Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-01-2008, 14:45
|
|
|
Witam nowości i życzę dobrej zabawy.
Rozgośćcie się i piszcie mądrze :)
Oftop:
Miotła Moderatorska, Tasaczek, Paragraf oraz inne narzędzie szerzenia ładu i porządku są specyficznymi atrybutami konkretnych Moderatorów. Nie Multiworldu.
A wspomnienie o nich i wykorzystanie zależy od dobrej woli i cierpliwości Moderatora. |
|
|
|
|
|
Lucy-San
Elfen Lied maniac
|
Wysłany: 26-01-2008, 15:37 Witajcie :-)
|
|
|
Witam , jestem Nadia mam 12 lat i bardzo zaawansowaną obsesję na punkcie anime/mangi Elfen Lied ( co zresztą widać po nicku :P ) ...
Mieszkam w województwie Pomorskim , jestem w miarę do zniesienia , moje ulubione zajęcie to oglądanie anime albo pisanie na blogu :) ... |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 26-01-2008, 15:46
|
|
|
Ja też witam, życzę dobrej zabawy, stosowania się do regulaminu i używanie opcji "Szukaj" :)
Post powitalny scalono z tematem przyklejonym i widocznym na całym forum Użytkownicy.
IKa
Zua Biurokratka |
|
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-01-2008, 16:23
|
|
|
Witaj, baw się dobrze, pisz mądrze i według regulaminu ^^'. |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
CELL767
Masażysta
|
Wysłany: 02-02-2008, 05:02
|
|
|
Urodziłem się w okolicach 70 rocznicy rewolucji Październikowej
aktualnie przebywam w najlepszym miejscu w tym kraju czyt. Gdyni
Pracuje w Handlu(odradzam każdemu pracę w handlu) i to w najgorszym możliwym miejscu bo w Salonie prasowym połączonym z totalizatorem Lotto w Kauflandzie w sensie mieszczę się w ich budynku ale pod nich nie podlegam i dobrze bo tak jak często czyta się że w Tesco pracodawcy wyzyskują czy wręcz okradają swoich pracowników to w Kauflandzie jest gorzej bo tam pracownicy okradają klientów(nie wszyscy oczywiście ale znaczna większość) jakże ironicznie wygląda masa ludzi czytająca uważnie rachunek a potem zmierzająca z nim do reklamacji podczas gdy w tle słyszymy miły głos"Kaufland zapewnia najlepszą obsługę.." no ale rozpisuje się o pierdołach :D
Zdobywam aktualnie zawód Technika-Masażysty. W czerwcu czeka mnie Egzamin i jak Bóg pozwoli to zdam i podejmę pracę w tym zawodzie.
w wolnych chwilach jestem(byłem??) Lektorem w pobliskiej Parafii.
Zainteresowania:
Polityka: Preferencje: Ponoć pasuje do mnie określenie Minarchisty ale na razie uważam sie za Konserwatywnego Liberała niestety jeszcze z lewicowymi naleciałościami pozostałymi po wspieraniu Samoobrony przez 12 lat ale ewoluuje w dobrym kierunku.
Muzyka: Praktycznie każdy gatunek
M&A: ale bardziej to Hentai które oglądam gdzieś od... bo ja wiem z 10 lat będzie.
Piłka nożna: śledzę od ME w 1996 roku i ciągle mi mało
Gry: wszelakiej maści nawet te na kompa a ostatnio głównie te na kompa bo Konsole padły też z kilkanaście lat w tym siedzę. a zaczynałem od Warcrafta 1,Wolfenstein 3d, Boulderdasha czy nieśmiertelnego Lotusa ;]
To by było na tyle.
Dziękuje za uwagę :) |
_________________ "Serce mędrca zwraca się ku prawej stronie, głupca zaś ku lewej"
"Finally. I have achieved what no other could EVER achieve..I am Perfect"
"I’m on the verge of being God, what do you think..?" |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 02-02-2008, 11:11
|
|
|
CELL767 napisał/a: | aktualnie przebywam w najlepszym miejscu w tym kraju czyt. Gdyni |
niestety nie w tym kraju :/ użytkownicy forum nie tylko mieszkają "w tym kraju"...
CELL767 napisał/a: | Pracuje w Handlu(odradzam każdemu pracę w handlu) |
pracowałam w Handlu jako pomoc księgowości, szczerze polecam prace :/ Nic nie robisz, poklikasz na kompie, posprawdzasz papierki, podpiszesz...
CELL767 napisał/a: | jakże ironicznie wygląda masa ludzi czytająca uważnie rachunek a potem zmierzająca z nim do reklamacji podczas gdy w tle słyszymy miły głos"Kaufland zapewnia najlepszą obsługę.." no ale rozpisuje się o pierdołach |
A gdzie tego nie robią? U mnie w kraju np: W ASDA jak tak zrobili, to oddali mamie za cały rachunek i przeprosili za pomyłkę kasjera.
CELL767 napisał/a: | Zainteresowania:
Polityka: Preferencje: Ponoć pasuje do mnie określenie Minarchisty ale na razie uważam sie za Konserwatywnego Liberała niestety jeszcze z lewicowymi naleciałościami pozostałymi po wspieraniu Samoobrony przez 12 lat ale ewoluuje w dobrym kierunku. |
Z tego co wie, na forum jest zabroniona dyskusja o Polityce, Religi i poglądach osobistych. Dla dobra ogółu.
No i na koniec ^^ Serdecznie cię witam, pisz mądrze przeczytaj Konstytucje, staraj się przemyśleć zanim wyślesz posta, byś nie wpadł z żadnym Ostem.
Miłego pisania. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 02-02-2008, 14:48
|
|
|
Lila-chan się rozpisałaś.
Oczywiscie witam na forum...Bądź, pisz, mądrze i z regulaminem. |
|
|
|
|
|
Kusoku
Zaatakowany pierunem!
|
Wysłany: 03-02-2008, 09:09
|
|
|
Witam wszystkich nowych użytkowników, których nie przywitałem
nareszcie spowrotem ^^ |
_________________ If you want to know the truth,
you got to have the courage to accept it.
|
|
|
|
|
Invisible
|
Wysłany: 06-02-2008, 16:29
|
|
|
Witam. |
|
|
|
|
|
Blahuuu-san
|
Wysłany: 09-02-2008, 18:22
|
|
|
Witam.
Hm, mieszkam w Olecku, Japonią interesuję się od ok. pół roku, ale intensywnie. Zaczęło się od mangi i anime a konkretniej od genialnego Air TV. Potem była muzyka, kultura, język - totalne maniactwo.
Jeśli chodzi o m/a to uwielbiam praktycznie wszystko, ale jestem dość wymagający. Uwielbiam romanse, życiowe historie itp. Z reguły nie lubię shonenów.
Na konsoli gram praktycznie od zawsze, jest to moje drugie szczególne hobby. Najlepsza gra wszech czasów: Okami ^^
Muzyka... Głównie rock/metal (szczególnie Japoński :) i Lupe Fiasco (jedyny dobry współczesny hip-hopowy artysta...).
No to chyba by było na tyle :D
Mata ne xD |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-02-2008, 22:22
|
|
|
Witam, nową duszyczkę która tutaj zawitała. Baw się dobrze i pisz dużo no i oczywiście z regulaminem.
Blahuuu-san napisał/a: | Muzyka... Głównie rock/metal (szczególnie Japoński :) |
Masz już u mnie plusa... |
|
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 09-02-2008, 22:40
|
|
|
Witam Blahuuu-san'a. Zycze miłego pisania oraz prosze o zpaoznanie sie z regulaminem :D strzeż się łypów i tym pdoobnych, nie zadzieraj z modami po oni dzierżą włądzę tu! :DD |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Yumiko
Child Prey
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 09-02-2008, 23:07
|
|
|
Avalia napisał/a: | Blahuuu-san napisał/a:
Muzyka... Głównie rock/metal (szczególnie Japoński :)
Masz już u mnie plusa... |
Kya~ Avi mamy swojego pupilka! ^^
Witam, baw się dobrze...pisz dużo mądrze i zgodnie z regulaminem ^^. |
_________________ "Zniszczenie,
Słodki nektar zakazanego przez Boga grzechu pierworodnego,
Otwarte przez szalony sabat drzwi ku wiecznej rozkoszy(...)" |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 10-02-2008, 12:26
|
|
|
Yumiko napisał/a: | Avalia napisał/a:
Blahuuu-san napisał/a:
Muzyka... Głównie rock/metal (szczególnie Japoński :)
Masz już u mnie plusa...
Kya~ Avi mamy swojego pupilka! ^^ |
Nie wiem czy tlyko mnie się wydaje czy Blaha-san powinien się was w tym momencie bać... |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
radgers
Merill J. Fernando
|
Wysłany: 10-02-2008, 15:37
|
|
|
Wiielki Mistrz Herbaty Dilmah i zarazem Nowojorski Gliniarz, Bohater Nakatomi Plaza pozdrawia cię Blahuuu-san :D Witaj w (nie)skromnych progach tegoż forum, pisz dużo, mądrze(nie to co ja :P) itp. itd.
Shinigami-san napisał/a: | Nie wiem czy tlyko mnie się wydaje czy Blaha-san powinien się was w tym momencie bać... |
Shini, I have bad feeling about this ;) No, ale zobaczymy jak chłopak się wybroni z opresji. Ale żeby nie było: nie obchodzi mnie czy japoński czy nie japoński ale ważne, że słuchasz metalu i rocka ;) U mnie też masz za to plusa :P Ale zastanowiłbym się 2 razy zanim nazwałbym cię swoim pupilkiem^^ |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
|
|