Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-02-2011, 22:48
|
|
|
Ludzie, ale wtedy SuperKolorowa Sygnaturka, Której Nikt Nie Widział się zawstydzi! Z całą pewnością jest nieśmiała i woli pozostać w sferze domysłów i wyobrażeń :3
Witamy! :) |
|
|
Patosław
www.backdash.pl
|
Wysłany: 03-02-2011, 22:49
|
|
|
Szczerze mówiąc myślałem nad tym. Ale jednak zadowolę się faktem, że już o niej słyszeliście.
Widzę, że na forum macie luźną atmosferę i bardzo mnie to cieszy.
Na pewno się tu u was zadomowię, dzięki za powitanie :) |
_________________ Super Street Fighter IV: Ryu/Ibuki
Blazblue CS: Lambda/Ragna
Blazblue CT: V-13/Ragna |
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 19-02-2011, 10:09
|
|
|
Witam! No i życzę wszystkim ciekawego postowania. |
|
|
Fergard
|
Wysłany: 22-02-2011, 13:10
|
|
|
Em... Witam?
Tak, chyba tak wypadałoby zacząć. Cóż mogę powiedzieć, miło mi dołączyć do tutejszej społeczności. Otaku ze mnie raczej początkujący, ale liczę na to, że uda mi się tutaj wpasować w mniejszym bądź większym stopniu.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 22-02-2011, 18:11
|
|
|
Fergardzie, witaj. Nie martw się, na pewno się wpasujesz. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 22-02-2011, 18:17
|
|
|
Fergard? Ten sam co na IW? Witam. :) |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Werter
|
Wysłany: 27-02-2011, 01:55
|
|
|
Witam!
Trafiłem tutaj nagabywany usilnie przez Potwora Latacza, za co wypadałoby mu w tym miejscu podziękować, gdyż w przeciwnym razie nigdy nie zabrałbym się za rejestrację. Jestem pewien że spędzę tutaj dużo czasu, a moja niemoc brała się z nie wiedzieć czego. Mam nadzieję, że wpasuję się w towarzystwo, oraz wniosę trochę swojego wkładu w społeczność. Studiuję w Krakowie, gdzie spędzam większość czasu, będąc współlokatorem wyżej wspomnianego.
Tak więc witam raz jeszcze, ciesząc się na nadchodzącą współpracę, oby jak najdłuższą i owocną! |
|
|
|
|
|
Pau
|
Wysłany: 01-03-2011, 10:03
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów!
Na forum jestem chyba od początku jego istnienia, tylko że nigdy się na nim nie zarejestrowałam. Ostatnio mam mało czasu na oglądanie anime, bo praca zajmuję mój cenny czas i przechodzę newralgiczny etap w swoim życiu. Obecnie jestem jeszcze na sezonie letnim i nie wiem kiedy będę w stanie go zakończyć, ale bardzo się staram. Nawet nie wiecie jak bardzo tęsknie za anime. Ps. nie lubię emotów! |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-03-2011, 11:55
|
|
|
Zawsze fajnie zobaczyć nową duszę na forum, dlatego witam i życzę miłej zabawy. Odmoderatorsko muszę natomiast poprosić o zmianę avatara na nieruchomy, animowane ikonki nie są zbyt mile widziane na forum.
|
|
|
Cyanka
Mwah.
Dołączyła: 06 Mar 2011 Skąd: tam gdzie nie ma jutra. Status: offline
|
Wysłany: 06-03-2011, 15:49 Ohayo!
|
|
|
Yo!
Jestem Cyanka i mieszkam w swoim domku(takim fajnym z fioletowymi oknami *.*), gdzie siedzę (na krześle! *.*), rysuje i od czasu do czasu również sypiam. W przerwach między rysowaniem i spaniem oglądam Anime. Lubię ludzi którzy mnie lubią i lubię sushi (a najbardziej te z łososiem!). Piszę opowiadania. Ludzie którzy mnie lubią zwą mnie Koshi, posiadam także swój świat i swoje kredki. Ulubiony dowcip: przychodzi dama do bawełniarza.... *śmiech* KONIEC.
A, czy wspomniałam ze lubię sushi? |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-03-2011, 17:43
|
|
|
Będziesz tu pasować.
Miłego postowania. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Dario
|
Wysłany: 06-03-2011, 19:47
|
|
|
również się przywitam, chociaż zacząłem postem opiniującym pewne anime ;)
tak więc witam, jestem z sosnowca i jestem fanem starszych anime :P ależ to było oryginalne :P
o co chodzi ze starszymi ? ano o to, że nie cierpię anime, w które ingeruje komputer. nienawidzę oglądać takich rzeczy
pozdrawiam :) |
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 07-03-2011, 15:06
|
|
|
Loko napisał/a: | Będziesz tu pasować. |
Yup :3
Również witam Nowości. Bawcie się dobrze! |
|
|
|
|
|
Szatanowa
Mieszkanka Twojej szafy
|
Wysłany: 27-03-2011, 01:54
|
|
|
Chyba też powinnam się przywitać, choć zarejestrowałam się tu jakiś czas temu, ale cóż, wrodzone lenistwo krępowało mi ręce i nie pozwalało pisać, czy nawet wejść na forum. W mandze i anime jestem zakochana od dłuższego czasu, choć przyznam bez bicia, że bardziej gustuję, nie wiedzieć czemu, w tym drugim. Wbrew (nie przeczę, że głupiemu) nickowi nie jestem satanistką, choć wile osób mnie o to posądza i stąd właśnie przezwisko "Szatanowa", które wykorzystuję na forach i portalach, nie mając cierpliwości do wymyślania oryginalnego pseudonimu. Moim hobby są rysunek i pisanie opowiadań, głównie FF, bo zawsze mam 500 wersji tego, jak mogły się potoczyć losy moich ulubionych bohaterów i nie mogę się powstrzymać przed przelaniem tego na "papier" ^^. Ogółem uważam się za osobę nudną, więc kończę już tą kołysankę... Ee, chciałam napisać "post". |
_________________ Amai kiri ni kakomareta soko wa anata no ibasho ja nai
Zutto yonde ita koe ga kikoeru deshou? |
|
|
|
|
Mae
flap flap. ♥
|
Wysłany: 28-03-2011, 15:14
|
|
|
Привет, Guten Tag i Cześć. z jakiegoś powodu wstydzę się jakkolwiek przedstawiać, no ale cóż, jakoś zacząć trzeba. przeważnie używam pseudonimu Mae, lat mam naście, uwielbiam pisać shōnen-ai, przerażające fanficki oraz twory własne. języki obce też lubię, w szczególności te dziwnie brzmiące. hm, często majstruję w pairingach, przez co większość ludzi wyklina mnie za łamanie kanonu, ale mniejsza, bo w końcu B69 jest słodkie. :B no, to na ten czas tyle. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|