Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Yoshik
Sabishii
|
Wysłany: 09-04-2010, 07:20
|
|
|
Loko napisał/a: | Cytat: | PS Liluś, nie strasz Nowości, bo sobie pójdą. Od tego jest moderacja. :P |
Lepiej ich subtelnie ostrzec na początku, żeby potem IK nie musiał ich ganiać z czymś takim
A nowości witam. |
<offtop= on>
"Nowości" się tak łatwo nie dadzą, przynajmniej nie wszystkie. Zresztą ja tam tylko "nie przepadam" za ukrzyżowaniem.
Tren napisał/a: | Yoshik napisał/a: | Hmm za pewne część za mój początek wypowiedzi będzie chciała mnie ukrzyżować |
Z całym szacunkiem, ale fora Ci się pomyliły. Tutaj, krzyżowanie dawno już zostało uznane za nieskuteczne i porzucone na rzecz bardziej bolesnych i niezawodnych praktyk. |
A przeciwko "bolesnym" nie mam nic przeciwko, tylko zazwyczaj obiecują i obiecują i nic z tego nie ma....
<ofttop = off >
Nowości albo raczej jedna z nich pozdrawia Ciebie Yaibo. Miłego czytania i przeglądania forum. |
_________________ Szalony jestem bo więcej
we mnie bólu niż mogę znieść
Z wiatrem przemijają Marzenia /
Z wiatrem spada ostatni jesienny liść
|
|
|
|
|
detka
małe lisie zuo :3
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 11-04-2010, 10:50
|
|
|
Ohayo jaszczureczki ^^
Miło mi zawitać w wasze skromne progi ^^ podobnie jak większość z tutejszych bywalców jestem fanem m&a, pochodzę z Gliwic, siedzę całymi dobami nosem w książkach a w przerwach niszczę sobie jeszcze bardziej ślepia oglądając animce ^^'
Jestem już prawie rocznym wyżeraczem konwentowym <niestety magni mnie ominęło =.=> więc może kilka osób mnie skojarzy x3
miu miu :3 |
|
|
|
|
|
Mitsurugi
Wieczny Marzyciel
|
Wysłany: 11-04-2010, 11:08
|
|
|
Witam serdecznie, detka. Miłej zabawy na forum i dalszego niszczenia ślepi przy dobrych anime :P. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 11-04-2010, 11:16
|
|
|
detka napisał/a: | Ohayo jaszczureczki ^^ |
Ja ci dam jaszczureczkę, to ci się regulamin przeczyta ;] ( nie ma to nic wspólnego )
Witam serdecznie oraz owocnego postowania. Jakie lubisz anime jeśli można zapytać o styl? |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
detka
|
Wysłany: 11-04-2010, 11:36
|
|
|
Lila napisał/a: | Ja ci dam jaszczureczkę, to ci się regulamin przeczyta ;] |
Gomene jeśli to kogoś uraziło, ale jestem maniakiem wymyślania dziwnych nazw =.='' ale powstrzymam się na z tym na przyszłość by nikogo nie urazić :)
Lila napisał/a: | Jakie lubisz anime jeśli można zapytać o styl? |
hmmm zależy co rozumiesz przez "styl" ^^ jeśli chodzi Ci o gatunki to nie ma to dla mnie zbytniego znaczenia (jedynie nie przepadam za mecha), jeżeli o kreskę, to jestem bardzo wybredna i przeważnie decyduję się na oglądanie jakiegoś animca na podstawie fabuły, gdyż w innym przypadku nie widziałabym żadnego ^^' a co do fabuły to lubię anime w których coś się dzieje i można się w nie wczuć tak jak w dobrą książkę xD'
miu, a jeśli nie trafiłam to przepraszam, ale nikt mi jeszcze takiego pytania nie zadawał ^^' |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 11-04-2010, 11:50
|
|
|
detka napisał/a: | Gomene jeśli to kogoś uraziło, ale jestem maniakiem wymyślania dziwnych nazw =.='' ale powstrzymam się na z tym na przyszłość by nikogo nie urazić :) |
No co ty, przecież nikt ci nie zakazuje tak do nas pisać. Zawsze przyda się jakaś odmiana od tych tu wszystkich *eghem* i miło poczytać takie wygłupy czasem też. Tylko nie przesadzaj.
(> '_')>O - Masz ciasteczko, nie smutaj.
detka napisał/a: | (jedynie nie przepadam za mecha) |
(-_-') Czemu, powiedz, wytłumacz się wręcz co wy wszyscy macie przeciw temu gatunkowi? ('-_-) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
detka
|
Wysłany: 11-04-2010, 11:59
|
|
|
Lila, wiesz no różnie to bywa xD" na jednym forum mnie za moje "jaczurki, poczwarki, robaczki" i tym podobne zjechali ^^' no ale jak nikomu to nie przeszkadza xD'
Lila napisał/a: | (> '_')>O - Masz ciasteczko, nie smutaj. |
a żelków nie ma? x3
Lila napisał/a: | (-_-') Czemu, powiedz, wytłumacz się wręcz co wy wszyscy macie przeciw temu gatunkowi? ('-_-) |
yyy... no bo nie trafiłam jeszcze na żadne macha, w którym było by mniej robotów/maszyn/cyborgów (czy jak temu tam leci) od akcji ^^' |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-04-2010, 12:21
|
|
|
Lila napisał/a: | Ja ci dam jaszczureczkę, to ci się regulamin przeczyta ;] |
Liluś, żebym ja ci nie zaczęła czytać regulaminu. :3
detka napisał/a: | a żelków nie ma? x3 |
Oj, będzie trudno, trafiłaś na forum pełne żelkożerców, żaden się nie uchowa! I witam, życzę miłej zabawy. :) |
|
|
Galnea
Wierna Imperialistka
|
Wysłany: 11-04-2010, 12:24
|
|
|
Witam i pozdrawiam krajankę (ja też z Gliwic). |
|
|
|
|
|
detka
|
Wysłany: 11-04-2010, 12:35
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | Oj, będzie trudno, trafiłaś na forum pełne żelkożerców, żaden się nie uchowa! |
miu prześladuje mnie pech xD" nio ale skoro nie ma żelków to może jakaś kapka krwi? *_*
Galnea napisał/a: | Witam i pozdrawiam krajankę (ja też z Gliwic). |
miu! ^___^ jednak Gliwice nie polegną tak szybko skoro już się tu tyle mangowców uchowało xDDD |
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 11-04-2010, 18:07
|
|
|
Witam nowość :3
detka napisał/a: | to może jakaś kapka krwi? *_* |
O właśnie. A nuż się na forum jakiś hojny wąpiór trafi?
detka napisał/a: | Ohayo jaszczureczki ^^ |
Yay, jaszczureczki~! Ja na początku swojej forumowej "kariery" byłam glizdą (samozwańczą, ale zawsze), więc jaszczureczki są miluuuuutkie!
Ach, i twój nick kojarzy mi się z dętką, tak go zresztą przeczytałam za pierwszym razem... |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
detka
|
Wysłany: 11-04-2010, 18:15
|
|
|
Hisayo napisał/a: | Ach, i twój nick kojarzy mi się z dętką, tak go zresztą przeczytałam za pierwszym razem... |
miu litości xD' wiem że się tak kojarzy ale niestety to tylko zdrobnienie mojego imienia xD' a z częścią rowerową proszę mnie nie kojarzyć ^^' |
|
|
Yoshik
Sabishii
|
Wysłany: 12-04-2010, 08:03
|
|
|
detka napisał/a: | Hisayo napisał/a: | Ach, i twój nick kojarzy mi się z dętką, tak go zresztą przeczytałam za pierwszym razem... |
miu litości xD' wiem że się tak kojarzy ale niestety to tylko zdrobnienie mojego imienia xD' a z częścią rowerową proszę mnie nie kojarzyć ^^' |
Przyznaje bez bicia pierwsze co przeczytałem to też byłą dętka. Teraz się głowie od jakiego imienia to zdrobnienie? |
_________________ Szalony jestem bo więcej
we mnie bólu niż mogę znieść
Z wiatrem przemijają Marzenia /
Z wiatrem spada ostatni jesienny liść
|
|
|
|
|
detka
|
Wysłany: 12-04-2010, 14:18
|
|
|
Yoshik napisał/a: | Teraz się głowie od jakiego imienia to zdrobnienie? |
Długie, dziwne, brzydkie i niewarte uwagi ^^ zaczyna się na "b" ma 10 liter w tym podwójne "t" i większość zadaje do niego durne pytania :D' |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-04-2010, 14:26
|
|
|
detka napisał/a: | Długie, dziwne, brzydkie i niewarte uwagi ^^ zaczyna się na "b" ma 10 liter w tym podwójne "t" |
Ten kamień spowoduje lawinę... lepiej powiedz od razu.
PS
Witam. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|