Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Teukros
|
Wysłany: 30-10-2007, 17:59
|
|
|
Wiesz, ten poprzedni wcale nie był zły. Powiedziałbym, że o wiele lepszy od obecnego. |
|
|
|
|
|
Michiru-san
Boli mnie głowa ^^
|
Wysłany: 30-10-2007, 20:28
|
|
|
U mnie zwięźle, na Emblemacie Tobi z Naruto a na Podpisie Chise z Saikano. |
|
|
mikolajp
|
Wysłany: 30-10-2007, 21:05
|
|
|
Niezły spoiler z tym Tobim, nie ma to tamto. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 30-10-2007, 21:18
|
|
|
Cytat: | Niezły spoiler z tym Tobim, nie ma to tamto.
|
Czemu niby? przecież nic nie ukazuje :/ |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-10-2007, 21:22
|
|
|
Jaki spoiler? Przecież to fanart oparty na plotkach... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
mikolajp
|
Wysłany: 01-11-2007, 10:27
|
|
|
Aj, proszę mi wybaczyć. Mój błąd. |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-11-2007, 13:55
|
|
|
U mnie zimowa zmiana na mojego jedynego, ukochanego Yasuharę ^^ Komplecik jest zimowy ale jednak ciepły, kocham te kolory i tego faceta. Co prawda miałam przygotowanego Lina ale jak sobie przeglądałam moje zasoby graficzne Yasuhara mi się wydał taki piękny na tym tle, dorobienie reszty biorąc pod uwagę że mam jeszcze Mai i Lina było szybkie. Tło z podpisu jest z tego momentu jak pojawiał się tytuł w anime ^^ Jestem zakochana w tej postaci, w tej kolorystyce i w tym klimacie, zdaje się że jednak Mai chwilowo mnie opuści. Jestem nieodrodną córką Mel ^^
Znowu zwłaszcza podpis (avek mi się średnio podoba, chociaż to przez avek wyszła mi taka kolorystyka) wywołuje u mnie niesamowicie pozytywne uczucia, jestem nim zachwycona. To jest ten moment, który Ty moshi rysowałaś a ja dopiero zaczęłam ^^
Zabawnie się złożyło bo mam teraz komplety z Ghost Hunta w trzech podstawowych kolorach: żółta Mai, niebieski Lin i teraz Yasuhara. A ja mam jeszcze przygotowanych do obróbki Naru i Bou. Zdaje się, że Ghost Hunt mi zmonopolizuje profil na długo. |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 03-11-2007, 21:39, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-11-2007, 14:12
|
|
|
Sa... Salva... coś ty zrobiła... taki szok, żadnego uprzedzenia...
Komplet jest prześliczny: jasny, wyraźny, w cudownych, czystych kolorach. Tylko czemu facet... Może pasuje do ciebie charakterem, zachowaniem, czymkolwiek, nie wiem - nie oglądałam serii. W każdym razie wyglądem nie pasuje na pewno >____> |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 02-11-2007, 14:15
|
|
|
Pasować to on do mnie nie pasuje niczym... Ale ja go uwielbiam za poczucie humoru ^^ Co ja poradzę że facet... Płci mu nie zmienię... chociaż ?... nie nie zrobię mu tego ^^ Mai mi się bardzo podobała ale on mi się podoba bardziej. Za to na Devie dałam sobie na avku Mai zamiast Tamakiego.
Uśmiechnęłam go trochę, sympatyczniej teraz wygląda.
Mówisz żeby jednak babę sobie dać ? |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 02-11-2007, 16:30
|
|
|
Salva TO JEST BOSKIE, łiii... w podpisie jest to urocze ujęcie, ja tam nic nie mam do zimowej zmiany (chociaż mam nadzieję że w końcu do Mai wrócisz). Sam komplet wygląda ślicznie, kolorystyka jest wspaniała i ta Ghost Huntowa poświata, jestem zachwycona. Dobrze że nie wybrałaś Lina, on już zupełnie do Ciebie nie pasuje, mnie się Twój nowy image podoba :)
Przypomniałaś mi że zima się zbliża, czas pomyśleć o zmianie avka... |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-11-2007, 17:12
|
|
|
Jakie przyjemne ciepłe kolory. Prześlicznie stonowany czerwony *_* Mnie się podoba (ale i tak w innym temacie jak zajrzałam, to na chwilkę mnie zamurowało xD za długo miałaś tamten i za bardzo on Ci pasował). I mimo że Mai bardziej do Ciebie pasowała (moje ogólne wrażenie, bo samej postaci nie znam) to jednak ten komplecik niesamowicie mi się podoba. Nie znam go i dlatego mogę ocenić jedynie po samym wyglądzie, a wtedy wydaje mi się przeciętny. I najdziwniejsze jest to, że ja, która zwykle tyle wagi przykładam do samej postaci (tego, czy ją znam, czy nie), tym razem akurat uważam, że pan znajdujący się w Twoim profilu wcale a wcale nie kłóci się z niczym, pasuje idealnie. To chyba naprawdę te kolory i wyraz jego twarzy (bo to ostatnie ma całkowicie pasujące, kojarzy mi się z Raquel ^^). |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 02-11-2007, 18:05
|
|
|
łaaa.. ale zmiana - na lepsze oczywiście, przepięknie zrobione
(chociaż przyzwyczajony byłem do żeńskich postaci u ciebie Salva)
co tam każdy może brać sobie avek jaki chce przecież, co nie?
Może sam powinienem się grafiką komputerową też zająć,
żeby w przyszłości też móc tworzyć tak cudne avki i inne takie graficzne szpargale. |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 02-11-2007, 18:48
|
|
|
moshi... wiedziałam, że Tobie się spodoba xD Myślę że wrócę do Mai, ale na razie chcę się nacieszyć nim. Nota bene narysowałam sobie właśnie jeden rysunek aczkolwiek nie ten z podpisu. Tamten to większy format więc musi chwilę poczekać. Zapał z avków został przelany w rysunki. To fakt, że Lin wygląda bardzo blado przy tej dwójce. Nie mogę się doczekać co wymyślę z Bou... Ale to będzie coś na pewno specjalnego ^^ Rany jakie ja niesamowicie ciepłe uczucia żywię do tych ludzi przez to jak oni się wobec siebie zachowywali. Mogę patrzeć bez końca i na niego i na Mai (chociaż brakuje mi jego uśmiechu)... W zimie to będzie dobry sposób na oszczędność przy ogrzewaniu.
moshi ja się tak przyzwyczaiłam do Rukii że jak dla mnie tylko Rukia wchodzi w grę w Twoim wypadku xD
Bo ja po prostu kocham taką kolorystykę, musi to wyłazić przez klawiaturę na zewnątrz xD
Mamunia BŁĄD, że go nie znasz !!! Jednej z największych namiętności Twojej córeczki ! :3
A dziękuję bardzo, cieszę się że się podoba. Ja też przyzwyczajona byłam u siebie do damskich postaci ale... kocham tego gościa ! ^^
Ciekawe co w tym jest że dla siebie robię najprostsze i najmniej skomplikowane kompleciki (bo do zrobienia Yasuhary nie potrzeba mi było w ogóle Photoshopa), a produkuję się jak koń pod górkę żeby robić avki których nigdy w życiu nie użyję... Oto jest pytanie !
XD Consuetudo altera natura est... Przed chwilą wysłałam tego posta po czym przełączyłam inne okno, wracam do tego i zastanawiam się chwilę, czyj to post z takim profilem... Mała trauma po Mai XD |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-11-2007, 19:15
|
|
|
Salva napisał/a: | Ciekawe co w tym jest że dla siebie robię najprostsze i najmniej skomplikowane kompleciki (bo do zrobienia Yasuhary nie potrzeba mi było w ogóle Photoshopa), a produkuję się jak koń pod górkę żeby robić avki których nigdy w życiu nie użyję... Oto jest pytanie ! |
Dwa słowa: radość tworzenia. Oraz satysfakcja z osiągniętego wyniku.
Może nie wygląda, ale swoje też robię najprostszymi metodami :3 |
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 02-11-2007, 19:27
|
|
|
Salva napisał/a: | XD Consuetudo altera natura est... Przed chwilą wysłałam tego posta po czym przełączyłam inne okno, wracam do tego i zastanawiam się chwilę, czyj to post z takim profilem... Mała trauma po Mai XD |
Mówisz o mnie ??
Jeśli tak to Cię otrzeźwię, dawniej Cloud7pl, no cóż nic ze starych rzeczy nie zostało
z wyjątkiem podpisu, łatwo zapomnieć (skleroza nie boli xD - jak to powiada mój kumpel) |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|