Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 02-11-2007, 19:52
|
|
|
Kusoku napisał/a: | Salva napisał/a: | XD Consuetudo altera natura est... Przed chwilą wysłałam tego posta po czym przełączyłam inne okno, wracam do tego i zastanawiam się chwilę, czyj to post z takim profilem... Mała trauma po Mai XD |
Mówisz o mnie ??
Jeśli tak to Cię otrzeźwię, dawniej Cloud7pl, no cóż nic ze starych rzeczy nie zostało
z wyjątkiem podpisu, łatwo zapomnieć (skleroza nie boli xD - jak to powiada mój kumpel) |
Nie, nie o Tobie. ^^ |
Ostatnio zmieniony przez Salva dnia 02-11-2007, 20:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-11-2007, 19:57
|
|
|
Kusoku napisał/a: | Mówisz o mnie ?? |
Salvie chodziło o jej nowy profil (/me wie, bo zna tę sekundę zaskoczenia i zapomnienia, też się zdarzyło xD).
O, widzę, że mnie córcia ubiegła... ^^
Hm...mnie czasami nachodzi teraz chęć na zmianę, ale co porazić, przywiązałam się do tego mojego profilu. I jak się tak zastanowić, to nie miałabym na co zamienić, musiałabym znaleźć czas żeby coś zrobić, a to jest już ponad moje siły. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 02-11-2007, 20:03
|
|
|
A wiesz mamunia, że przyzwyczaiłam się do Ciebie w fioleciku ale może jakieś zimowe akcenty by do tego dodać. Wiesz, obu im dorysować czerwone czapeczki z pomponikiem...
xD |
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 02-11-2007, 20:12
|
|
|
Salva napisał/a: | Nie, nie o Tobie. ^^ |
no to tylko moja pomyłka ^^"
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
Ostatnio zmieniony przez Kusoku dnia 02-11-2007, 20:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-11-2007, 20:17
|
|
|
/me sturlała się z krzesła...
A gdzie byś Ty chciała te czapeczki umieścić? łobrazek się przecie kończy XD
Ale ciekawy pomysł...czapeczki z pomponikami...tiaa. I biała broda dla Lulusia.
Nie, zostaję jednak przy aktualnych (chociaż powiedzmy, zmienienie samej kolorystyki jest kuszące, na przykład na niebieską, taką szklistą *_*).
Aha, miałam też zapytać. Mnie od jakiegoś czasu irytują nieco te przecinające sie linie na moim avku, ale bez nich wygląda on łyso. Czy dla Was te linie też są takie...dziwne? |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 02-11-2007, 20:25
|
|
|
Wiesz, że jak teraz zwróciłaś uwagę... Ja staram się żeby ramka avka i podpisiku była taka sama. Przydałoby się może nieco ją zmniejszyć... tzn odchudzić... zwęzić. I ja bym dała takie samo tło do Lulu jakie jest na podpisie. Ale wiesz, że zmiana kolorystyki nie byłaby taka zła ? Np na... czerwoną ^^ Byłybyśmy poparzone świnki trzy, chociaż niebieska też jest dobra. |
|
|
mikolajp
|
Wysłany: 02-11-2007, 20:59
|
|
|
A mój jest ładny? Też zrobiłem sam. ;D
Ach, Salvo, aktualny komplecik bardzo dobry, choć poprzedni jakoś bardziej mi pasował. |
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 02-11-2007, 21:22
|
|
|
Salva, śliczny ten twój Yasuhara, też go lubię (zwłaszcza za scenę z Bou... ). Nigdy nie pomyślałabym o łączeniu go z czerwienią, ale wygląda zaskakująco dobrze.
mikolajp, av jest bardzo w porządku, zdecydowanie bardziej Ci pasuje ciż poprzedni. Czcionka i ustawienie napisu jakoś mi nie leży, ale to raczej kwestia gustu niż wykonania.
A przy okazji...
|
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 02-11-2007, 21:59
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Aha, miałam też zapytać. Mnie od jakiegoś czasu irytują nieco te przecinające sie linie na moim avku, ale bez nich wygląda on łyso. Czy dla Was te linie też są takie...dziwne? |
Szczerze powiedziawszy zwróciłam na nie uwagę dopiero kiedy o nich wspomniałaś, są prawie niewidoczne, nie powinnaś się nimi przejmować, chyba że bardzo Ci przeszkadzają.
Salva napisał/a: | Ale wiesz, że zmiana kolorystyki nie byłaby taka zła ? Np na... czerwoną ^^ Byłybyśmy poparzone świnki trzy, chociaż niebieska też jest dobra. |
Zdecydowanie czerwona lepsza, jakoś nie mogę sobie Mel wyobrazić w błękitach. Trzy poparzone świnki, skąd Ty takie makabryczne pomysły bierzesz ( i dlaczego trzy, jeśli można wiedzieć) ?!
mikolajp napisał/a: | A mój jest ładny? Też zrobiłem sam. ;D |
Bardzo ładny, ciekawa kompozycja i kolorystyka, wolałabym nieco wyraźniejszy napis. Pasuje Ci zdecydowanie bardziej od poprzedniego, chociaż zmiana nastroju raczej drastyczna ;)
Momoko, śliczne to ostatnie dzieło, wszystkie Twoje avki są niesamowicie nastrojowe, zatkało mnie jak go zobaczyłam i nawet na chwilę obecną nie wiem co powiedzieć.
Salva napisał/a: | moshi ja się tak przyzwyczaiłam do Rukii że jak dla mnie tylko Rukia wchodzi w grę w Twoim wypadku xD |
O niczym innym nie myślałam, nadal się zastanawiam, bo sama się już przyzwyczaiłam do obecnego kompletu, w ostateczności zmienię tylko kolorystykę na niebieską. Mam pewien pomysł na avek i sygnaturkę, bardzo prostą (nie jestem mocna w programach graficznych), zobaczymy co z tego wyjdzie, jak zrobię to dam do oceny i potem pomyślę :) |
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 02-11-2007, 22:52
|
|
|
Salva nad podpisem sie rozpływam, co do ava to uważam że robiłaś lepsze ale ten podpis... aaa... zapowietrzam sie z zachwytu xD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 02-11-2007, 23:01
|
|
|
Momoko 5 cm ? Tam z wszystkiego można było robić avki ! Przepiękne...
Bo świnki zawsze występują w trzech osobach ("książę dmuchał, chuchał i... zarządził świnio-eksmisję" xD), zazwyczaj są różowe, albo w ciapki chciałabyś mieć komplet w ciapki ? Więc poparzone świnki trzy, a wiecie że to nawet dobra nazwa by była ? Oryginalne...
Co Wyście się tak na ten niebieski uparły ?
mikolajp avek zdecydwanie lepszy od poprzedniego ^^ |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 02-11-2007, 23:14
|
|
|
Salva napisał/a: | Co Wyście się tak na ten niebieski uparły ? |
Mnie się niebieski od zawsze z zimą kojarzy, wiem że to kiczowate, ale tak jest. Poza tym od zawsze uwielbiam ten kolor, był taki okres, że na każdej z moich prac występował w przeważającej ilości. |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-11-2007, 01:02
|
|
|
Cytat: | A gdzie Ty byś chciała czapeczki umieścić? |
O tutaj. Zawsze na święta robiłem sobie i znajomym w paincie czapy mikołaja i wiem, że do prawie każdego obrazka da się taką wcisnąć :D (/me przyznaje, że można to zobići ślicznie, w photoshopie, ale jednak paint to paint. Poza tym w szopie nie zrobiłbym tego w 30 sekund :D) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-11-2007, 10:20
|
|
|
Vodh. TO. JEST. BOSKIE. !. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 03-11-2007, 10:56
|
|
|
Vodh, absolutnie genialne! Mel, w ten sposób problem zimowego avka został rozwiązany - niewykorzystanie dzieła Vodha byłoby zbrodnią ;) |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|