Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-03-2011, 19:19
|
|
|
Witajcie, obie na forum i życzę miłego postowania~! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Castiela
graphic designer
|
Wysłany: 29-03-2011, 17:40
|
|
|
No więc tak, witam^^
Jestem szczęśliwą studentką Porównawczych Studiów Cywilizacji na UJ z językiem chińskim jako głównym i... I szukałam jakiś czas czynnego forum o mandze i anime i mam nadzieję, że to jest właśnie takie, bo naprawdę multum tego znalazłam, i w większości to posty ostatnie są z 2010 roku^^' Głównie siedziałam na tych angielskich, ale trochę w rodzimym języku też bym chciała podyskutować.
Jeśli chodzi o zainteresowania... od paru lat zajmuję się grafiką komputerową i ogólnie to pochłaniam wszystko co jest związane z Konfucjańskim Kręgiem Kulturowym. Kocham podróżowanie i koncertowanie, mam tego w dorobku już sporo, wiec jeśli ktoś chce ze mną na trasę, to zapraszam.
Strony gdzie można mnie znaleźć...
Może na razie podam tylko lasta: http://www.lastfm.pl/user/tajniaczka , a jak ktoś będzie chciał to jest jeszcze facebook i photoblog.
To by było na tyle na razie, ohayo :) |
|
|
Halibel
|
Wysłany: 01-04-2011, 20:51
|
|
|
Dobry wszystkim, potrzebuję się obrócić w jakimś kumaty gronie stąd moja obecność na forum. Jestem sobie zwykła 'housewife', w wolnych chwilach rysuje o oglądam jak to mama rzekła 'chińskie bajki'. To co narysuje chętnie wrzucę na forum bo potrzebuje rzetelnych opinii od ludzi znających się na rzeczy - chcę się szkolić w tej kwestii. Poza tym z góry sorry za moje błędy ortograficzne i ogólnie kulawy język ale od jakiegoś czasu nie mieszkam w Polsce i praktycznie nie mam kontaktu z pisanym polskim :) |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 01-04-2011, 20:56
|
|
|
Halibel, witamy :]
Halibel napisał/a: | sorry za moje błędy ortograficzne i ogólnie kulawy język |
Polecam Firefoxa, który podkreśla błędy. Sama używam, bo mam dysortografię. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Halibel
|
Wysłany: 01-04-2011, 21:03
|
|
|
wiem, wiem używam ale czasem Fajerfoks nie podkreśli i będziecie myśleli że jakiś baran bez szkoły jestem hahaha :P |
_________________ I can sense now it's all become clear to see
You're no good, and you mean no good, treacherously
http://forum.kotatsu.pl/tematy27/6612.htm ;+ Halibel prosi o opinie :) |
|
|
|
|
Minori
Schizuję.
|
Wysłany: 02-04-2011, 20:04
|
|
|
Tzw. „dziwna gówniara” – denerwuje mnie kiedy ludzie nazywają mnie pokemonem, czy nie traktują poważnie, patrząc na mój wiek. To tak jak wrzucić wszystkich ludzi do jednego worka. Grr. >__<" Nie jestem do końca normalna, w jednej minucie potrafię cię pokochać, a w drugiej obrzucić obelgami. – Niezrównoważona psychicznie idiotka z rozdwojeniem jaźni – mnie to nie przeszkadza. Mam swój świat, a wszystko wokół mnie jest tylko iluzją, więc zbytnio nie przejmuję się tym co ludzie o mnie mówią.
~ Wielka fanka wszystkiego co dziwne, słodkie i niespotykane.
~ Straszny leń.
~ Władam płynnie 3 językami < Yaaay >
~ 50 % wrednej, złośliwej, pejoratywnej ukrainki.
Najczęściej przedstawiam się tak. Witam wszystkich. ^___^ |
|
|
|
|
|
Halibel
|
Wysłany: 02-04-2011, 20:24
|
|
|
witamy :) a co nie tak z Twoim wiekiem? Aż tak młoda jesteś? hehe mnie nie traktują poważnie bo jestem trochę za stara na niektóre rzeczy które robię ;) |
|
|
|
|
Minori
Schizuję.
|
Wysłany: 02-04-2011, 20:46
|
|
|
Jestem z 96 rocznika, więc nie jestem zbytnio traktowana poważnie. Często rozmawiając z z ludźmi starszymi czuję się lepiej, ale gdy tylko powiem im ile mam lat, czar znika. Stereotypy robią swoje. Wszyscy myślą, że słucham Justina Bibera itp. a trudno jest im pomyśleć, że tak naprawdę mój tato jako kołysankę puszczał mi kawałki Metallicy czy Nirvany i że tylko przy nich zasypiałam. Cóż, wolę się z reguły trzymać z boku i potwierdzać tylko "tak jestem pokemonem" - to zabawne. Miło również wiedzieć, że są tu starsze osoby, które traktują mnie normalnie. ^__^ |
_________________ „Samotność to rzecz straszna. Normalny człowiek by zwariował, ale dla mnie samotność to codzienność i niech tak zostanie.” |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 02-04-2011, 20:55
|
|
|
Witaj Minori. Spokojnie, raczej nikt cię jak "gówniary" traktować nie będzie. Na forum gości sporo osób w podobnym wieku :]
Minori napisał/a: | Mam swój świat, a wszystko wokół mnie jest tylko iluzją, |
Pięknie pojechałaś solipsyzmem, masz u mnie plus! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Halibel
|
Wysłany: 02-04-2011, 20:58
|
|
|
miałam to samo w twoim wieku byłam za dorosła na swoje lata a na starość zgłupiałam hehe :) miłego postowania ;) |
|
|
|
|
Szatanowa
Mieszkanka Twojej szafy
|
Wysłany: 06-04-2011, 02:22
|
|
|
Minori, widzę, że mamy bardzo podobnie ^ ^ No, z jedną różnicą... Ja jestem o rok młodsza ._. |
_________________ Amai kiri ni kakomareta soko wa anata no ibasho ja nai
Zutto yonde ita koe ga kikoeru deshou? |
|
|
|
|
Owieczka
|
Wysłany: 11-04-2011, 22:59
|
|
|
Siema, fajnie tu :) Miło was poznać :) |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-04-2011, 10:03
|
|
|
Witam wszystkie Nowości i życzę miłego postowania. :) |
|
|
Hazel
cigarettes and chocolate
|
Wysłany: 14-04-2011, 18:32
|
|
|
Witam, nigdy nie wiem co o sobie napisać więc nadmienię tylko że z wykształcenia jestem prawnikiem, z zawodu urzędasem, z wyboru marudą a na forum pojawiłam się bo lubię anime. Pewnie mi się u Was spodoba, pozdrawiam :) |
_________________ And, this, is my mind
It goes over and over
The same old lines |
|
|
|
|
Hati
|
Wysłany: 14-04-2011, 19:05
|
|
|
Witam.
Hm, co by tu o sobie wspomnieć... Jestem studentką na 1 roku i jak każda ze studentek mam ogromne marzenie zdać na następny ;pp. Co z tego wyjdzie się okaże. W wolnych chwilach (jak zapewne duuuża część osób na tym forum) oglądam anime i czytam mangę ^o^. Uwielbiam kulturę japońską i po studiach zamierzam wybrać się na japonistykę w ramach hobby.
Mam nadzieję, że szybko odnajdę się na tym forum.
Pozdrawiam wszystkich :). |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|