Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
CoraX
Yorozuya
|
Wysłany: 04-01-2012, 23:23
|
|
|
Jak dla mnie EOT w tym temacie na temat tejże sprawy. Dziękuję za informację na PW. |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-01-2012, 23:32
|
|
|
Miłego postowania. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
beocki
Przychlast.
|
Wysłany: 11-01-2012, 01:06
|
|
|
Hej wszyscy...
Siedzę nad całkami, zrobiłam ćwierć przykładu, więc w ramach nagrody (ćwierć przykładu!) zrobiłam sobie prezent - zarejestrowałam się na forum.
Lubię: film każdy dobry i niepopularny, LoLa (a co mi tam, przyznam się), koty i Meganekko... i YURI i ecchi.
Słucham Gracjana Roztockiego i Sylwii Grzeszczak. Trochę NOHY, Benzyny, The Killers, The Knife, Iron Maiden, Röyksopp. Ale Gracjan i Sylwia przed wszystkim.
Co z nami będzie, kiedy znajdziemy się na zakręcie? - Świat rozpędzi się niebezpiecznie i zadziała siła Coriolisa.
A. I forza JUVE! |
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 11-01-2012, 01:22
|
|
|
Całki! <shining eyes>
Witaj. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 11-01-2012, 02:19
|
|
|
Witam wszystkie nowości.
beocki napisał/a: | LoLa (a co mi tam, przyznam się) |
A to coś wstydliwego jest? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-01-2012, 02:28
|
|
|
Wstydliwe czy nie, nadrabia całkami! :P
Witamy na forum :) |
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-01-2012, 10:59
|
|
|
beocki witamy na forum :D Całki to zuo! |
|
|
Hacid
|
Wysłany: 12-01-2012, 10:31
|
|
|
Witam jestem Radek lat 20, szukam ludzi ,ktorym nie straszne jest przetrfonić swoj cenny czas na ogladanie anime :) i oddawanie się temu wciagajacemu hobby |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 12-01-2012, 16:20
|
|
|
Tam przetrwonić, hobby to hobby :D Byleby coś z niego wynieść, nawet tylko czystą radochę.
Witamy na forum :D |
|
|
Hacid
|
Wysłany: 12-01-2012, 23:10
|
|
|
No tak ale w mojej okolicy niestety mało ludzi o moim zapale ;P |
|
|
|
|
|
Thausael
|
Wysłany: 16-01-2012, 22:44
|
|
|
Witam :) Z góry informuję, iż jestem dziewczyną, także niech nick nie zmyli.
W związku z deficytem otaku pośród znajomych, nie pozostaje mi nic innego, jak zarejestrować się na forum dla ludzi z takimiż zainteresowaniami :p Od jakiegoś już czasu zaglądam tutaj, skoro więc przyszła ochota na rejestrację, to po co zwlekać. Co o mnie - lat czternaście, zainteresowania - oczywiście anime i manga, poza tym rysunki (ostatnio głównie manga), literatura, gryzonie, filmy, fantasy, militaria, fizyka kwantowa i teoretyczna, kultura Japonii i wiele innych. Mam nadzieję, że na forum będę miło spędzać czas (: |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-01-2012, 23:13
|
|
|
Witaj na forum. Również mamy nadzieję, że spodoba ci się tutaj. I nie martw się, stali bywalcy zwykle uważają na znaczek oznaczający płeć, więc pomyłek raczej nie doświadczysz. :D
Mnie na przykład pomyliła chyba tylko raz jakaś losowa osoba, która nie pozostała nawet na forum. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Thausael
|
Wysłany: 17-01-2012, 16:20
|
|
|
Znaczek, no tak (; Na wielu forach go nie ma i przyzwyczaiłam się zwracać na wstępie uwagę na swoją płeć ;D |
|
|
|
|
|
Amadeo
Samotny Wilk
|
Wysłany: 26-01-2012, 23:09
|
|
|
Eja ludzie :P
Tak krótko o sobie - urodziłem się w Toruniu, tutaj mieszkam i najprawdopodobniej tutaj dokonam swego żywota xD założę się, że nie ma tu nikogo z mego miasta co mnie jakoś nie dziwi xD Interesuję się anime i mangą jak zresztą wszyscy tutaj xD sportem w ograniczonych ilościach, historią, muzyką, filmem itp. Nie wiem co by wam tu jeszcze napisać :P jak macie jeszcze jakieś pytania, to odpowiem wam, ale nie gwarantuję satysfakcjonującej odpowiedzi xD |
_________________ Gdzie ja mam sumienie ? Nie mam jestem jak nakręcana zabawka. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 26-01-2012, 23:45
|
|
|
Witaj Amadeo, baw się dobrze. Z Torunia na pewno było kilka osób, więc nie mów hop;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|