Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 14-04-2011, 19:08
|
|
|
Witajcie obie na forum. Życzę miłej zabawy i przyjemnego postowania. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Kai69
|
Wysłany: 17-04-2011, 12:50 uhhhum, ohayo *_*
|
|
|
No to ten tego .. witam wszystkich i takie tam *_* .. zalogowałam się dopiero co no to wypadałoby się przedstawić czy coś ^_^ .. więc ten, jestem Kai miło poznać. Zamieszkała 100km od Poznania xD .. kekeke, no więc raczej nie będzie to dziwne, jak powiem ze mam obsesje na punkcie anime i mangi xD .. a pozatym to jeszcze do zainteresowań dodam sobie muzykę (gram). Lubie piwo i nigdy nie wyłączam laptopa. Tak pokrótce :3 |
|
|
|
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 17-04-2011, 13:07
|
|
|
Jeśli już chcesz się przedstawić, to proponuję tutaj. Na tym forum nie zakłada się tematów powitalnych dla każdej osoby, wystarczy jeden. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Kai69
|
Wysłany: 17-04-2011, 13:23
|
|
|
Proszę o wybaczenie xD |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-04-2011, 13:23
|
|
|
Scalone.
Witaj Kai, baw się dobrze i nie grzesz więcej. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Kai69
|
Wysłany: 17-04-2011, 13:27
|
|
|
aye, sir! |
|
|
|
|
|
bushido
Szogun Tokugawa
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 20-04-2011, 20:46
|
|
|
Ohayo :)
Witam! |
|
|
|
|
|
Morfeuszu
|
Wysłany: 27-04-2011, 13:32
|
|
|
Witam!
Niedawno się zarejestrowałem na tym forum, więc wypadałoby się przywitać. Jestem Damian, mam 19 lat i mieszkam w Szczecinie. Z moich zainteresowań można wymienić: (oczywiście ^^) M&A- oglądam od 9 roku życia, mam za sobą 125 serii :D; Muzyka- głównie Rock & Metal; Warhammer- granie, malowanie itp.. Lubię spędzać czas w doborowym towarzystwie (w szczególności przy piwie w jakimś dobrym pubie :3), rozmawiając na najróżniejsze tematy.
Chętnie bym poznał jakąś dziewczynę ze Szczecina, która lubi M&A, gdyż w technikum informatycznym ciężko o taki skarb :)...
Pozdrawiam
P.S. Mam nadzieję, że będzie mi się tutaj miło spędzać czas ;) |
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
Wysłany: 27-04-2011, 13:37
|
|
|
Cytat: | Chętnie bym poznał jakąś dziewczynę ze Szczecina, która lubi M&A, gdyż w technikum informatycznym ciężko o taki skarb :)... |
Witaj Damianie, jestem Ania, też mam 19 lat, chętnie cię p... nie wróć, nie ta bajka. Ale serio, nie prościej wybrać się na jakiś konwent? Szczecin ma zwykle 2 lub 3 rocznie. Wystarczy zerknąć tu. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
|
|
|
|
|
Morfeuszu
|
Wysłany: 27-04-2011, 13:50
|
|
|
Już od zeszłego roku byłem na KoneCONie, ale chodziłem z kumplami i przesiedziałem większość czasu w game roomach (Warhammer, Anima Tactics, Rock Band) xD. Już się szykuje na następną edycję, ale w międzyczasie chciałbym kogoś poznać, to można zawsze razem się wybrać ;).
A i dziękuję za miłe powitanie xD. |
|
|
|
|
|
illyasviel
|
Wysłany: 27-04-2011, 17:22
|
|
|
Hej. Nazywam się Aleksandra, a fe, wiem. XD Jestem z rocznika 97. Mam nadzieję, że nic nie szkodzi, bo widzę tutaj dużo znacznie starszych ode mnie osób. Pochodzę z województwa zachodniopomorskiego. Mieszkam w takiej dziurce koło Słupska. Lubię bawić się w Gimpie, kocham zwierzęta, gram na flecie poprzecznym. Mam kota brytyjskiego, chociaż wolę psy i to właśnie tego zwierza chciałam, jednak warunki nie pozwalały mi na to i tak przybył do mnie Jack. Mam niebiesko szare oczy i blond włosy. Nienawidzę niemieckiego (brrr, 9 godzin w tygodniu robi swoje) i wf'u. O nie, jutro pierwszy jest wf... XD Mój ulubiony kolor to niebieski i szary. Aktualnie z anime oglądam Pandora Hearts i już sądzę, że mogę to zaliczyć do moich ulubionych serii, do których również należą: Rozen Maiden, Zero no Tsukaima i Fate/Stay Night. Moje ulubione postaci to Saber, Suigintou i Break.
To chyba tyle o mnie. ;> Pozdrówcia. :d |
Ostatnio zmieniony przez illyasviel dnia 27-04-2011, 18:02, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-04-2011, 17:41
|
|
|
Witajcie na forum. Życzę przyjemnego postowania. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Sariel
Wingless Dragonfly
|
Wysłany: 28-04-2011, 20:48
|
|
|
Bry. Trafiłam tu przypadkiem, ale może zostanę na dłużej^^' |
_________________ "Szczęśliwa? Krowy są szczęśliwe, Normo, i popatrz co je spotyka". |
|
|
|
|
SGAQrzej
|
Wysłany: 07-05-2011, 23:33 Witajcie!
|
|
|
Ohayo!
Jestem studentem z Warszawy (3 rok Informatyka na Politechnice W. ). Mam za sobą grubo ponad 100 serii anime, a kulturą Japonii interesują się od ponad 5 lat. Stwierdziłem, że czas najwyższy zobaczyć, jak społeczność anime żyje w naszym kraju, a wasze forum wydało mi się najrozsądniejsze. Z zainteresowań to muzyka (słuchanie, jak i komponowanie), sztuki walki (kyokushin od 9 lat), Indie Games, oczywiście IT...tyle w głównym nurcie.
W danych podałem swojego bloga, ale prowadzę go od niedawna. Dotąd 2 wpisy na temat anime, więc jak ktoś ciekaw to zapraszam:
http://blog.sgarts.pl/qrzej/2010/09/gto-great-teacher-onizuka/
http://blog.sgarts.pl/qrzej/2010/09/casshern-czyli-tam-i-z-powrotem-po-stanie-umyslu/
Mam nadzieję, że miło mi będzie się czytało i udzielało w dyskusjach. |
|
|
|
|
|
Madnag
|
Wysłany: 11-05-2011, 13:44
|
|
|
Witam wszystkich!
Jestem organizmem zwanym studentem Informatyki z Warszawy.
Zainteresowania to oczywiście M&A, fantastyka, IT. Z muzyki to słucham praktycznie wszystkiego, ale głównie rock-a. Z gier to RPG (papierowe jak i komputerowe). Szukam też jakiegoś ciekawego MMO(ktoś coś poleci?)
M&A interesuje się już z jakieś 9-10 lat, a kulturą Japonii od ok 3 lat.
Aktualnie poszukuje anime/mangi w stylu Akira, Code Geass.
Mam nadzieję że miło spędzę czas z wami |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|