Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-02-2007, 19:21
|
|
|
Cytat: | Ale ten pod avkiem, czy ten pod postem? |
Tytuł (ten spod avka) właściwie mógłbym przekleić do siebie bo pasuje idealnie ^^ ale chodziło mi o podpis pod postem :) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Naszata
|
Wysłany: 15-02-2007, 22:30
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów, bardzo się cieszę że będę mogła wykorzystać waszą wiedzę :D, jak i cieszę się na pomoc jaką ewentualnie będę mogła udzielić wam ;] |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 15-02-2007, 23:24
|
|
|
Witaj :) |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
M@rcin
Dziwny chłopak
|
Wysłany: 25-02-2007, 10:34
|
|
|
Witam jestem też tu odniedawna a dokłądniej od 10 minut. Jestem z Poznania, 15 lat, lubie anime, muzę, dziewczyny z anime. Mam nadzieje że mnie polubicie. |
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-02-2007, 12:26
|
|
|
Witamy na tanuki;] |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Shiori
|
Wysłany: 25-02-2007, 13:58
|
|
|
Ohayo
Jak widać jestem nowa tu na forum, jestem tutaj z powodu zamiłowania do anime, chcę poznać ich więcej, dlatego mam nadzieję że mi w tym pomożecie a także w dokonaniu wyboru nad obejrzeniem kolejnego. Może dzięki temu forum dowiem się więcej o anime i mandze D:
Anime które dotąd obejrzałam to : Bleach (oczywiście oglądam dalej..), Naruto, Chobits, Hellsing, Trigun, Ragnarok the Animation, Azumanga Daioh, Sailor Moon...i to chyba wszystkie.
Nie mam zbyt wiele zainteresowań więc o czym tu pisać...mogę jedynie napisać że lubię rysować postacie z anime i grać w jedną grę - Ragnarok Online.
Wiek mój nie jest z pewnością ważny więc to pominę, a na imię mam Sandra @__@
tak więc witam D:< |
_________________ Tutaj staram się być zabawna: http://altefcztery.blogspot.com/
Moja galeria: http://orenei.deviantart.com/ |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-02-2007, 14:03
|
|
|
Witamy
Jeśłi mgoę coś zasugerować - ruchome avatary nie są tu szczególnie mile widziane, rozumiem iż ma on okazywac twoje zainteresowanie RO, jednakże takie migające coś rozprasza podczas lektury.
Ksywka nie przypadkiem z Uteny? |
|
|
|
|
|
Shiori
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-02-2007, 14:21
|
|
|
No cóż, wychodzi grisznakowe utenowe zboczenie. Don't care about it. Przywykniesz...
O, ten jest już lepszy, bardziej neutralny i mniej oczojebny. |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-02-2007, 12:30
|
|
|
Ohayo wszystkim. W końcu się zarejestrowałam. Trafiłam tu już jakiś czas wcześniej oczywiście dzięki m&a. A tak poza tym...
Jestem szczera (momentami do bólu), wrażliwa, otwarta i towarzyska. Kocham śmiech, lato i dobrą zabawę. Kocham sport, a zwłaszcza piłkę nożną. W wolnym czasie słucham muzyki ( głównie polskiej ), surfuję po Internecie, oglądam filmy (trawię wszystko poza telenowelami w stylu brazylijskim) i spotykam się z przyjaciółmi. Marzę o podróży dookoła świata, stadzie bizonów do własnego użytku, locie w kosmos, skoku ze spadochronem i paru innych szaleństwach.
Jeszcze jedno - gryziecie czy połykacie w całości ? Bo nie wiem czy mam się zaszczepić przeciwko wściekliżnie czy ubezpieczenie wykupić ;) |
Ostatnio zmieniony przez Sakura_chan dnia 28-02-2007, 13:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 28-02-2007, 12:32
|
|
|
Sakura-chan! Wiwat :) Jednak coś dobrego się dzisiaj wydarzyło, a już myślałam, że dzień jest do zupy (tej za słonej, z Off-topicu). Większość jenotów przechodzi regularne szczepienia na wściekliznę, to ostatecznie nie jest jakieś stado z lasu, tylko cywilizowana redakcja... Połykam tylko ja, bez rozgryzania, ale niemal wyłącznie tych, którzy zalegają mi z robotą (*łyp* na pewną redaktorkę i recenzentkę Higurashi...). |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 28-02-2007, 13:37
|
|
|
Witam cię sedecznie Sakura_chan, cieszę się, że się w końcu zarejestrowałaś^^. Na patrzcie, wystarczy na dwa dni wypaść z obiegu i takie zmiany...
Co do wścieklizny, to osobiście chyba nie mam. Z tego co wiem jestem jedynie nosicielką choroby szalonych jenotów (dzikie prioniaste białko mi lata po głowie), ale co poradzić, trzeba się do mnie przyzwyczaić_^_ |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
Ostatnio zmieniony przez Momoko dnia 06-03-2007, 19:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
M@rcin
Dziwny chłopak
|
Wysłany: 28-02-2007, 19:38
|
|
|
Jakie może polecić mi tematy? Bo tu tyle jest tematów że nie wiem od czego zacząc. |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-02-2007, 20:32
|
|
|
Przejżyj te, w których ostatnio ktoś coś napisał z działów Manga&Anime, potem zerknij na to co Cię ciekawi w Użytkownikach i w Off-topicu, a potem to już sam nie wiem, ja przegądam tematy w których mam jakieś nieprzeczytane posty :P |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-03-2007, 12:06
|
|
|
Cytat: | Sakura-chan! Wiwat :) |
momoko napisał/a: | Witam cię sedecznie Sakura_chan |
Dzięki za miłe przywitanie. Mam zamiar się tu zadomowić :) |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|