Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Meiko-chan
|
Wysłany: 28-08-2012, 19:30
|
|
|
Hayou :3 Jestem tutaj przez zbieg okoliczności, ale kto wie czy nie było to przeznaczeniem. Nazywam się Maja, ale wolę Meiko. Mieszkam we Wrocławiu. Czytam dużo książek fantasy i fantastykę. Obecnie słucham Radio Aoi i nie mogę się skupić, więc powitanie zakończę na tym :3 |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-08-2012, 19:34
|
|
|
Nazywasz się maja i jesteś... facetem? Witamy, witamy. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Meiko-chan
|
Wysłany: 28-08-2012, 19:45
|
|
|
Niedopatrzenie :D A jak już się doszukiwać Maya z L.MC był facetem.:P |
|
|
|
|
|
Yuu.
Lolicon~
|
Wysłany: 29-08-2012, 18:24
|
|
|
Dzień dobry wszystkim.~
Nazywam się Yuu. Forum znalazłam dzisiaj przez przypadek i powiedziałam sobie "czemu by się nie zarejestrować?" Tak więc jestem i mam nadzieję, że jakoś zabiję nudę tych ostatnich wakacyjnych dni _^_
Może tak przybliżę Wam na jakie tematy można ze mną porozmawiać / co lubię / na co mam aktualnie fazę~
Jeśli chodzi o muzykę to szczerym serduszkiem kocham Vocaloidy, Jrock'a i muzykę tworzoną przez Sound Horizon.
Ulubionym zespołem Jrockowym już od ponad roku jest the GazettE i jeszcze na dłuuugo, dłuuugo nim pozostanie <3
Co jeszcze... O! Uwielbiam Harrego Pottera!~
Potem można jeszcze dodać Touhou i Adventure Time.
Lubię rysować, interesuje się fandubbingiem, chociaż bardziej dla zabawy - piszę fanficki i rpg'i ze znajomymi. Tardzę na wszystkie możliwe pairingi, nie hejcę kiedy ktoś nie lubi jakiegoś pairingu względem płci czy postaci.
Myślę, że przybliżyłam co nieco Wam moją osóbkę.
Miło poznać.~ |
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-08-2012, 08:32
|
|
|
O, fanka Vocaloidów i Gazetto? Najs. Miło poznać i baw się dobrze ^^ |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 30-08-2012, 08:44
|
|
|
Yuu. napisał/a: | Potem można jeszcze dodać Touhou i Adventure Time.
|
Ooo...
What time is it? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
zielona
|
Wysłany: 07-09-2012, 23:54
|
|
|
cześć, z tej strony Kaśka. zielona we wszystkim co robię.
lubię jeść i spać, czasami myślę, że powinnam urodzić się leniwcem (naprawdę).
nie lubię czekać na kolejne odcinki, czy tomy. |
|
|
|
|
|
Muchozol
---
Dołączyła: 06 Lip 2012 Skąd: Szczochowice Jabolskie Status: offline
|
Wysłany: 08-09-2012, 14:38
|
|
|
Lubisz jeść i spać? Całkiem ciekawe, ja w sumie też ;). Jeszcze lubię oddychać i hmm... siedzieć jak się zmęczę. |
_________________ "Miłość jest jak gówno. Czasem wychodzi samo, ale czasami trzeba mu nadać fajne, śliskie pchnięcie." Eric Cartman |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-09-2012, 02:09
|
|
|
Muchozol napisał/a: | siedzieć jak się zmęczę. |
Leżeniem.
Witam nowości ;) Kotatsu czuwa całą dobę. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
nina123
|
Wysłany: 04-10-2012, 11:18
|
|
|
Mam na imię Karolina. Mieszkam i studiuję w Poznaniu. Lubię czytać książki fantasy. |
|
|
|
|
|
SabakuNoKatsu
|
Wysłany: 12-11-2012, 02:26
|
|
|
Emm.. Ja tak kulturalnie powitać się chciałam :D Dopiero niedawno zostałam nawrócona i dogłębniej zainteresowałam się m&a (jakieś trzy miesiące temu) i od tamtego czasu nie robię nic oprócz oglądania kolejnych serii i zaczytywania się mangą. Pomimo tego nie jestem do końca obeznana ze wszystkim, więc wybaczcie nieznajomość wielu świetnych anime. Oprócz tego interesuję się siatkówką i piłką ręczną. Wielbię też Harry'ego Pottera, interesuję się psychologią, głównie mową ciała, książki o tym mogłabym czytać (i czytam xD) godzinami. Mieszkam w Kaliszu i z działu przedstawiania się to by chyba było na tyle... |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-11-2012, 15:43
|
|
|
Cześć dziewczyny, bawcie sie dobrze :3 |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
sieciarz
Słońce Peru
|
Wysłany: 14-11-2012, 17:56 Witam
|
|
|
Witam towarzyszy tego forum, jestem podstarzałym informatykiem który pomylił swoje powołanie wybierając technikum zamiast zawodówki jakieś kilka lat temu. Mieszkam samotnie z matką która mnie utrzymuje w tych trudnych czasach na rynku pracy. Uwielbiam metalowe bojsbendy takie jak Metallika albo Slayer.
Scaliłam do właściwego tematu. I witam na forum :) Mai |
|
|
|
|
|
Swarga
|
Wysłany: 14-11-2012, 23:57
|
|
|
Podstarzały informatyk utrzymywany przez matkę to życiorys pasujący tylko do Włocławka.
To, że ktoś ma taką, a nie inną sytuację życiową, to nie powód, żeby od razu wyskakiwać z takim tekstem. Jako, że wielokrotne prośby o szacunek dla innych ludzi zdają się nie dawać w twoim przypadku żadnego rezultatu otrzymujesz osta za całokształt swoich działań. Może to skłoni cię do zastanowienia się nad tym co mówisz i jak zwracasz się do innych użytkowników.
Tren
Jako że to mój sąsiad, to sobie pozwoliłem na taki tekst. |
|
|
|
|
|
Yoni-Chan
Hell yea :D
|
Wysłany: 23-11-2012, 17:58
|
|
|
Witam wszystkich, jestem Yoni :). Znalazłam się tu przez przypadek, a ponieważ uwielbiam M&A to się zarejestrowałam. Mam tylko 13 lat i mieszkam sobie w Łodzi :3. M&A odkryłam jakieś pół roku temu. Przeczytałam całego Dragon Ball'a, i czekam na dostawę Soul Eater'a :). Zaś z anime obejrzałam : Soul Eater, Durarara!!, Axis Power : Hetalia, KissxSis, Dragon Ball, Dragon Ball Z i jestem w trakcie oglądania Dragon Ball GT i Fairy Tail :). Oprócz anime uwielbiam słuchać Rock'a, rysować i czytać nie tylko mangi, al i książki fantasty i przygodowe, czasem akcję. Mam nadzieję, że miło mnie przyjmiecie na forum :). pozdrawiam wszystkich :). Yoni-Chan. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|