Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-05-2011, 10:53
|
|
|
Witamy :)
<wypędza z głowy wizję krwiożerczych czcionek goniących ludzi> |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
ivarpe
|
Wysłany: 27-05-2011, 08:53
|
|
|
Witajcie.
Jestem Ivarp, lat 20. Mam za dużo wolnego czasu :D
Interesuję się wieloma rzeczami, ostatnimi czasy ćwiczę balisong i gram na harmonijce.
Miło mi was poznać :D |
|
|
|
|
|
Kayuuri
|
Wysłany: 27-05-2011, 10:51
|
|
|
Witam. Będąc tutaj nową użytkowniczką, chciałabym się przedstawić.
Mam na imię Agata i w tym roku będę miała 17 lat. Na dzień dzisiejszy mam kilka zainteresowań:
*Japonia- tym krajem interesuję się już 6 lat i ani trochę mi się on nie znudził. Zapewne dlatego, że jest on wyjątkowy.
*Kulinaria- lubię czasem ugotować coś smacznego, chociaż jako wielbicielka słodkości, wolę piec ciasta bądź przyrządzać desery.
*Grami- a w sumie to survival horrorami, chociaż innymi nie pogardzę. Zresztą nie tylko lubię grać, ale i czytać o grach.
*Książkami- i tutaj jest tak, że lubię romans, horror oraz fantastykę. Niestety, mimo wielu poszukiwań, nie udało mi się znaleźć książki fantasy osadzonej w jakimś mrocznym i strasznym miejscu, gdzie będą się przeplatały wątki miłosne.
*Motoryzacją- lubię podziwiać motory, lubię czytać o nich i wzdychać do mężczyzn na tych pojazdach.
A poza tym chodzę do klasy policyjnej (nie, nie chcę zostać policjantką), dzięki czemu mam zagwarantowane wyjścia na strzelnicę oraz kickboxing. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-05-2011, 14:30
|
|
|
Witajcie na forum! Mam nadzieję, że będziecie się dobrze tutaj bawić. :D
I że przeczytaliście regulamin, bo ostatnio dużo osób się nacięło przez jego nieznajomość. >.> |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 27-05-2011, 18:36
|
|
|
Witam wszystkie nowości, mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzujecie :) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-05-2011, 18:39
|
|
|
Witajcie i miłego pobytu :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Deedra
|
Wysłany: 04-06-2011, 20:51
|
|
|
Tak, jestem kolejną nową osobą i proszę o cierpliwość co do mnie.
Mam na imię... a może to później.
Byłam kiedyś na forum hokagenarutosama niestety uległo "zniszczeniu"... moje dobre forum upadło a ja tułałam się od konta do konta szukając sobie miejsca i tak trafiłam do was. Mam nadzieję, że zaakceptujecie moje dziwne podejście do życia, a co za tym idzie... mnie. Nie planuję robić problemów, szukam normalnych osób do porozmawiania o wspólnych zainteresowaniach.
Pozdrawiam serdecznie |
_________________ 1. Akkarin ^^
2. Valentine :*
3. Rothen :D |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 04-06-2011, 20:54
|
|
|
Deedra, witaj nam :D |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Monika
|
Wysłany: 17-06-2011, 09:33
|
|
|
Witam. Mam na imię Monika (jak w nicku). Mam 24 lata. Interesuję się mangą i anime (a to niespodzianka...). Poza tym, w wolnym czasie, lubię czytać książki (głównie fantastykę, ale nie tylko) i oglądać filmy. No to by było na tyle . Krótko,zwięźle i na temat. Cała ja. |
|
|
|
|
|
potter644
|
Wysłany: 17-06-2011, 12:40
|
|
|
Hej! Na imię mam Łukasz, mam 14 lat. Nie mam ulubionego zajęcia, animę kiedyś oglądałem a mangę chcę zacząć czytać, ale nie mam na to środków a na komputerze nie chcę czytać. Mój dorobek M&A jest bardzo skromny (5 anime i 1 tom mangi), więc muszę nadrobić zaległości. Mam nadzieję, że długo zagoszczę na tym forum ;-D |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 17-06-2011, 13:08
|
|
|
Witam Nowości, życzę miłej zabawy na forum i mam nadzieję, że zostaniecie z nami dłużej. Zachęcam do dyskusji na tematy nie tylko animowo-mangowe. :)
potter644 napisał/a: | ...a mangę chcę zacząć czytać, ale nie mam na to środków a na komputerze nie chcę czytać. |
Polecam empiki, co prawda teraz część tomików jest foliowana, ale nadal można znaleźć nieopakowane. Przeczytanie mangi dużo czasu nie zajmuje, no i zawsze to za darmo (ja w ten sposób przeczytałam Vampire Princess Miyu). ;D |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 17-06-2011, 14:23
|
|
|
Witamy, witamy.
moshi_moshi napisał/a: | potter644 napisał/a: | ...a mangę chcę zacząć czytać, ale nie mam na to środków a na komputerze nie chcę czytać. |
Polecam empiki, co prawda teraz część tomików jest foliowana, ale nadal można znaleźć nieopakowane. Przeczytanie mangi dużo czasu nie zajmuje, no i zawsze to za darmo (ja w ten sposób przeczytałam Vampire Princess Miyu). ;D |
I nie bój się obsługi! Jak pani ekspedientka potrąciła mnie, jak kucałam pod pułką czytając "Dziennik z Zaginięcie" nie dość, że mnie nie upomniała, to jeszcze uprzejmie przeprosiła ;] |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
potter644
|
Wysłany: 17-06-2011, 15:09
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | moshi_moshi napisał/a:
potter644 napisał/a:
...a mangę chcę zacząć czytać, ale nie mam na to środków a na komputerze nie chcę czytać.
Polecam empiki, co prawda teraz część tomików jest foliowana, ale nadal można znaleźć nieopakowane. Przeczytanie mangi dużo czasu nie zajmuje, no i zawsze to za darmo (ja w ten sposób przeczytałam Vampire Princess Miyu). ;D
I nie bój się obsługi! Jak pani ekspedientka potrąciła mnie, jak kucałam pod pułką czytając "Dziennik z Zaginięcie" nie dość, że mnie nie upomniała, to jeszcze uprzejmie przeprosiła ;] |
Niestety do najbliższego empika mam trochę kilometrów a poza tym mam 14 lat. Nie znacie moich rodziców, samego mnie nie puszczą. |
|
|
|
|
|
Judicar
|
Wysłany: 28-06-2011, 11:58
|
|
|
Witam, mam na imię Kuba, mam 18 lat, pochodzę z Kutna (okolice Łodzi) i od około 2 lat intensywniej interesuję się anime i mangą. Wcześniej bardzo intrygowała mnie Japonia, ale większą uwagę poświęcałem wtedy zwyczajnym filmom. Jeżeli chodzi o ulubione serie anime: Na pewno będzie to Code Geass 1 i 2, Death Note i FMA: Brotherhood. Sporo tych serii już obejrzałem, jeżeli macie konto na myanimelist to mogę się podzielić ;) Pozdrawiam. |
_________________ http://www.youtube.com/ebrochannel
http://ebro.net.pl |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-06-2011, 12:07
|
|
|
Witamy na forum! Mam nadzieję, że spodoba ci się tutaj.
Co do listy anime to w profilu jest miejsce zatytułowane "Adres listy obejrzanych anime / przeczytanych mang:", jeśli wkleisz tam adres to będzie się on automatycznie wyświetlał pod postem w postaci ikonki. :D |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|