Szukam ludzi... |
Wersja do druku |
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 07-01-2012, 16:42
|
|
|
Gość napisał/a: | Przyjaźń bardzo lubi przeradzać się w miłość, a zwłaszcza po stronie męskiej. |
No właśnie. Po męskiej. Na odwrót to słabo działa : E To się właśnie nazywa Friendzone. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 07-01-2012, 18:13
|
|
|
So, w naszym wypadku.... harem friendzone?
Nie kupuję tego wyjaśnienia. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-01-2012, 18:20
|
|
|
Dobra, dyskusja ostatecznie zboczyła z kursu, więc proszę o niekontynuowanie jej. Rozważania o haremowatości jenotów możecie prowadzić prywatnie. Więc jak zobaczę jeszcze jeden post nie na temat to wstawię osta. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Hacid
|
Wysłany: 12-01-2012, 10:24
|
|
|
Za to ja szukam ludzi z Zawiercia i okolic :) woj Śląskie |
|
|
|
|
|
Tsetsua
|
Wysłany: 21-05-2012, 18:01
|
|
|
Wykorzystam temat i zapytam, ktoś z Tychów lub okolicy (Katowice, Chorzów, Pszczyna, Bytom i inne przyległości tego terenu) może się tutaj kręci? ;> |
|
|
|
|
|
Kaitek
|
Wysłany: 30-06-2012, 21:33
|
|
|
Jak każdy wykorzystuje temat, to ja też ^^ A więc jest może ktoś z Rzeszowa lu okolic?? |
|
|
|
|
|
melanek
Dołączyła: 30 Cze 2012 Skąd: Takie tam koło Warszawy Status: offline
|
Wysłany: 30-06-2012, 21:44
|
|
|
Ja też chcę! Ja też!
Powiat Wołomiński anyone? Ewentualnie Warszawa ;)
Nie znalazłam odpowiedniego tematu, zatem jeszcze jedno pytane: czy ktoś z Was pisze/pisał tradycyjne listy? |
|
|
|
|
|
Smokk
Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Dolnyśląsk, Wałbrzych Status: offline
|
Wysłany: 14-07-2012, 01:56
|
|
|
Ja szukam ludzi, z Wałbrzycha lub okolic, chociaż pewnie nikt się nie znajdzie a w szczególności jakaś niewiasta:) |
|
|
|
|
|
shiza
Gość
|
Wysłany: 28-07-2012, 16:30
|
|
|
Yoo kto mieszka w Radomiu i ma coś koło 12 lat ogarnięta osoba oczywiście :D pisać *ciach* .. Chcialbym kogos poznac w realu ogolnie , to nie mam "przyjaciol" i chcialbym kogos poznac, oczywiscie jak kazdy mam swoje problemy, o ktorych mozna by bylo porozmawiać wspólnie :) Oczywiscie lubie tez ogladac anime : >
Scalono do właściwego tematu. Tren
Starajmy się nie zachęcać dwunastolatków do podawania nieznanym ludziom przez internet swoich danych personalnych i kontaktowych. Dziękuję za uwagę.
Bezimienny |
|
|
|
|
|
dayashita23
|
Wysłany: 04-08-2013, 10:30 Szukam mangowców z Warszawki
|
|
|
Tak jak w temacie. ps: wiem że na złotych trasach jest ich pełno ale fajnie byłoby aby warszawiacy zebrali się w tym poście, (było już coś takiego?) proszę o link |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-08-2013, 15:19
|
|
|
Na tym forum nie lubimy wulgaryzmów. Tytuł tematu zmieniony. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
dayashita23
|
Wysłany: 05-08-2013, 08:36
|
|
|
okay zajarzyłem
Scalono do właściwego tematu. Tren |
|
|
|
|
|
Gempachi
Gempachi Hachirobei
|
Wysłany: 04-09-2013, 20:11 Radom Club !
|
|
|
Tak więc krótko, zwięźle i na temat !
Już od dłuższego czasu szukam i szukam ludzi, którzy podzielają moje zainteresowania. Wciąż jednak bezowocnie. Jakoś tak wyszło, że znalazłem się na tym forum więc postanowiłem spróbować jeszcze raz. Gdyby był ktoś zainteresowany z Radomia (lub okolic) do stworzenia grupy / klubu to proszę napisać do mnie na priv lub w tym poście (będę tu zaglądał co jakiś czas). Głównym celem są wspólne konwenty czy też po prostu zwykłe wyjście na piwo ;). |
|
|
|
|
|
Mitka
|
Wysłany: 11-05-2014, 18:59
|
|
|
To jak już tak wszyscy szukają ludzi to ja też chętnie poszukam: polacy za granicą, konkretnie chodzi mi o Anglię w okolicach Leeds/Huddersfield/Manchester. Znajdzie się tu ktoś taki? Ewentualnie okolice Londynu. |
|
|
|
|
|
|