Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 05-04-2010, 16:27
|
|
|
Witaj, Ryuuken:3
[fangirl mode]Arrrtuuuur-chiiiiin*__*[/fangirl mode]
Miło, że pojawił się ktoś z Poznania (zgadzam się, centrum świata;) i to otwarty na nowe znajomości (hm, od czego mamy fora). Powodzenia z mangą, niestety sama wiem, jak leniwusy są pospolite>.>
W każdym razie ściskam łapkę i życzę miłego postowania. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 05-04-2010, 18:40
|
|
|
Witam wszystkie nowości (o rany,człowieka nie ma przez dwa dni i już się lud mnoży). Życzę miłego postowania (mimo, że to nie ten okres) i długich godzin spędzonych na forum przyjemnie :)
Visenna! High five! Drugi czy pierwszy stopień? Oh oui, znalazł się kolejny wariat (wariatka) :D |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Visenna
Dziecko Bhaala
|
Wysłany: 06-04-2010, 21:28
|
|
|
Koranona - Szczęśliwie, już drugi :p Witaj, koleżanko wariatko! Gadaj na czym grasz i jakie masz wrażenia z muzycznej, bo chętnie się dowiem. |
_________________ I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not. |
|
|
|
|
Yoshik
Sabishii
|
Wysłany: 07-04-2010, 08:59
|
|
|
Ohayo,
początek trochę sztampowy, ale jak inaczej można by zacząć.
Fanem A&M jestem jeszcze od czasu Poloni1 i starych klasyków.
Anime jest da mnie formą ucieczki od rzeczywistości, jakkolwiek to zabrzmi, daje mi coś czego sam nie mogę odczuć z różnych powodów, trochę to zwariowane ale jak na człowieka z żółtymi papierami przystało trzeba mieć jakiegoś hopla.
Tak więc na wstępie pozdrawiam każdego członka Tanuki, może coś od siebie dodam w tej społeczności ale to już czas pokaże. |
_________________ Szalony jestem bo więcej
we mnie bólu niż mogę znieść
Z wiatrem przemijają Marzenia /
Z wiatrem spada ostatni jesienny liść
|
|
|
|
|
Nao
to dziwne takie
|
Wysłany: 07-04-2010, 17:41
|
|
|
Witam!
Żeby jako tako zacząć udzielę się w tym temacie i postaram się coś o sobie napisać. Umm…
Łazi takie coś po świecie. Dziwna istota. Ogólnie jestem raczej osobą cichą i zamkniętą w sobie. Chociaż przy bliższych znajomych dostaję jakiś dziwacznych odpałów, nie mogę przestać śmiać się i gadać. Potrafię być pyskata i złośliwa. Lubię chodzić swoimi drogami. Z reguły jestem optymistką. Pesymiści, którzy nic tylko wiecznie narzekają, wybitnie działają mi na nerwy. W sumie raczej wiem, czego chcę w życiu, ale kiepsko mi idzie dążenie do celów, do tego słomiany zapał.
Jestem uzależniona od muzyki i śpiewu. Uwielbiam pisać. Lubię też rysować, ale, jakby to tutaj delikatnie ująć…wychodzi mi to tragicznie.
Raczej domatorka, leniwa do tego, ech.
Świr (ale pozytywny...chyba). Słodyczożerca.
Obecnie jestem na pierwszym roku studiów i nawet to studenckie życie mi się podoba (przynajmniej na razie xD).
To chyba tyle, jeśli chodzi o moją skromną osobę^^” |
_________________ don't give up
you've got a reason to live
can't forget you only get what you give
Co ta Nao ogląda? |
|
|
|
|
Majo-san
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:01
|
|
|
Yoshik, Nao, witam serdecznie na forum, chociaż nie jestem aż taka stara tu, żeby was witać. Nao, chyba jestem młodszą wersją Ciebie, jesteśmy dość podobne z charakteru. ;) Miłego postowania życzę.^^ |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:04
|
|
|
Witam serdecznie i życzę miłego postowania. |
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 07-04-2010, 18:29
|
|
|
Witam nowości:3
Nao, przypominasz mi mojego kota, od pozytywnej strony;)
Nao napisał/a: | W sumie raczej wiem, czego chcę w życiu, ale kiepsko mi idzie dążenie do celów, do tego słomiany zapał. |
Oho, skądś to znam. Ja, żeby dojść do czegokolwiek muszę przynajmniej częściowo spalić za sobą mosty, bo inaczej podkulam ogon i wieję na startówkę>.> |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Yoshik
Sabishii
|
Wysłany: 08-04-2010, 07:57
|
|
|
Momoko napisał/a: | Witam nowości:3
Nao, przypominasz mi mojego kota, od pozytywnej strony;)
Nao napisał/a: | W sumie raczej wiem, czego chcę w życiu, ale kiepsko mi idzie dążenie do celów, do tego słomiany zapał. |
Oho, skądś to znam. Ja, żeby dojść do czegokolwiek muszę przynajmniej częściowo spalić za sobą mosty, bo inaczej podkulam ogon i wieję na startówkę>.> |
Dobrze wiedzieć ,że nie jestem jedynym ze słomianym zapałem, chociaż ja już się wspiąłem na wyższy poziom.
Gdy by tak jeszcze palenie mostów działało.. W moim przypadku zazwyczaj kończy się długim susem ponad "przepaścią" i znów jestem w punkcie wyjścia. |
_________________ Szalony jestem bo więcej
we mnie bólu niż mogę znieść
Z wiatrem przemijają Marzenia /
Z wiatrem spada ostatni jesienny liść
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 08-04-2010, 09:32
|
|
|
Witam serdecznie wszystkie nowe osoby na forum, pozdrawiam oraz życzę owocnego pisania ślicznych postów we wszystkich działach, pamiętajcie zapoznać się z regulaminem, czasem przydaję się znajomość praw a nie pisać, że tak znacie, a zaraz któreś z was pisze" Gdzie mogę znaleźć link do takich subów? Wie ktoś może gdzie można ściągnąć to? Wiemy gdzie znaleźć i gdzie ściągnąć, ale z racji, że jest to nielegalne, nie wolno nam podzielić się swoją wiedzą publicznie - zachowujemy przestępstwa dla siebie :P
Miłego. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 08-04-2010, 11:36
|
|
|
Ja również witam wszystkie Nowalijki i życzę dobrej zabawy. :)
PS Liluś, nie strasz Nowości, bo sobie pójdą. Od tego jest moderacja. :P |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
|
Wysłany: 08-04-2010, 12:26
|
|
|
Cytat: | PS Liluś, nie strasz Nowości, bo sobie pójdą. Od tego jest moderacja. :P |
Lepiej ich subtelnie ostrzec na początku, żeby potem IK nie musiał ich ganiać z czymś takim
A nowości witam. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 08-04-2010, 12:55
|
|
|
Cytat: | Lepiej ich subtelnie ostrzec na początku, żeby potem IK nie musiał ich ganiać z czymś takim |
Problem polega na tym, że uwaga Lileczki była równie subtelna co rozpędzona ciężarówka. A twój przykład jest nieco skrajny, żeby tak wkurzyć IKę, trzeba się wykazać szczególnymi zdolnościami :)
I kończymy offtop! /Me łypa sama na siebie |
|
|
Yaiba198989
|
Wysłany: 08-04-2010, 16:07
|
|
|
Witam Nazywam Się Paweł Z nicka wynika :P że jest (Byłym) Fanem Yaiby Legendernego Samuraja, czemu piszę byłym bo :) z parę ładnych latek nie oglądałem, pamiętam też inne anime tak więc w skrócie
Top 3 Anime
Great Teacher Onizuka
Lucky Star
Chobits
Owszem lubię też takie z walkami :) ale głównie mi odpowiadają ostanio z duzym wątkiem na codzienosć i humor,
Jestem też byłym forumowiczem Forum Senpuu, bo ich forum to jakieś dziwne jest, usuwa wypowiedzi bez podania przyczyny i tak dziwie się że nie moge moich postów znaleść, mam nadzieje że tu będzie lepiej
Poza Anime interesuje się też Motoryzacją, jestem z Gdyni. |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
|
Wysłany: 08-04-2010, 17:00
|
|
|
Yaiba198989 napisał/a: | Jestem też byłym forumowiczem Forum Senpuu, bo ich forum to jakieś dziwne jest, usuwa wypowiedzi bez podania przyczyny i tak dziwie się że nie moge moich postów znaleść, mam nadzieje że tu będzie lepiej |
To już tylko od Ciebie zależy ;)
Oczywiście witam i życzę owocnego i treściwego postowania. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|