Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Judicar
|
Wysłany: 28-06-2011, 12:31
|
|
|
Tren napisał/a: |
Co do listy anime to w profilu jest miejsce zatytułowane "Adres listy obejrzanych anime / przeczytanych mang:", jeśli wkleisz tam adres to będzie się on automatycznie wyświetlał pod postem w postaci ikonki. :D |
Rzeczywiście, dziękuję. W zasadzie dopiero co się zarejestrowałem i nawet za bardzo nie wnikałem w szczegóły. Nadrobię ;) |
_________________ http://www.youtube.com/ebrochannel
http://ebro.net.pl |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-06-2011, 12:34
|
|
|
Ja tylko o tym wspominam, bo mnie samej zajęło dużo czasu (jakieś pół roku...) zauważenie, że w ogóle jest taka opcja. ;D |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Shinose
|
Wysłany: 28-06-2011, 21:33
|
|
|
Cześć, jestem Shinose, mam 17 lat i mieszkam w Lubinie. Interesuję się jak wszyscy tutaj M&A i wgl. wszystkim co związane z Japonią;) |
_________________ "Osobą być tą samą, kiedy kładę się wieczorem, kiedy wstaję rano" |
|
|
|
|
Shen
|
Wysłany: 11-07-2011, 21:55
|
|
|
Ohayoooo! Jestem Shen i mam 19 lat. Od dzisiaj będę należeć do społeczności Kotatsu, dlatego też proszę o wyrozumiałość ^^ Interesuję się M&A, no i trochę grywam w koszykówkę. Mam nadzieję, że szybko poznam tu miłych ludzi! Sayo! |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-07-2011, 23:16
|
|
|
Cześć Shinose i cześć Shen! Życzę wam miłego postowania i czasu spędzonego na forum :) |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Athi
Apple Girl
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 12-07-2011, 21:55
|
|
|
Witam nowych :) Mam nadzieję, że będzie się wam tu podobać i życzę miłej zabawy. |
_________________ I looked at the world through apple eyes
And cut myself a slice of sunshine pie
I danced with the peanut butterflies
Till time went and told me to say hello but wave goodbye
|
|
|
|
|
Aisaka
Baka.
|
Wysłany: 20-07-2011, 11:28
|
|
|
Oha-yo! ~~ :3 To mój drugi post na tym forum, ale generalnie dołączyłam dosłownie przed chwilą. Nazywam się Kasia, mam (jeszcze) 14 lat ( proszę się nie zrażać wiekiem ;) ). Interesuję się, jak wszyscy pewnie tutaj, M&A, jak również grafiką komputerową, sztuką i rysunkiem, historią, Japonią. Jestem także wielką fanką wszelkich 'kocich uszek', neko, wafli ryżowych i sushi, mojego łóżka, netbook`a oraz mojej piżamy ^_^" Miło mi was poznać! Yoroshiku Onegaishimasu :) |
|
|
Nokachiki
|
Wysłany: 23-07-2011, 14:41
|
|
|
Łohhj..
Mam tremę :3
Ale nie już nie mam. ._.
Nowa istota przybyła w Wasze progii.
Moje imię zaczyna się na "P" kończy na "atrycja" (uwaga trudne xD )
Wiosen liczę sobie 14.
No to ja napisze zainteresowania jeśli ktoś się skusi przeczytać. Uwaga dużo tego ;D
: Anime, Manga, filozofia, psychoanaliza, rysunek, spiew, fotografia, moda, astronomia, ksiażki, deska, rower, podróże, taniec, projektanctwo.
To tyle. Bardzo mi miło przywitać wszystkich Otakuu *.* |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-07-2011, 15:34
|
|
|
Ohohoo, zaczyna się robić interesująco. Witaj na forum Nokachiki, skąd ten nick? |
|
|
Nokachiki
|
Wysłany: 23-07-2011, 18:10
|
|
|
Oh dziękuje ;>
Nick narodził się na pewnej stronie. Wpisujesz tam np. Twoje imię i wychodzi Japońska nazwa. Nokachiki powstało od "Pati" ;D |
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 23-07-2011, 20:51
|
|
|
Witamy, witamy Kasię i Patrycję.
Bawcie się dobrze i nie peszcie Koranony zwracając się do niej w kółko per sempai >;3
Jeżeli jakimś cudem nie macie doinstalowanego w windzie japońskiego, możecie to rozważyć - weaboo-ism się tu szerzy.
(ノゝ∀・)~キラ☆ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 24-07-2011, 21:56
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Bawcie się dobrze i nie peszcie Koranony zwracając się do niej w kółko per sempai >;3 |
No, kwa, Totem-sama, czemu nie? W końcu, w końcu...!
Ah, witajcie witajcie. Miłego postowania życzę, względnie profilaktycznie przestrzegam o dobrym zachowaniu i nie podpadaniu moderacji i jak najbardziej możecie się do mnie zwracać per Sempai* :>
*Oj, właściwie nie musicie, ale zawsze możecie >D |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Nokachiki
|
Wysłany: 25-07-2011, 22:00
|
|
|
Miło mi dziękujee ^^ |
|
|
Pytalska
|
Wysłany: 29-07-2011, 12:16
|
|
|
Witam wszystkich rozmarzonych, artystów, gnomów, czarnoksiężników, czarownice, śmiertelników oraz tych, których nie wymieniłam.
Wpadłam tutaj przez wujka gogle. Strona jest estetyczna, więc pomyślałam - czemu nie, zarejestruję się (i znowu przyłapuję się na tym, że oceniam książkę po okładce...) Ale mam nadzieję, że to nie było błędem z mojej strony.
Mam 17 lat, zamieszkuję małe miasteczko koło Łodzi. Zwę się Joanną ale, gdybym mogła, wzięłabym sobie imię "Klara" bądź "Angelika". Moi rodzice mają nieco inne poczucie piękna, niż ja.
Nie wiem, co by tutaj jeszcze o sobie napisać - w końcu nie wiem, co Was w człowieku interesuje. Aha, jestem uczennicą liceum plastycznego. Jestem kreatywna, leniwa, nieśmiała, szczera. Cechuje mnie lenistwo i nie - perfekcjonizm. |
|
|
|
|
|
Gendouko
|
Wysłany: 01-08-2011, 18:19
|
|
|
Witam, nazywam się Natalia i jestem świeżo upieczoną studentką historii na UWr. Oprócz mangi i anime interesuje się również fantastyką, lubię też poszerzać swoje hobby o inne dziedziny co różnie się kończy. To na razie tyle i mam nadzieje że uda mi się zagościć na tym forum na długo :D |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|