Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wasze zdjecia |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-08-2007, 19:31
|
|
|
A oto ja w oczach Borka ^^ Tak, można się śmiać. Ja też to zrobiłam jak pierwszy raz zobaczyłam to zdjęcie. Tak, Borek wyszedł z tego żywy... co może nie być jasne biorąc pod uwagę mój wyraz twarzy... Nie, ja normalnie nie mam takiego wyrazu twarzy, czasami... W tle Ayame moshi_moshi oraz ściana z rysunkami. Ten karton obok mojej prawej ręki to moja reprodukcja Persistence of Memory wykonana w suchych pastelach, to obok mojej lewej nogi to moja ukochana sucz.
GoNik zrobiła co mogła żeby zdjęcie wyglądało jako tako.
Oryginał tutaj |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 28-08-2007, 19:35
|
|
|
Salva napisał/a: | Tak, Borek wyszedł z tego żywy... |
Bo ma refleks i zdążył uciec ^^v. Shame on me za takie zdjęcie... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 28-08-2007, 19:38
|
|
|
Aaaa !!! Przypomniałam sobie co ja wtedy robiłam. To było jak prezentowałam czy jestem podobna do siebie sprzed 5 lat i sięgałam po zdjęcie. Ty to zrobiłeś chwilę wcześniej. Stąd ta moja rozmazana ręka !
Uciec, uciec... chyba przez okno... ^^ Ewentualnie schować się pod Maieczkę. |
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 29-08-2007, 09:46
|
|
|
Łi! Zdjęcie Salvy! I to z oczkami!
A teraz wyjaśnij mi w sposób sensowny, dlaczego ty twarzy porządnie nie chciałaś wcześniej pokazać, bo ja sensownych powodów nie widzę.
I ładnie Ci w czerwonym:) |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-08-2007, 13:25
|
|
|
Dlaczego ? Bo nie mam ładnej twarzy ^^ Zresztą znacznie bardziej wolę, żeby mnie kojarzono z uroczą Mai z avka i podpisu niż z tą istotą powyżej z nadętą miną a'la Byakuya...
A dziękuję, czerwony to mój ulubiony kolor, jeden z ulubionych. Do niedawna był to czarny ale jakoś niedawno przerzuciłam się na inne kolory. Albo inaczej, przestały mnie aż tak drażnić inne kolory. |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 29-08-2007, 13:43
|
|
|
Salva głupoty opowiadasz, masz ładną buźkę tylko powinnaś się uśmiechać częściej, a co do miny - tak to jest jak ktoś robi zdjęcia z zaskoczenia, a poza tym naburmuszony Byakuya uroczy jest i przestań mi tu wszystkich moich ulubionych bizonów się czepiać ;P
Nie wracaj do czerni, swoją drogą strasznie poważnie musiałaś się w niej prezentować, w czerwonym Ci bardzo do twarzy :)
Zdjęcia bardzo fajne (BOReK się spisał na medal), szkoda tylko że tak mało... |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-08-2007, 14:35
|
|
|
O przepraszam, ja Byakuyę jednak ostatnio obdarowałam sympatią równie intensywną jak niechęć którą go darzyłam na początku, od kiedy zobaczyłam jak normalnie zachowuje się jego seiyuu. ^^ Co nie znaczy, że nie lubię się z niego ponabijać... Poza tym Ty sobie dobierasz nieodpowiednich panów do podziwiania... Kto to widział Uraharę... :D
Nope. Nie mam ładnej twarzy ^^ I mina nie ma tu nic do rzeczy. Ja się śmiałam większość czasu jak oni byli. Tylko że śmiałam się wtedy jak oni coś mówili, a nie jak on latał z aparatem. Nota bene zupełnie zapominałam o zdjęciach, zresztą o wielu rzeczach zapomniałam, cholerne nogi.
Niedługo wstawię zdjęcie ze ślubu, tam wyglądałam pierwszy raz tak, że byłam zadowolona z tego jak wyglądam.
Eee tam poważnie. Ja lubię czerń ^^ |
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 29-08-2007, 15:18
|
|
|
Salva napisał/a: | Kto to widział Uraharę... :D |
Urahara jest boski xD szczególnie jego humor ;P
A twarz masz bardzo łądną Salva ;P Możesz wmawiać wszystkim że nie, ale i tak ci nikt nie uwierzy xD I naprawde dobrze wyglądasz w czerwieni ;) |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 29-08-2007, 15:22
|
|
|
Po pierwsze zgadzam się z Moshi i Shinigami, masz ładne rysy. Gdzie ty kobieto nabawiłaś się kompleksów?
Po drugie, na miny na zdjęciach mam sporą tolerancję zważywszy na te, jakie sama robię. Niektórzy na pewno zauważyli, że na jednej wiewiórowej fotce mam Perfidnego. Zeza. Rozbieżnego. Brawa dla mnie.
A sama wolę, gdy osoby, przynajmniej te, z którymi mam nadzieję się spotkać, nie kojarzyły mnie z avatarem. Szok wynikający z kontrastu (zarówno wyglądu, jak i charakteru) mógłby być zbyt wielki^^" |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-08-2007, 16:08
|
|
|
Aż mam ochotę sobie zrobić teraz jakieś zdjęcie...
De gustibus. Mnie się moja nigdy nie podobała ^^ Nie mam z tego powodu żadnych kompleksów, po prostu nie zaspokajam przynajmniej jeśli chodzi o twarz swojego poczucia estetyki ^^ |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 29-08-2007, 16:50
|
|
|
Jak do ściany, Salva skoro tyle osób stwierdziło że masz ładną buzię, to coś w tym musi być, czy Ci się to podoba czy nie. Zdjęcia są w porządku, za to Twoje poczucie estetyki musi być bardzo wyśrubowane. Chyba każdemu się zdarzyło być niezadowolonym z miny na jakimś zdjęciu, zresztą ja na kilku zjazdowych też bardziej przypominam ufo niż człowieka...
Salva napisał/a: | Kto to widział Uraharę... :D |
Ja nadal nie rozumiem co Ty masz do tej postaci, on jest uroczy i nawet gdyby okazał sie skończonym draniem nadal bym go lubiła, co do dobierania sobie nieodpowiednich panów do podziwiania - jest w dziale o anime i mandze temat o bizonach, z chęcią przeniosę się tam z tą dyskusją...
Momoko napisał/a: | A sama wolę, gdy osoby, przynajmniej te, z którymi mam nadzieję się spotkać, nie kojarzyły mnie z avatarem. Szok wynikający z kontrastu (zarówno wyglądu, jak i charakteru) mógłby być zbyt wielki^^" |
Avatar jak avatar, ale tytuł mówi o Tobie wszystko ;) |
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-08-2007, 17:29
|
|
|
Córcia, bujdy prawisz. A raczej rzeczy, które nie wiadomo z skąd wyciągasz. Całkowicie zgadzam się z moshi_moshi, Momokiem i Shinigami-san (i praktycznie nie mam już nic do dodania - tylko jeszcze jeden głos przeciwko Twojemu poczuciu estetyki, które chyba na moment się zaćmiło, bo przecież normalnie działa całkiem prawidłowo <patrzy się na rysunki na ścianie i na reprodukcję>). I z tego co widzę masz piękne włosy.
I ta poza - świetna xD Brawa dla BORKa za uchwycenie jej. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-08-2007, 17:38
|
|
|
Być może mam zły gust ^^ Mnie to zdjęcie tylko niesamowicie śmieszy...
moshi napisałam w temacie o bishach ^^
Mamunia kiedy odpiszesz na maila ? Ja się często łapię na tym że nie mogę się Twoich odpowiedzi doczekać... :D |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-08-2007, 18:12
|
|
|
*ostrzegawczo poddziabuje Salvę łyżeczką*
Bo dobiorę się do jąderek za głupie gadanie.
Salva, kobieto! Czyś ty za długo na słońcu bądź na mrozie stała?! To jest dobre zdjęcie i ładny obiekt fotografowany. W tym miejscu będę perfidna: ciesz się, że nie pokazałam im zdjęcia z uśmiechem, dopiero byś miała na co narzekać (bo rozmazane jest okropnie).
Sama mogłabym na palcach jednej ręki policzyć zdjęcia, na których wyglądam jak człowiek, a nie coś dziwnego. Bywa. I ciesz się kobieto, że wyglądasz na swój wiek - Maieczka jest często brana za 15latkę, mnie z kolei ostatecznie dobiła mama Serika. Cytując: "Będę mówić do ciebie na ty, skoro jesteś w wieku Joasi." |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-08-2007, 19:45
|
|
|
Ciekawa rzecz, nikt z Was nie zwrócił uwagi, że jedna postać z rysunków jest nikomu nie znana... Ciekawa byłam czy ktoś zauważy czy nie. A to jest właśnie ten drugi fanart mój wzorowany na obrazeczku Kyouyi wielkości 1 cm kwadratowego, o którym kiedyś mówiłam ^^
GoNik... czemu łyżeczką...?!
Ja też właśnie mam tylko kilka zdjęć na których wyglądam ładnie. Jutro sobie zrobię jakieś zdjątko z poszkodowanym, zdemoralizowanym suczynkiem. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|