Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 20-10-2010, 18:57
|
|
|
Silence, witaj moja imienniczko :D |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Silence
|
Wysłany: 20-10-2010, 19:00
|
|
|
Miło mi^^ |
|
|
|
|
|
Leritt
The Undying
|
Wysłany: 24-10-2010, 21:23
|
|
|
Witam jestem Michał Mam juz prawie 20 lat anime ogladam od pol roku zaczolem od paru odcinkow Naruto i death note napewno nie tylko ja tak zaczynalem.Wiem ze to dopiero poczatek mojej przygody i sporo jeszcze przedemna do obejrzenia Jestem otwarty na wszelkie sugestie dotyczace rekomendacji ciekawych serii anime :)W wiekszosci ogladalem Shounen Lecz w ostatnich dniach otworzylem sie na nowe gatunki.
Na forum bede przedewszystkim szukal znajomych o podobnych gustach jak i Porad. |
_________________ http://myanimelist.net/profile/Leritt |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-10-2010, 21:35
|
|
|
Witaj na forum Leritt. Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił. Przy czym sugeruję, byś częściej korzystał ze znaków interpunkcyjnych (i polskich liter, jak możesz), bo bez nich twoja wypowiedź wygląda trochę jak strumień świadomości. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Leritt
The Undying
|
|
|
|
|
skejwen
|
Wysłany: 03-11-2010, 20:56
|
|
|
Ohayo
Witam wszystkich - nazywam sie Maciek.
Swoja przygode z anime zaczalem (jak wiekszosc chyba) w zamierzchlych czasach, kiedy na naszych srebrnych ekranach goscila telewizja polonia. W zasadzie juz nie pamietam tytulow jakie wtedy na niej serwowano...
Jakis czas temu (bodajze trzy lata temu) obilem sie o GiTS'a, Appleseed i Prince Mononoke. Wtedy to zaczela powoli kielkowac we mnie pasja do japonskiej animacji... by w ostatnim czasie (troche to sie juz ciagnie, bo ponad rok) wybuchnac nowym ogniem.
I o ile troche tytulow mam za soba, to w dalszym ciagu czuje sie jak anime'owa dziewica. Mam nadzieje, ze wasze liczne grono pozwoli pozbyc sie tego wrazenia ;) |
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 03-11-2010, 21:02
|
|
|
skejwen napisał/a: | i Prince Mononoke |
Chciałabym zobaczyć minę Ashitaki, gdyby w lesie wpadł na Prince Mononoke xD
Miło mi Cię powitać na forum. Baw się dobrze i grzecznie, nie rozrabiaj to i Ciebie nie rozrobią :> I jeśli to tylko możliwe staraj się używać polskich znaków (chyba że klawiatura na takie cuda nie pozwala). |
|
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 03-11-2010, 21:09
|
|
|
Amarth napisał/a: | Chciałabym zobaczyć minę Ashitaki, gdyby w lesie wpadł na Prince Mononoke xD |
Pewnie byłby zawiedziony, w końcu wmawiano mu że to kobieta, takie rozczarowanie no...
A no no, witam nowego zbłąkanego :) |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
skejwen
|
Wysłany: 03-11-2010, 21:15
|
|
|
My bad, mialem na mysli ksiezniczke rzecz jasna... A co do polskich znakow to coz... od '99 ich nie uzywam, wiec ciezko by bylo sie przestawic ;). |
|
|
|
|
|
Amarth
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 03-11-2010, 21:18
|
|
|
skejwen napisał/a: | od '99 ich nie uzywam |
Pisząc długopisem też? Nie, nie chcę być złośliwa :3 Uważam tylko, że z polskimi znakami łatwiej będzie Ci rozmawiać z innymi (a raczej innym z Tobą). Tak jest, bo ja wiem, ładniej i grzeczniej. |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-11-2010, 21:43
|
|
|
Amarth napisał/a: | ładniej i grzeczniej. |
I czytelniej.
Poza tym witam na forum. Owocnego postowania. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Toomek
|
Wysłany: 05-11-2010, 22:57
|
|
|
Dzień dobry, cześć i czołem:-)
Na forum jestem już trochę czasu, ale jeszcze nie zdążyłem się przywitać;-). Zresztą sam mój stosunek z ww. tak jak i z anime jest mocno przerywany:-).
Mam na imię Tomasz, dużo lat(jak na moje to aż za dużo:-)). A przygodę z szeroko pojętą kulturą japońską dopiero zaczynam:-). Platonicznie kocham się w Ayanami Rei z NGE:(
Lista tego co do tej pory obejrzałem znajduje się tutaj - http://www.anime-planet.com/users/Toomek/anime. |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-11-2010, 00:48
|
|
|
*perfidnie stwierdza, że jakieś 80% osób, które przedstawiają się metodą "dużo lat, dużo" należy do młodszej części forumowej społeczności ;)*
Witaj i baw się dobrze :) Nie gryziemy, jesteśmy mili i puszyści, całkiem oswojeni i w ogóle idzie się z nami dogadać. Chyba. |
|
|
Toomek
|
Wysłany: 06-11-2010, 01:03
|
|
|
*Perfidnie odpowiem, że kiedy przyszedłem na świat, to po ulicach jeździły czołgi, zawieszono teleranek, moja Rodzicielka wystawała w kolejkach po cukier, a o pampersach w bloku wschodnim nikt nie słyszał:D. Ale nie znam przekroju wiekowego Szanownych Użytkowników, co jest inną sprawą:D*
A dziękuje, dziękuje. Puszysty też jestem, miły chyba również:-). Więc pewnie się dogadamy:D |
|
|
|
|
|
carolajn-chan
|
Wysłany: 06-11-2010, 16:02
|
|
|
Ohayo ^^
Mam na imię Karolina, lat 20. Jestem troszeczkę nieśmiała i strasznie leniwa. ^ ^
Przygodę z anime zaczęłam dość dawno, bo na pierwszych odcinkach Pokemonów i DB i oczywiście znanej wszystkim Pszczółce Mai, która po dziś dzień jest moją ulubioną ekranizacją z dzieciństwa. Spodobało mi się i postanowiłam szukać więcej i więcej czegoś podobnego, tak odkryłam Króla Szamanów, Naruto, które obecnie odświeżam, Hamtaro i Digimony. Potem na dłuższy czas moja pasja do anime jakoś ucichła, by znów się odrodzić - całkiem niedawno, bo maksymalnie rok temu.
Wróciło i to na dobre. Obecnie nie wyobrażam sobie wolnej chwili bez obejrzenia czegoś. Właściwie, od pewnego czasu, tylko do tego potrzebny jest mi komputer. ^^"
Poza tym kocham muzykę, wszelakie słodycze i mam słabość na punkcie kotów. :D |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|