Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Hodal
|
Wysłany: 25-11-2008, 21:55 Ossu
|
|
|
Siema. Mam na imie Sebastian, mam 14 lat :P Interesuję się anime, troche mangą, informatyką i grami :P. Moje pierwsze anime to było chyba Dragon Ball, a pierwsze w miare "poważne" : Gundam Wing. |
|
|
|
|
|
SadMar
|
Wysłany: 26-11-2008, 10:41
|
|
|
Witam wszystkich ^^
Na imię mam Marcin. Anime interesuję się już od dłuższego czasu, ale można powiedzieć że jestem średnio-zaawansowany w tej dziedzinie. Tak czy owak mam kilka swoich ulubionych serii do których chętnie wracam i takich które oglądam na bieżąco. Postaram się nie sprawiać kłopotów na forum i myślę że miło spędzę tu czas. ^^ |
_________________ "Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych nigdy ich nie osiągnie..." |
|
|
|
|
meev-chan
kira mhrok vel zuo .
|
Wysłany: 28-11-2008, 20:04
|
|
|
Oi ~!
Karolina jestem . w M&A jak i w samej Japonii siedzę już trzy lata . interesuję się kulturą ów kraju , psychologią , pisarstwem . ^_^ ulubiona seria ? death note , definitywnie . muzyka ? słucham tylko jrocka . xd
mam nadzieję że się zaklimatyzuję . |
_________________ human being just exist , nothing more .
|
|
|
|
|
Lovegood
|
Wysłany: 28-11-2008, 20:34
|
|
|
Heyya! :D
Jestem Gosia a mangą i anime interesuje się od baardzo niedawna (maksymalnie miesiąc) ale jak chyba możecie potwierdzić jest to dość wciągające :D Z góry przepraszam za wszystkie błędy które tutaj popełnię bo nie jestem przyzwyczajona do tego typu forum :) Pozdrawiam ! ~~ |
|
|
|
|
|
Avalia
Love & Roll
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-11-2008, 20:54
|
|
|
Lovegood napisał/a: | Heyya! :D
Jestem Gosia a mangą i anime interesuje się od baardzo niedawna (maksymalnie miesiąc) ale jak chyba możecie potwierdzić jest to dość wciągające :D Z góry przepraszam za wszystkie błędy które tutaj popełnię bo nie jestem przyzwyczajona do tego typu forum :) Pozdrawiam ! ~~ |
Przeczytasz regulamin i będzie dobrze. Witam cię w naszym zacnym gronie, tak samo jak resztę przybyłych ^^
Meev-chan napisał/a: | słucham tylko jrocka |
Już cię lubię ^^ |
|
|
|
|
|
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-11-2008, 13:14
|
|
|
Witam cię Gosiu i ciebie Karolino, mam nadzieję że znajdziecie jakieś tematy które was zainteresują ;-). |
|
|
|
|
|
Piontek
człowiek z lasu
|
Wysłany: 30-11-2008, 20:56
|
|
|
Hej. Mam na imię Mateusz, mieszkam w małej wioseczce i dodatkowo bardzo na uboczu (prawie że w lesie). Moje hobby to anime, elektronika, lubię też czytać książki fantasty, strzelanie z wiatrówki. Ulubione anime to
Higurashi no Naku Koro ni
Elfen Lied
Zero No Tsukaima(3 serie)
Sword of the Stranger
Mahoromatic
I wiele innych hehe.
A i dużo stawiam błędów ortograficznych. Staram się tego nie robić ale no cóż nie poradzę. |
_________________ Znajdę cię gdziekolwiek byś nie był... I zabiję Cię... Rozerwę Cię na pół... Zmiażdżę twoje kości i zjem twoje ciało.. Wypiję twoją krew... Pochłonę Cię. |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 03-12-2008, 03:03
|
|
|
Polecam słownik Języka Polskiego w FireFoxie... Wiem co to znaczy robić błędy bo j. Polskim posługuje się tylko na Forum i w grupce kilku ( zaledwie 2 ) znajomych...
Serdecznie chciałam powitać wszystkich nowych użytkowników, zapoznajcie się proszę z Regulaminem, większość z was pewnie powie:
"Tak Jasne, na co to komu..." albo "Tak,tak... Już czytałem, znam cały..."
A potem łamie jak leci nawet o tym nie wiedząc.
Miejmy nadzieje, że znajdziecie na forum informacji których szukacie oraz miło spędzicie poświęcony nam czas xD
[ powiedziała ta, która nic tu nie ma do powiedzenia ]
* i znikła... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 05-12-2008, 17:56
|
|
|
Lila:
Cytat: | [ powiedziała ta, która nic tu nie ma do powiedzenia ] |
No przynajmniej w dobrym stylu :) więc bez załamki |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 05-12-2008, 18:10
|
|
|
blitzshuster napisał/a: | Lila:
Wiesz, ten komentarz był lekko zbędny... I może być niemile potraktowany jako zaśmiecanie tego Jakże już zaspamowanego Tematu ;]
[ Nie załamuje się, po prostu po wydarzeniach z Przeszłości wiem, że nie mam nic do powiedzenia ;] Bo jak chciałam coś powiedzieć, to mnie uświadomiono, że wole nic nie mówić. ] |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 05-12-2008, 19:10
|
|
|
Lila napisał/a: | blitzshuster napisał/a: | Lila:
Wiesz, ten komentarz był lekko zbędny... I może być niemile potraktowany jako zaśmiecanie ] |
E tam, nie może ;)
Cytat: | [ Nie załamuje się, po prostu po wydarzeniach z Przeszłości wiem, że nie mam nic do powiedzenia ;] |
A to akurat jak każdy chyba... (coś do powiedzenia ma?) ;P |
|
|
|
|
|
Karasunaki
A'arab Zaraq
Dołączył: 09 Gru 2008 Skąd: ze Skorup Netzach Status: offline
|
Wysłany: 09-12-2008, 22:32
|
|
|
Ohayo, minna!
Ogólnie rzecz biorąc, M&A interesuje się od niedawna."Interesuje się" to może jednak, niewłaściwe słowo - w żadnym wypadku nie jestem otaku.Jak do tej pory "zaliczyłem" nie wiele tytułów - kilka zacząłem oglądać, ale wybity "z rytmu" przez nadmiar innych prac nie dokończyłem (ale przysięgam w święta i w ferie to nadrobię ;) )
Enyłej, douzoyoroshiku.Mam nadzieje, że miło spędzimy wspólnie czas. |
_________________ Do what thou wilt shall be the whole of the Law
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 10-12-2008, 09:38
|
|
|
W A 'n' M najważniejsze jest znaleźć swój styl i wiedzieć, co lubimy oglądać ;]
Mam nadzieje, że ty swój odnajdziesz i będziesz czerpał radość z oglądania/czytania. Zapraszam również do dyskusji i udzielania się a na forum. ( mam nadzieje, że o regulaminie nie muszę już pisać po raz enty? ) |
|
|
|
|
|
Karasunaki
A'arab Zaraq
Dołączył: 09 Gru 2008 Skąd: ze Skorup Netzach Status: offline
|
Wysłany: 10-12-2008, 10:51
|
|
|
Lila napisał/a: | Mam nadzieje, że o regulaminie nie muszę już pisać po raz enty? |
To jest regulamin, c'nie? Czytałem, czytałem - inna sprawa czy będę przestrzegał...<evil smile> |
_________________ Do what thou wilt shall be the whole of the Law
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 10-12-2008, 12:42
|
|
|
Karasunaki napisał/a: | Lila napisał/a: | Mam nadzieje, że o regulaminie nie muszę już pisać po raz enty? |
To jest regulamin, c'nie? Czytałem, czytałem - inna sprawa czy będę przestrzegał...<evil smile> |
Wiesz o tym, ze jestes jedna z nielicznych osob ktore wiedza, gdzie znalesc TA mistyczna bestie zwana Regulaminem? ;]
Radze przestrzegac - Nie zadziewaj z Wladz(i)a! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|