Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ohayo, czyli witam! |
Wersja do druku |
M@rcin
Dziwny chłopak
|
Wysłany: 01-03-2007, 19:15
|
|
|
Aha to dzięki wielkie. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 02-03-2007, 10:58
|
|
|
Sakura_chan napisał/a: | Ohayo wszystkim | お早うございます~
うちのフォーラムへようこそ!
(a jeśli wyżej widzisz kwadraciki, to znaczy że najwyższy czas iść do Panelu Sterowania i dodać w kompie obsługę języka japońskiego ^^')
Sakura_chan napisał/a: | Kocham sport, a zwłaszcza piłkę nożną. | Whooa. Chociaż jeśli spróbuję na to patrzeć ze strony dziewczyn, to 22 muskularnych, spoconych facetów biegających w kółko po trawniku wcale nie musi być nudnych... Osobiście jednak wolę uprawiać coś niż patrzeć... np. badminton. O. Bo tenis wymaga mniej zręczności a więcej siły...
Avellana napisał/a: | Połykam tylko ja, bez rozgryzania | Od gryzienia jestem ja ;> |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 02-03-2007, 11:05
|
|
|
Witam wszystkich nowoprzybyłych ^^
Sakura_chan napisał/a: | Kocham sport, a zwłaszcza piłkę nożną. |
Piłka nożna nie jest zła ;) Grając z chłopakami nie trzeba się oszczędzać ]:-> xDD
wa-totem napisał/a: | Osobiście jednak wolę uprawiać coś niż patrzeć... |
Dokładnie! Co mi po tym, że oglądam? Od siedzenia przed TV moja sprawność fizyczna nie wzrośnie :P
wa-totem napisał/a: | np. badminton. O. Bo tenis wymaga mniej zręczności a więcej siły... |
Ja lubię i to i to... ;) |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-03-2007, 14:29
|
|
|
Witajcie w Bajorku Chaosu, wędrowcy.
wa totem napisał/a: | Whooa. Chociaż jeśli spróbuję na to patrzeć ze strony dziewczyn, to 22 muskularnych, spoconych facetów biegających w kółko po trawniku wcale nie musi być nudnych... Osobiście jednak wolę uprawiać coś niż patrzeć... |
Totem uważaj, bo za założenie, że "noga" to sport tylko dla facetów, raz prawie zjedli tu Azaga;p. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Arita
Unpredictable
|
Wysłany: 03-03-2007, 15:27
|
|
|
Witam wszystkich forumowiczów:) Postanowiłam się w końcu zarejestrować. Początkowo strona służyła mi tylko w doborze anime (czyt. recenzje), ale od jakieś czasu śledzę co się dzieje na forum. Stwierdziłam że co mi szkodzi i jestem:D Mam nadzieję że dzięki temu będę mogła się dowiedzieć czegoś więcej o M&A, ok koniec części oficjalnej;)
A tak pozatym to mam 17 lat, a imię takie jak nick... |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-03-2007, 15:44
|
|
|
Witam, na pewno nie będziesz się tutaj nudziła, a i kilku ciekawych rzeczy - nie tylko na temat M&A, zapewne się dowiesz. Z tym imieniem to na serio? |
|
|
Arita
Unpredictable
|
Wysłany: 03-03-2007, 16:04
|
|
|
Taa na serio;) Moi rodzice mają bujną wyobraźnie, podobno moja mama miała znajomą która tak się nazywała, spodobało się jej to imię i postanowiła mnie tak nazwać.
Na pewno nie będę się tu nudzić;) Jest tu wiele ciekawych rzeczy... |
|
|
|
|
|
Sakura_chan
Pure Angel
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 03-03-2007, 19:21
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Chociaż jeśli spróbuję na to patrzeć ze strony dziewczyn, to 22 muskularnych, spoconych facetów biegających w kółko po trawniku wcale nie musi być nudnych... |
Znam dziewczyny które tylko po to oglądają mecze. Ja oglądam dla sportu. Ponadto oglądam wyścigi Formuły 1 i kibicuję Kubicy.
wa-totem napisał/a: | Od gryzienia jestem ja |
Tylko delikatnie proszę
Ysengrinn napisał/a: | "noga" to sport tylko dla facetów |
Mój polonista też tak uważał ale nie gnębił mnie ani koleżanek aż tak bardzo
A żeby nie było offtopicznie to witam Cię serdecznie Arita też jestem tu nowa |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
|
|
|
|
|
megaman93
Master od Net Battle ;]
|
Wysłany: 03-03-2007, 21:02
|
|
|
Ohayo ^^ Jestem Kasia, choć mnie zwą "Gawor" lub "Megamenel (od Megaman). Mam 14 lat i mieszkam, w Lubin. Interesuje sie Anime&Mangą, muzyką, sportem, kompem i netem, komórkami, emulatorami i konsolami itp.
W czasie wolnym oglądam anime Megaman NT Warrior (jp. Rockman.EXE), Dragon Ball każda serie lub Naruto. Kocham anime Megaman NT Warrior, świruje na jego punkcie. Mam z 2 blogi o tym anime i pisze opowiadania, na podstawie tego anime, rysuje postaci z anime i wymyślone, zbieram przeróżne rzeczy, z tego anime...Poprostu taki sobie fan tego anime jestem :) Słucham równiez muzyki, w wolnym czasie, czytam książki, spiewam, w zamkniętym pokoju, bawie sie, z młodszym bratem...troche tego jest :) Narazie tyle o mnie :P |
_________________ Another day tomorrow ki no ena shi nu susu mena ikara! XD Hey Rockman, why are we saying "puku" all the time...puku?
http://i8.tinypic.com/4fuuigz.jpg |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-03-2007, 21:26
|
|
|
Witam, matko ale jesteś pełna energii, pozazdrościć, baw się dobrze na forum :) |
|
|
Ayoken
Co znowu?
|
Wysłany: 03-03-2007, 22:50
|
|
|
Gratuluję takiego a nie innego podejścia do życia, ja ciągle zgrabnie balansuję na skraju załamania nerwowego. Megaman... eh cool ^^" |
_________________ "Powiem jedno, nigdy więcej nie wypiję 7 kubków Tonicu w ciągu 8 minut" |
|
|
|
|
M@rcin
Dziwny chłopak
|
Wysłany: 04-03-2007, 08:06
|
|
|
Też witam nowych forumowiczów! Mam nadzieje że nie beedziecei się nudzić bo ja sie nie nudzę na tym forum! |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-03-2007, 11:02
|
|
|
To i ja dołaczem się do ciepłego powitania nowych forumowiczów <chowa kły i pazury>.
Arita - genialne masz imię :D rzadko się spotyka kogoś, kto może używać imienia jako nicka i być oryginalnym ^^ (swoją drogą ładny avek ((ten poprzedni też mi się podobał)), z jakiego to anime?) |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Arita
Unpredictable
|
Wysłany: 05-03-2007, 19:50
|
|
|
Vodh dziękuję bardzo;) Szczerze powiedziawszy nie wiem z jakiego to anime bo znalazłam niedawno ten avek u siebie na dysku robiąc porządki^^ |
_________________ "Przyszłość ma wiele imion. Dla słabych ma imię - niemożliwe, dla nieśmiałych - nieznane, dla myślących i walczących - ideał."
Victor Hugo |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-03-2007, 20:13
|
|
|
Vodh napisał/a: | z jakiego to anime?) |
Arita napisał/a: | nie wiem z jakiego to anime bo znalazłam niedawno ten avek u siebie na dysku |
Mi to wygląda na "Fate Stay Night"
Ale mogę się mylić bo nie oglądałam ;) |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|