Emblematy i podpisy graficzne użytkowników |
Wersja do druku |
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 24-11-2007, 20:10
|
|
|
Mam nowy avatar... prześliczny... oto on:
Ale w formie rewanżu za coś bardzo miłego - pewna osoba wybrała dla mnie avatarek.
[ Dziekuje Keii :* ] |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-11-2007, 22:13
|
|
|
U mnie już defnitywne przejście na Mai. Wreszcie mam śliczną, zimową Mai (urocza jest na tym ujęciu, taką najbradziej ją lubię, uśmiechniętą i pełną ciepła) ^^ Ciekawostka, szukałam dzisiaj bardzo długo jakiegoś sympatycznego ujęcia a i tak zrobiłam komplecik z czegoś co siedzi u mnie na dysku od miesięcy... W międzyczasie zdążyłam zrobić inny komplecik z Mai, cieplejszy z małą mdyfikacją pierwotnego avka z zarumienioną Mai. ^^ |
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-11-2007, 18:04
|
|
|
Salva-san śliczny zestawik ;)
Lila napisał/a: | Avalia... czemu znowu zmieniłaś avatar? |
Bo ostatnio jestem w fatalnej formie fizycznej a z psychiczną jeszcze gorzej, mam tak zwanego doła...i potrzebowałam jakies zmiany...a ten avke...no nic lepszego na tą sytuacje po prostu nie mam, zresztą mnie sie tam podoba.
I do niego dopasowałam sobie podpis i tytuł ehh... |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 25-11-2007, 22:14
|
|
|
Spóźniona, ale co tam - Salva, komplecik jest śliczny, zimowy, nastrojowy, w pięknych kolorkach i co najważniejsze z Mai. Tylko czy to na pewno Mai jest (chyba wiesz o co mi chodzi) ?;) |
|
|
Enkidu
I'll show you the Sky
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 27-11-2007, 16:07
|
|
|
Salva twój zestawik jest super, strasznie mi się podoba xD. Takie delikatne opóźnienie :P. |
_________________ Hoping for the best but expecting the worst
Do the Kirby dance! <("<) <( " )> (>")>
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 27-11-2007, 20:11
|
|
|
Mnie też się podoba Twój nowy komplecik, córcia. Jest ładny i pasuje Ci. Jest ciekawym kontrastem do jasnego z Mai. Ten jest zimowy, poprzedni był jesienny, a kiedy wiosenny i letni? :3 Dobrze, wiem kiedy mogą zaistnieć, ale nie korci Cię, żeby już teraz mieć taki ładny zestaw komplecików? Teraz tak przyszło mi do głowy ^^ |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 27-11-2007, 22:38
|
|
|
Mamunia kiedy ja letni już mam ! :3 Był przez chwilę nawet, widocznie nie widziałaś. ^^ Ostatnio mnie wzięło właśnie na produkcję, ale to dlatego że znalazłam mnóstwo fajnych screenshotów. Teraz tylko czekać aż zrobię coś z Bou i z Naru ^^
Tutaj wszystkie moje ukochane kompleciki, do użytku własnego. Nigdy tych avatarów ani podpisów nigdzie nie umieszczałam poza miejsami gdzie ich używam oczywiście. ^^ Ładnie tak wyglądają jeden pod drugim.
(może moderacja nie powiesi, jak zechce wieszać to nie musi zamieniać na link, tylko można wywalić)
Cieszę się, że wreszcie moje wcielenie się podoba ^^ Zresztą powiem szczerze że mnie również. Chyba najbardziej z tych wszystkich które miałam. Uwielbiam ciemne kolory... Klasycznie podpis podoba mi się znacznie bardziej ^^ Niby powierzchnia identyczna ale jakoś te podpisy mi bardziej podchodzą. Może przez to że do każdego dodaję nazwę serii i nie ma pustych przestrzeni tylko wszystko jest ładnie wypełnione? |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-11-2007, 18:29
|
|
|
Cóż... zdaje się, że mood przedświąteczny zaczynający się w listopadzie dopadł nawet mnie >.>'''''
Konata. Znowu. Tym razem z wyjątkowo perfidnym wyrazem pyska (czego niestety w takim pomniejszeniu nie widać, bu) i w czerwonym kubraczku. Wyjątkowo sig rozmiarów siga Salvy - dłuższy byłby za długi.
らき☆クリスマス!
Czekajcie teraz na Tomoyę w czapce mikołaja... |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-11-2007, 18:43
|
|
|
OMG, GoNik... jesteś ZUA! Faaaaajny ten avek ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 28-11-2007, 18:46
|
|
|
Gonik to. jest. BOSKIE. xD
Świetna Konata :D |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 29-11-2007, 18:56
|
|
|
Mam prośbę do graficznie uzdolnionych - znalazłam sobie zimowy (powiedzmy) avek, problem w tym, że jest on zdecydowanie za duży i ma paskudny napis. Gydyby ktoś zechciał się nim zająć, będę bardzo zobowiązana. Gdyby przy okazji powstała jakaś sygnaturka, to już w ogóle dozgonna wdzięczność i nawet ołtarzyk ;)
Oto avek:
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-11-2007, 20:09
|
|
|
Na mnie nie ma co tu liczyć, świątecznej wersji Antosia raczej nigdzie nie znajdę. |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 29-11-2007, 20:11
|
|
|
Ja także mam prośbę... Więc znudziło mi sie moje "say what" z haruhi i bym chciała coś mrocznego i złego i oodajacego mój paskudny charakter i pesymizm. Niestety nie mam pomysły na wykonanie. Czy ktoś mógłby mi pomóc lub ewentualnie taki av z sygnaturka wykonać?
/me tak ukradkiem patrzy w storne Salwy i robi maślane oczka |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-11-2007, 20:16
|
|
|
Na razie jestem wypruta graficznie przez babranie się z TYM Dzieło mojego życia, ale przyznam się że te graficzne machinacje strasznie mi się spodobały ^^ Boję się na myśl kiedy przyjdzie wiosna i trzeba będzie cały chłam przestawiać... W każdym razie background, nagłówek, ikonki emocji, kolorystyka... zeżarło mi tak z 6 godzin ? Albo więcej... Ale jakie to fajne ^^ Spodobało mi się ^^
Moshi cholera, to jest prawie pół obrazka... a nie masz arta ? I czy sig ma być z tego samego obrazka ? Wywalenie tego napisu przekracza moje możliwości, ale zawsze można wsadzić tam coś co to przykryje ^^
Shinigami jakieś konkrety ? Jakiś pomysł ? Postać, seria ? ^^ |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 29-11-2007, 20:25
|
|
|
Właśnie nie mam, ale poszukam, bo wydaje mi się że gdzieś coś takiego widziałam. Najgorszy jest ten napis, ktoś oszpecił ładny obrazek takim czymś... Sig nie musi byś z tego obrazka, tylko standardowo żeby kolorystyka była utrzymana :)
Przy okazji, ślicznie Ci wszystko wyszło na LJ, bardzo stylowe że tak powiem, ale mam nadzieję że nie żegnasz się z DA...
Me oddala się w poszukiwaniu arta...
Salva, czy taki Cię satysfakcjonuje?
http://img520.imageshack.us/img520/3062/bleachgigaiop3.jpg |
|
|
|