Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 23-11-2012, 21:27
|
|
|
Witam na forum i życzę miłej zabawy. :) |
|
|
ladydemolatron
|
Wysłany: 28-11-2012, 19:18
|
|
|
Nowa użytkowniczka forum się kłania. Dominika, latek 20, także oprócz pisania fanfików gram w gry wideo oraz na PC, oglądam anime. Chciałabym poznać trochę osób tutaj. Mój pierwszy fanfik mam za sobą bo publikowałam go po Angielsku na FF.net, ale możliwe że umieszczę tutaj tłumaczenie. Jeszcze raz cześć :) |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-11-2012, 19:28
|
|
|
Witaj na forum! Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawić! :D |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Chantell
|
Wysłany: 07-12-2012, 23:51 Cześć ~
|
|
|
Witam! (・ω・)
Jestem Julia, lat mam 11.
Biorę się za wszystko, co tylko wpadnie mi w ręce. Tak więc trudno mówić o określonych zainteresowaniach. (o ̄▽ ̄o)
Moją pasją jest kultura Japońska, kiedy to się zaczęło? Przeczytałam pewną książkę i tak oto . Słucham głównie The gazettE. ♥
Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej.
Pozdrawiam. (^ε^)
Scalono do właściwego tematu. Witam na forum i na przyszłość doceniłabym sprawdzanie czy nie istnieje potrzebny ci temat przed założeniem nowego.
Tren |
|
|
|
|
|
Dabido
|
Wysłany: 20-12-2012, 13:00
|
|
|
Witam!
Jestem Dawid, no mam już swoje lata, miłośnikiem M&A jestem już dość długi czas.
Wpadłem na forum, by zobaczyć jakie jest zdanie ludzi o różnych seriach anime i powymieniać się spostrzeżeniami, wyrazić swoje zdanie i opinie.
Liczę na to, że spodoba mi się tutaj :) |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-12-2012, 18:31
|
|
|
Witaj na forum, mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił. :D |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Sairento Neko
|
Wysłany: 22-12-2012, 20:29
|
|
|
Miau.
Z okazji wolnego szukam miejsca, gdzie poznam nowych fanów kultury japońskiej (szeroko rozumianej).
Jeśli chodzi o A&M, to siedzę w tym dosyć krótko. Z półtora roku? W każdym bądź razie jestem jak najbardziej tolerancyjna i akceptuję każdego, od yaoistki po fana latających kończyn :)
Co jeszcze... Lat 17, muzyk, dziewczyna żyjąca marzeniami o świecie idealnym, która na co dzień wykazuje skrajną nienawiść do wszelkich istot. Ale uwielbiam się przytulać, dlatego muszę się pogodzić z egzystencją osób chodzących ze mną do szkoły.
Muzyka przede wszystkim poważna, rock, vocaloid, trochę k-popu, znajdzie się też dubstep, (wiem, nie jestem normalna, ale czasem lubię sobie posłuchać),jazz, no a do tego wszelkie ścieżki dźwiękowe. (szczególnie z higurashi, ib, phantom:requiem for the phantom, WoW, Diablo, ze Star Warsów, dobra, koniec wymieniania).
Rozpisałam się więc kończę.
Mam nadzieję, że będzie miło. |
_________________ Żyję marzeniami. |
|
|
|
|
Ksander
Wielbiciel Kotów
|
Wysłany: 30-12-2012, 21:55
|
|
|
Cytat: | akceptuję każdego, od yaoistki po fana latających kończyn :) |
*Ma tylko cichą nadzieje, że tyczy się to także Yaoistów*
Cytat: | muzyk, dziewczyna żyjąca marzeniami o świecie idealnym, która na co dzień wykazuje skrajną nienawiść do wszelkich istot. |
Hm... widzę, że naprawdę ciekawa osobowość się tutaj pojawiła. Jakim rodzajem muzykowania się zajmujesz? Ah... i nie uważasz, że świat idealny byłby nudny? Gdy musimy żyć z dnia na dzień w zepsutym świecie to jedną z najbardziej optymistycznych rzeczy w tym jest to, że jest to duże pole do popisu na rozwój. Chociaż fakt, to zależy też od tego jak taka wizja idealnego świata powinien wyglądać względem Ciebie. : )
Masz niesamowity gust muzyczny. Witamy na forum!
Hm... Też jestem nowy, więc napiszę parę zdań o sobie.
Założyłem głównie konto w celu szukania inspiracji i udzielania się w wątkach o obejrzanych już anime, bo często mam tak, że po obejrzeniu aniime, lub przeczytaniu mangi mam w głowie straszną burze mózgów i po prostu gdzieś muszę to wyrzucić z siebie. : )
Coś o sobie... anime oglądam od około 4 lat, a jedne z moich ulubionych tytulów to Steins Gate, Code Geass, oraz Liar Game. Jestem fanem kotów, chociaz w domu nie mam ani jednego. Obecnie pracuje nad scenariuszami do mang, oraz tworzeniu fabuły do "light novel" na wypadek jakbym trafił na jakiegoś grafika, który chciałby współpracować nad stworzeniem mangi. Dodatkowo zaczynam uczyć się japońskiego. Co do gustu muzycznego do jest identyczny jak u koleżanki wyżej.
Pozdrawiam. ^^ |
|
|
Sairento Neko
|
Wysłany: 01-01-2013, 11:58
|
|
|
Odpowiem tutaj, bo załącza się w tym dalsza część mojej autoprezentacji.
Napisałam, że marzę o świecie idealnym. Tylko że no właśnie, każdy inaczej postrzega doskonałość. Wcale ona nie wyklucza cierpień, zepsucia, etc.
Co do muzykowania: od przedszkola siedzę przy fortepianie.
Szczęśliwego Nowego Roku! |
_________________ Żyję marzeniami. |
|
|
|
|
Ksander
Wielbiciel Kotów
|
Wysłany: 01-01-2013, 12:31
|
|
|
Od przedszkola na fortepianie... Ja gram od około roku i nauczyłem się bardzo dużo. Ciężko mi sobie wyobrazić jaki poziom osiąga się po tylu latach grania co Ty. : o
Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia wszystkich marzeń! |
|
|
Kyuu
|
Wysłany: 05-01-2013, 00:42
|
|
|
Witam wszystkich! ^-^
Mam na imię Karolina, ale wolę jak mówi się do mnie Karolcia bądź Karolka. Właściwie to zniosę wszystko oprócz 'Karolino'. :D Mam 19 lat, w biznesie jakim jest M&A siedzę już..o rety..jakieś 6, 7 lat, chociaż pamiętam mniej więcej roczną przerwę.
Jestem em..strasznie skomplikowanym człowiekiem. Uwielbiam się śmiać, na okrągło chodzę z bananem na twarzy. ^^" W wolnym czasie słucham ostrej muzyki (ale nie tylko, lubię też soundtracki, np. utwory Hansa Zimmera), rysuję (kocham <3), oglądam anime, czytam mangę lub książki, czasem próbuję brzdąkać na gitarze. Ostatnio rozpoczęłam naukę języka japońskiego.
Jeszcze jedna ważna sprawa: kocham się przytulać. <3 Jestem strasznym pieszczochem...No dobrze, to tyle z mojej strony. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie cieplutko. :3 |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-01-2013, 11:47
|
|
|
Witajcie wszyscy i obyście znaleźli z nami dużo radości. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Isonetic
|
Wysłany: 08-01-2013, 11:04 Cześć!
|
|
|
Cześć!
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Isonetic dnia 14-01-2013, 17:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
VeParadox
|
Wysłany: 11-01-2013, 11:18
|
|
|
Nicość zdruzgotała wnętrze chaosu swoim blaskiem...
Kim że ja jestem skoro tchnienie nocy wychwalam...
Zaiste mrok skrywa me serce spowite pomrokiem dumy,
Istotą spektrum mego bytu... światło jest...
Kimże jestem wiem ja,
Kim chcę być wiem ja,
Co zamierzam...?
... zgadnij Ty. |
_________________ Pomysł Na Stronę
Konkurs na najlepszą stronę/forum/bloga w pozycji page-rank |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 11-01-2013, 12:07
|
|
|
WitajVeParadox. Oto odpowiedź na twoją zagadkę:
Z początkowych czterech wersów wynika, że jesteś czymś co spowija mrok, lecz tak naprawdę więcej wspólnego masz ze światłem. Co więcej, mamy tu także kwestię nicości...
Jesteś żarówką próżniową!
A zamierzasz nas oświecać, bo co innego robi żarówka?
Wygrałam? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|