytałbym Tsunekiego o mordkę z sig-bannera. Widziałem ją ostatnio na necie, ale nie pomnę gdzie... |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-09-2005, 15:27
|
|
|
No no, animacja nie jest moją mocną stroną ^^" |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 07-09-2005, 15:13
|
|
|
<kręci jej się w głowie> Fajnie, tylko jeszcze to przeczytaj, a już w ogóle będzie pięknie... @__@ |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-09-2005, 15:48
|
|
|