Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-02-2014, 13:42
|
|
|
Potrollować się da na tym forum , ale większość Trolli to dzieci, które chcą swoje frustracje wyrzucić na wierzch. Nie potrafią myśleć długoterminowo.
Gonik dobry troll to większa aktywność na forum. Brak Trolli powoduje kiszenie się intelektualne danej społeczności forumowej. Można zatrudnić trolli z własnego towarzystwa, ale są to rozmowy kontrolowane. Nie ma smaku nieprzewidywalności. To tyle od starego i pewnie już emerytowanego trolla.
Dyskusję da tutaj przeprowadzić, ale trzeba uważać, żeby nie być do końca częścią kolonii zergów:). Odrobina własnego zdania nie zaszkodzi.
Witam nowych użytkowników.
Większość forów ma do siebie, że zaczynają upadać(nie orientuje co się dzieje fandomie od bardzo dawna). Zostają jedynie te z jakimiś tam tradycjami. Kotatsu jakieś tam tradycje ma. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Aggireii
|
Wysłany: 17-02-2014, 00:22
|
|
|
Hej wszystkim! Jestem Agata, aktualnie mieszkam w Warszawie. Mam 17 lat, a anime i mangą interesuję się od jakichś 5. Jestem najzwyklejszą w świecie dziewczyną, mam spore poczucie humoru i ogromny dystans do siebie. Staram się być dla wszystkich miła, ale nie wiem jak mi to wychodzi xD Słucham głównie rocka i j-rocka, a także różnych soundtracków oraz openingów i endingów z anime. W wolnych chwilach lubię zająć się blogowaniem i pisaniem opowiadań. Uwielbiam także śpiewać i rysować, choć ani jedno, ani drugie mi zbytnio nie wychodzi ^^" Generalnie nie potrafię robić dobrego, pierwszego wrażenia, ale wydaje mi się, że zyskuję przy bliższym poznaniu. Jestem otwarta na wszelkie nowe znajomości ^^ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-02-2014, 00:30
|
|
|
Witaj i baw się dobrze. Mam nadzieję, że zabawisz na dłużej! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
nokiototo
|
Wysłany: 19-02-2014, 18:43
|
|
|
Ohayo ^.^ Pochodzę z opolskiego. Płeć żeńska. :) Anime interesuję się od roku - moją miłość do anime wzbudziła... moja Miłość, tzn. chłopiec o błękitnych okach, interesujący się również Krajem Kwitnącej Wiśni ;) Tak btw. naszą rocznicę obchodziliśmy na konwencie (B.A.K.A 2k13). ^.^ Mangą zainteresowałam się pół roku temu, choć się szczerze przyznam, że nie jestem systematyczna w czytaniu. Nick wygenerowałam sobie na stronie benkyo, po prostu nie miałam żadnego pomysłu, przyznaję się. ^.^ |
|
|
|
|
|
Smyku
|
Wysłany: 26-02-2014, 20:44
|
|
|
Witam. Z tej strony student prawa i nauk politycznych z Dublina pochodzenia opolskiego. Jestem spokojnym nie gryzącym użytkownikiem. W toksycznym związku z anime od czasów Yattaman'a. Japońska pop-kultura naprzemian mnie fascynuje i przeraża bardziej od wojny atomowej. Lubię też poznawać historię, kulturę i kuchnię Azjatycką (nie tylko Japońską). Do zainteresowań poza-Daleko Wschodnich należą: komiksy DC, polski Jazz i szeroko rozumiany sport. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-02-2014, 17:39
|
|
|
Witaj i baw się dobrze! |
|
|
Benawi
|
Wysłany: 02-03-2014, 18:35
|
|
|
Witam, mam 19 lat (rocznikowo 20). Jestem otwarty na nowe kontakty. Ciekawiło mnie czy to forum jeszcze żyje, dobrze by było. Z muzyki lubie rock'a i często opening'i. Interesuje się też ezoteryką i takie tam ;). Jestem z okolic Łodzi. Więcej na priv. Jeśli ktoś chce daje nr GG: 11288340.
Miło było by poznać fajne osoby ;p
Dziękuje i czekam na kontakt. |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 02-03-2014, 18:37
|
|
|
Żyje i ma sie dobrze! Dobrze w znaczeniu sinusoidalnym, ale jednak ;)
Witaj i baw się dobrze. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
DarkWolf
|
Wysłany: 18-03-2014, 15:06
|
|
|
Hej. Jestem Ania, pochodzę z zachodniopomorskiego dokladnie Koszalin. Licze 21 wiosen póki co. Z zachodniopomorskiego dokladnie Koszalin. Z anime mam styczność od dzieciństwa kiedy Sailorki i Dragon Ball był włączany w TV. Czym się interesuję... poza A&M fotografią (podobno dobrze nawet mi to wychodzi)...Z muzyki bardziej rock & metal, jrock także w szczegolności uwielbiam SuperJunior, One Ok Rock...
W wolnym czasie gram w koszykówkę jak znajdę czas... lubię poznawać nowych ludzi i prowadze grupę na komunikatorze Parlingo (jesli chcecie zapraszam tam też do chatowania itp) no i po prostu lubię poznawać ludzi... :) |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 21-03-2014, 14:49
|
|
|
Cześć wszystkim.
Kora, btw, DAT HAT \^_^/ |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 24-03-2014, 21:05
|
|
|
Nienawidzę Cię. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 24-03-2014, 22:37
|
|
|
huuug~ >:3 |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Shiki
|
Wysłany: 27-03-2014, 21:43 Ohayo dattebayo!
|
|
|
Ohayo! Na razie nie chciałabym podawać swojego imienia, więc mówcie mi Shiki :) Nick pożyczyłam od Shiki Ryougi z Kara no Kyoukai (avatar), gdyż uwielbiam to anime.
W świecie anime, mang i Japonii siedzę od ponad roku. I z każdym dniem coraz bardziej to kocham.
Prócz anime interesuję się medycyną i literaturą.
Hmmm, nie wiem co jeszcze o sobie napisać. Więc mile widziane pytania. :)
Scalono do właściwego tematu. Tren |
_________________ W świecie shinobi ci, którzy nie przestrzegają zasad to śmiecie. Ale ci, którzy porzucają swoich swoich przyjaciół są gorsi od śmieci. |
|
|
|
|
wasczarek
Nowy
|
Wysłany: 25-04-2014, 10:02
|
|
|
Witajcie! Nazywam się Czarek. Mam 15 lat. Mój kontakt z anime:
Za młodu, gdy nie wiedziałem co to 'anime', oglądałem na kanale Jetix Króla Szamanów. Rok temu przypomniałem sobie o tym i zacząłem oglądać, obejrzałem prawie całego i tyle. Wczoraj albo przedwczoraj na zupełnie niezwiązanej z anime stronie znajomy polecił mi SAO. Pomyślałem, że skoro i tak będę nadrabiał tyle anime, to założe konto na jakimś forum.
Lubie: grać, czytać komiksy, konsole Game Boy, moja ulubiona animacja to Frozen.
Pytanie: pomyślałem, ze może będę robił recenzje anime, skoro nadrabiam. W jakim dziale mógłbym?
Pozdrawiam :). |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-04-2014, 14:33
|
|
|
Witaj na forum, mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił.
Recenzja podpada pod twórczość literacką, więc dział do tego przeznaczony jest chyba najlepszym miejscem. Jeśli jednak to co chcesz pisać to nie tyle recenzja, co po prostu luźno zebrane wrażenia to od tego służy temat Co oglądamy w dziale o mandze i anime. Z drugiej strony jeśli za recenzje chciałbyś się wziąć naprawdę na poważnie to możesz spróbować nawiązać współpracę z serwisem Tanuki, gdyż bardzo chętnie przyjmują oni recenzje alternatywne i przez to że pomagają później w edycji tekstu można się całkiem nieźle wyrobić (nie wiem jednak na ile dobrze piszesz, więc nie gwarantuję że go przyjmą). |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|