Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Strawberry
|
Wysłany: 17-11-2008, 23:50
|
|
|
Witam! ^^
Mam na imię Kasia, jestem z Zielonej Góry. Pierwsze anime (którym była Czarodziejka z Księżyca bodajże ;d) oglądałam jakieś 7-8 lat temu. ^^ Mangę czytam od niedawna. Poza tym uwielbiam j-music i sport. Trenuję strzelectwo, siatkówkę i koszykówkę. ;) Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2008, 23:57
|
|
|
Witaj ;-), strzelasz z łuku ? czy z broni palnej ? hehe |
|
|
|
|
|
Strawberry
|
Wysłany: 18-11-2008, 16:07
|
|
|
Palnej oczywiście. ;d |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-11-2008, 16:22
|
|
|
Strawberry z broni palnej ?, to nie chciałbym być twoim wrogiem ;-), wole chyba tradycyjne uzbrojenie kobiety - wałek.
Dalsze oftopowanie skończyć się może zaś wyciągnięciem jeszcze bardziej tradycyjnej moderatorskiej broni - Tasaczka :)
IKa |
|
|
|
|
|
Yakow
Devil Luck
|
Wysłany: 18-11-2008, 17:17
|
|
|
To może i ja coś naskrobię o sobie. Zawodowo w przyszłości coś związanego z IT będę robił, zaraz jak tylko skończę liceum dostane się na studia i je też skonczę, ale gadanie o tym to nuda, więc przejdę dalej ;>
Mniej zawodowo jestem przewodnikiem, zapalonym wędrowcem, który lubi różne długie walkabout - na przykład wędrówkę brzegiem morza z Gdynii do Gdańska o 2 w nocy nie uwzgledniając bazy wojskowej marynarki na planie czy mapie podrózy - wakacje to dla mnie praktycznie bite dwa miesiące spędzone w lesie z przerwami na jakieś konwenty.
Jestem też graczem i czasem mistrzem gry w przeróżnych systemach fabularnych od d20, przez Zew Cthulhu, Dzikie Pola, Neuroshimę, Monastyr, L5K, aż po Świat Mroku. Fanem gier planszowych. Organizatorem LARPów. Zapalonym czytelnikiem wszystkiego co ma sci-fi albo fantasy w nazwie gatunku. To chyba tyle.
A anime tak na poważnie interesuje się... może od tygodnia albo troszkę krócej. Coś w tych okolicach. Odkąd kumpel pokazał mi Hellsinga, a reszta internautów ze świata poleciła inne, interesujące dla mnie pozycje - heh, baza recenzji na anime.tanuki.pl była bezcenna przy wyborze kolejnych pozycji do oglądania :>
Tak, więc... witam. |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-11-2008, 19:37
|
|
|
Witam cie yakow mistrzu gry, forum pod względem tematycznym jest bogate, być może znajdziesz jakiś temat, który cie osobiście zainteresuje, choćby coś związanego z rpg.
Forum ma też swoje bonusy, ja np co widać troszkę powyżej, nie mogę się odpędzić od kobiet ;-). |
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 18-11-2008, 19:47
|
|
|
Altruista, też Cię witam, ale uważaj, bo jak sam widzisz za tym szczęściem pójść mogą wałki, czy tasaki, a może i jeszcze większe kalibry;) |
|
|
|
|
|
Kenichi
|
Wysłany: 19-11-2008, 23:33
|
|
|
WITAM!
Mam na imię Grzesio, jestem z Michałowa, mam 17 lat. Interesuję się m&a od ponad roku. Moje pierwsze anime to Dragon Ball ale prawdziwe oglądanie zaczęło się od Naruto. Lubię grać w siatkówkę i dobrze imprezować. to chyba wszystko xD
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Costly
Gość
|
Wysłany: 20-11-2008, 06:44
|
|
|
A właśnie, przywitałem się? Wiedziałem, że o czymś zapomniałem ;p
Nie chce mi się zakładać konta, wrodzone lenistwo jest siłą o niewyobrażalnych możliwościach. Zresztą, to nieistotne. Zabawy w pisanie o sobie też mi się nie chce prowadzić.
Więc co by nie przedłużać, przejdę zatem do meritum:
Cześć
;p |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-11-2008, 11:50
|
|
|
Witam cię Costly i ciebie Kenich w swoim skromnym imieniu. Costly mógłbyś założyć konto, może wtedy lepiej by nie było ale na pewno byłoby śmieszniej ;-). |
|
|
|
|
|
xXXx
|
Wysłany: 20-11-2008, 17:23
|
|
|
Witam wszystkich ^^
Interesuję się M&A praktycznie od całkiem niedawna, chociaż pierwsze anime - Sailor Moon oglądałam jakieś 7-8 lat temu, lecz pierwszym "świadomym" anime jakie obejrzałam był Bleach.
Hmmmm..... co jeszcze mogę tu napisać??? Oprócz anime interesują mnie też sporty (głównie pływanie, koszykówka i siatkówa) i muzyka.
To chyba jak na razie wszystko o mnie. Pozdrawiam xD |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 21-11-2008, 16:45
|
|
|
Nya wszystkim istotą mangowej woli...Miło mi przywitać kolejną gromadkę. Bawcie się dobrze, nie spamujcie itd. |
|
|
|
|
|
aoc
|
Wysłany: 21-11-2008, 20:57
|
|
|
Ten tego ... bry wszystkim :)
I to chyba by było wszystko o mnie ;p |
|
|
|
|
|
Fire Girl
F.
|
Wysłany: 23-11-2008, 23:49
|
|
|
Witam wszystkich serdecznie ^^.
Jestem Fire Girl ( w skrócie F. ), wieku sprecyzowanego nie podam powiem tylko że mam poniżej szesnastu lat...
Kocham śpiewać, w chwilach wolnych od nauki ( i pasji ) lubię pooglądać anime i bawić się z moim psem. |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-11-2008, 13:31
|
|
|
Witam cie aoc i ciebie ognista dziewczyno. Man nadzieje że zostaniecie tu na dłużej. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|