Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Slox
|
Wysłany: 23-01-2008, 20:13
|
|
|
Jasne że kojarzy :) Byłem nawet kilka razy ^^ |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 23-01-2008, 21:02
|
|
|
Slox napisał/a: | Jasne że kojarzy :) Byłem nawet kilka razy ^^ |
Nie no chłopie wymiatasz... nie dosyć ze wiesz gdzie to ejst to byłeś ^^ brawo brawo |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Szuki
placek z jagodami
|
Wysłany: 23-01-2008, 23:45
|
|
|
Witam, witam wszystkich. Mam nadzieję, że spędzę z wami trochę czasu. Śledzę to forum już od jakichś dwóch lat, ale dopiero teraz się zebrałem, żeby zrobić sobie konto (lenistwo... jest straszne). No to zaczynam...
Pzdr. |
_________________ "Chcę zjeść coś, co kiedyś oddychało, pasło się na łące i miało matkę..." xD |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-01-2008, 23:57
|
|
|
Witam wszystkich nowych. Miłego postowania i przestrzegania regulaminu.
Szuki, zmień avatar na nieruchomy, bo za gifami nie przepada ani moderacja, ani duża część użytkowników ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Sheep
~de arimasu
Dołączył: 14 Gru 2007 Skąd: Gospoda 'Pod Pomocną Dłonią' stolik w rogu. Status: offline
|
Wysłany: 24-01-2008, 02:39
|
|
|
*To może ja też się przywitam?*
Eee... Dzień dobry (dobry wieczór? dobra noc?), nazywam się Zbigniew Gnuśniarz i jestem pewien że zaprzyjaźnię się z każdym na tym forum. Lubię hodować begonie, nakręcać budziki i podglądać moją papużkę.
Fenomenalnie się cieszę, że dae mi będzie poznać tyle wspaniałych osobowości, zwłaszcza pośród Nieomylnego Moderatorstwa Forum.
XD
Czyli jaki sheep jest (głupi?) każdy widzi.
Przybyłem z Mirriel, gdzie założyłem temat o Mandze&Anime i nazwa Tanuki się przewinęła.
To znaczy byłem tu wcześniej, ale rozpaczliwie szukałem pomocy co do srubuntu, więc to się nie liczy...
Mieszkam w zakutej wiosce na Śląsku - Lędzinach, ale pół życia spędzam w Katowicach.
Interesuję się Pingwinem od niedawna + programowaniem i zabawą z dzwiękiem od dłuższego czasu. Prócz tego wszelkie RPG, Anime + Manga w ilościach hurtowych (to 3 seasony Ranmy na raz, to Elfen Lied do białego rana).
Pewno niewiele osób przeczyta to, co tutaj napiszę (mnie po... 68 stronach? by się nie chciało ;) ), więc dodam tylko że z obsesji jeszcze muszę wymienić DeePurple i PTerry'ego (dla niewtajemniczonych Pratchett).
I to byłoby na tyle, więcej nie piszę, bo godzina sprzyja pisaniu głupot które potem trza edytować i przepraszać innych ^^;
Pozdr. Sheep |
_________________ Nie zmieniono żadnych nazwisk ku ochronie niewinnych, wychodząc z założenia, że ochrona niewinnych i tak należy do codziennych niebieskich obowiązków Boga Wszechmogącego
→ Kurt Vonnegut |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 24-01-2008, 11:33
|
|
|
Hmm...się was narobiło, ale witam witam, wszelkie nowości, bawcie się dobrze, piszcie dużo i mądrze ^^ |
|
|
|
|
|
Filippiarz
baka ketsu
|
Wysłany: 24-01-2008, 12:30
|
|
|
Witam wszystkich nowych!
Mam nadzieję, że nie jesteście smutasami i potraficie nieźle dać czadu nie przejmując się moderacją :]
Pamiętajcie, ban boli tylko za pierwszym razem, potem się przywyka i kaszka z mleczkiem się robi z tego... :3 |
_________________ Quidquid Latine dictum sit, altum videtur. |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
|
Wysłany: 24-01-2008, 16:11
|
|
|
Również witam wsyztskich, strzeżcie sie moderacji i różowego młotka Avalii... I wypadałoby zapoznać się z regulaminem :D |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 24-01-2008, 17:12
|
|
|
To ja również się przyłącze do powitań: witam serdecznie nowozarejestrowanych :) im większe grono do wymiany argumentów - tym fajniej :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Buli
|
Wysłany: 24-01-2008, 18:04
|
|
|
Witam wszystkich.
Mam 23 lata i od ponad 2 lat interesuje się i oglądam anime .Mangi czytam okazjonalnie. Czytać wole książki zwłaszcza z gatunku fantasy i sci-fi . Moją największą pasja jest RPG - po prostu uwielbiam . Interesuje się jeszcze komputerami(zwaszcza grami). Aktualnie pisze prace inzynierską na zakończenie studiów na kierunku infarmatyka. |
|
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 24-01-2008, 18:47
|
|
|
Buli, Witam serdecznie, baw się dobrze lecz grzecznie ^^' (Zwracam się również do tych, których jeszcze nie miałam okazji przywitać). |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 24-01-2008, 21:55
|
|
|
Shini napisał/a: | różowego młotka Avalii... |
Słońce masz jakiś problem z moim młoteczkiem??
Buli witam, witam i o zdrowie pytam...a tak na serio to baw się dobrze, przeczytaj i przestrzegaj regulaminu. |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
|
Wysłany: 24-01-2008, 22:27
|
|
|
Avalia napisał/a: | Słońce masz jakiś problem z moim młoteczkiem? |
Ależ ja? Mamuś no co ty ^^ Ja tam z nim nie mam żandych preblemów
/me porywa młotek i domalowuje na nim czarne i fioletowe paseczki
Witam Buliego również i zapraszam do zapoznainia się z regulaminem :) |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 24-01-2008, 23:33
|
|
|
Z młoteczkiem Avalii nikt żadnych problemów nie ma, dopóki nie zaczyna się bawić w back-seat-moderation... Dziewczyny, przypominam: to NIE jest Multiświat. Po raz kolejny proszę o nierozwlekanie po całym forum swoich tamtejszych atrybutów i koneksji "rodzinnych". To naprawdę nie każdego ma obowiązek interesować.
A nowych witam :> |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
|
Wysłany: 25-01-2008, 10:48
|
|
|
pani Avellana napisał/a: | Z młoteczkiem Avalii nikt żadnych problemów nie ma, dopóki nie zaczyna się bawić w back-seat-moderation... Dziewczyny, przypominam: to NIE jest Multiświat. Po raz kolejny proszę o nierozwlekanie po całym forum swoich tamtejszych atrybutów i koneksji "rodzinnych". To naprawdę nie każdego ma obowiązek interesować |
//offtop\\
Wiedziałam...wiedziałam, że się tak to skończy >.>
Miotła Moderatorska jestem pewna, że widziałam ją po za multi *i nie chodzi mi o IRC*
\\the end// |
|
|
|
|
|
|