Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 28-12-2011, 08:22
|
|
|
ZielonaHerbato, masz piękny nick. Mam nadzieję, że się tu zadomowisz. Witaj :3 |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
ZielonaHerbata
Samotna na pełen etat
|
Wysłany: 28-12-2011, 11:45
|
|
|
Hahah, dziękuję <3
Też mam taką nadzieję c: |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-12-2011, 11:47
|
|
|
Co oznacza ta emotka c: ? Bo mnie się nieodparcie kojarzy z pierścieniem na byczym nosie... |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 28-12-2011, 13:21
|
|
|
Salva napisał/a: | Co oznacza ta emotka c: |
Salva, to taki bardziej podkręcony :) tylko na odwrót. I lol, to faktycznie wygląda jak kółko w byczym nosie xD |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 28-12-2011, 13:56
|
|
|
Salva napisał/a: | Co oznacza ta emotka c: ? |
Duży nos? |
|
|
ZielonaHerbata
Samotna na pełen etat
|
Wysłany: 28-12-2011, 20:28
|
|
|
Salva napisał/a: | Co oznacza ta emotka c: ? |
Uśmieszek, oczywiście, ale taki odwrócony. Nawet nie wiem, kiedy zaczęłam tego używać.. heh c; Sądziłam, że jest to dość popularna emota. |
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 28-12-2011, 21:33
|
|
|
ZielonaHerbata napisał/a: | Uśmieszek, oczywiście, ale taki odwrócony. Nawet nie wiem, kiedy zaczęłam tego używać.. heh c; Sądziłam, że jest to dość popularna emota. |
Mój komentarz
http://www.youtube.com/watch?v=BovQyphS8kA |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
CoraX
Yorozuya
|
Wysłany: 04-01-2012, 18:36
|
|
|
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum japońskiego kocyka :D Mam nadzieję, iż pokochacie mnie takiego jakim jestem, czyli niepokornego, mającego dość nietypowe poglądy, mało niebezpiecznego, leniwego dziwaka :d Z mojej strony mogę ofiarować siebie, a że nic cenniejszego nie ma, to postarajcie się tego nie popsuć Xd |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 04-01-2012, 18:39
|
|
|
Hej Corax! Fajnie się przywitałeś :D |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-01-2012, 20:57
|
|
|
Też witam na forum i niestety jestem zmuszona odmoderacyjnie poprosić o zmianę avataru na nieruchomy. Ruchome są niezgodne z regulaminem. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
CoraX
Yorozuya
|
Wysłany: 04-01-2012, 22:42
|
|
|
Tren napisał/a: | Też witam na forum i niestety jestem zmuszona odmoderacyjnie poprosić o zmianę avataru na nieruchomy. Ruchome są niezgodne z regulaminem. |
Zapoznałem się z regulaminem wcześniej i chciałem zauważyć dwie sprawy, które mi się nasuwają, otóż:
Cytat: | Użytkownicy proszeni są o nieużywanie animowanych grafik w awatarach lub podpisach. |
Z czego wynika, że użytkownicy mogą, ale nie muszą ustosunkować się do tejże prośby. Jeśli jest to błąd w regulaminie, prosiłbym o jego sprostowanie. Wtedy oczywiście się do tego odpowiednio ustosunkuję. Nie mam na celu wywoływać tu jakiegokolwiek sporu, ponieważ szanuje, każdego rozmówcę który w logiczny sposób będzie w stanie pokazać mi, że jego rację nie są skrajnie absurdalne. Rozumiem, że mogą pojawiać się tu czynniki trzecie, decydujące o tym, że podpunkt taki w regulaminie się znalazł. Chętnie wtedy przeczytam i zadecyduje co dalej z tym zrobić. Obecnie jestem rozdarty wewnętrznie przez inną część regulaminu, a mianowicie:
Cytat: | orzeczenia i decyzje moderacji i administracji forum są zawsze i w każdym przypadku nadrzędne względem dowolnych zapisów regulaminu. |
Lubię mieć pozostawiony wybór. Nie lubię natomiast odgórnego narzucania mi tego co mam robić, w skrajnym przypadku tyranii (z taką wiele razy spotkałem się w życiu i nie polecam nikomu). Natomiast tak jak pisałem wyżej, szanuje każdego rozmówcę, który szanuje mnie. Dlatego jeszcze raz prosiłbym o uargumentowanie prośby ze strony moderacji o zmianę avatara na statyczny. Jeśli nie ma istotnej przyczyny poza punktem w regulaminie wolałbym pozostać przy ruchomym avatarze.
Liczę na to iż szybko się porozumiemy w tej sprawie i dojdziemy do kompromisu.
Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-01-2012, 22:55
|
|
|
Cytat: | Dlatego jeszcze raz prosiłbym o uargumentowanie prośby ze strony moderacji o zmianę avatara na statyczny. Jeśli nie ma istotnej przyczyny poza punktem w regulaminie wolałbym pozostać przy ruchomym avatarze. |
Istotna przyczyna jest taka, że drażni i rozprasza użytkowników. Jako jeden z nich dołączam się do prośby Moderacji. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
CoraX
Yorozuya
|
Wysłany: 04-01-2012, 23:09
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Istotna przyczyna jest taka, że drażni i rozprasza użytkowników. Jako jeden z nich dołączam się do prośby Moderacji. |
Jak również wysokie podatki drażnią i rozpraszają społeczeństwo. Rozumiem, że Tobie to może przeszkadzać, ale decydowanie za ogół społeczeństwa użytkowników tego forum uważam za nadto przesadzone. Jestem pewien, że zdania każdego z nich nie znasz, a takim podejściem pokazujesz jedynie ignorancję względem reszty. Nie chcę tu wywoływać krucjaty o ruchomą animację, ale do jasnej anielki to jest właśnie forum o tej tematyce. Troszkę obiektywności. Jeśli jednak to faktycznie tak ogromny problem, to zrezygnuję z mojego poczucia estetyki i zmienię avatar. Jednak wolałbym uniknąć sytuacji gdzie dyskutując na tym forum będę się czuł niekomfortowo, ponieważ już na samym wejściu narzuca mi się ograniczenia w swobodnej konwersacji. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 04-01-2012, 23:11
|
|
|
Odpowiedź dotycząca avatara została wysłana przez PW i proszę o niekontynuowanie offtopu w temacie powitalnym. |
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 04-01-2012, 23:14
|
|
|
CoraX Fujj... Dłubiesz w nosie, wstydź się! I zmieniaj pan te paskudztwo!
Witam niewitanych. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|