Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wasze zdjecia |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 31-08-2007, 20:12
|
|
|
Ha ! Nareszcie, proszę bardzo zdjęcie mojej szanownej osoby sprzed kilku chwil. Mam nadzieję że satysfakcjonujące ^^ Podoba mi się zdecydowanie bardziej od poprzedniego.
Ja |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 31-08-2007, 20:30
|
|
|
O jaaaaaka ładna^^
I z uśmiechem! |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 31-08-2007, 20:33
|
|
|
Mówiłam że masz ładną buzię, zwłaszcza jak się uśmiechasz, uroczo wyszłaś na tym zdjęciu. Bardzo satysfakcjonujące, nareszcie nie trzeba się domyślać co kryje się pod czapką :P
Część forumowiczów miała możliwość mnie zobaczyć i poznać (w miarę), inni mogą mnie obejrzeć na tym zdjęciu (jestem ta krótkowłosa) http://img125.imageshack.us/img125/7176/dsc0082pq5.jpg . Towarzyszy mi Momoko - oczywiście pytałam ją o zgodę, jedno z sympatyczniejszych zdjęć, dlatego postanowiłam je tu umieścić... |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-09-2007, 13:14
|
|
|
Moshi, to zdjęcie jest cudne, jedno z najlepszych ze zlotu w ogóle. I obie jesteście Mroczne i Różowe, ahaha~ wylazło szydło z worka ;p |
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
|
Wysłany: 01-09-2007, 13:34
|
|
|
Nie wiem jak Mroczna, ale na pewno nie Różowa - bluźnisz kobieto, ta bluzka to czysty przypadek, albo Momoko posiada jakieś tajemnicze moce z którymi się jeszcze nie zdradziła ;P |
|
|
Momoko
wiosna jest miau
Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 01-09-2007, 13:53
|
|
|
Oczywiście, że to moje tajemnicze moce, a cóż by innego^^.
Pomimo, iż na tym zdjęciu wyszłam mało pięknie (i co Salva? TO się nazywa źle wychodzić na zdjęciach:), to bardzo lubię tę fotkę. Bo te dwa kotki, w żaden sposób nie umawiane, wyglądają świetnie. W dodatku lepsze zdjęcie z drugą osoba niż samodzielne.
I Moshi wyszła bardzo ładnie. Nie łypie z kąta x3. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 01-09-2007, 13:56
|
|
|
Jakie śliczne zdjęcia! Salva ma przeuroczy uśmiech, a dziewoje w różowych koszulkach (zło..) wyszły świetnie. Miło tak dowiedzieć się czasem kto jest po drugiej stronie ;]
(tylko ja jedyna z całego forum nie wiem nic na temat tego zlotu?... gdzie, kto, jak...) |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 01-09-2007, 14:50
|
|
|
Ale śliczne zdjęcie ^^ bez dwóch zdań jesteście mhoczne i różowe !!!
Momoko a w łeb chcesz ? ^^ |
|
|
LightOfNewWorld
Gość
|
Wysłany: 01-09-2007, 16:31
|
|
|
Pewnie zaraz mnie zakrzyczycie jaka to ja jestem zła i okrutna, a może nawet ten post zostanie usunięty....ale cóż spróbujmy....
Ja tak się tylko zastanawiam ile komentarzy do zdjęć z tego tematu jest szczerych a ile napisanych tylko z czystej uprzejmości.....
To tyle.
Ale żeby nie było tak bardzo offtopowo to może powiem, że mogłabym pokazać wam swoje zdjęcie żebyście mieli o czym popisać ale nie jestem zarejestrowana i nie wiem czy moge tutaj je wstawić a poza tym nie mam go na żadnej stronce.
To już wszystko, pozdrawiam na początek of course fanki yaoi a potem całą resztę...... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-09-2007, 17:59
|
|
|
A co ktoś miałby zyskać na ewentualnej nieszczerości? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
LightOfNewWorld
Gość
|
Wysłany: 01-09-2007, 19:07
|
|
|
A czy ktoś musi cos zyskiwać?? Ludzie są z natury nieszczerzy kiedy np nie chcą kogoś obrazić itp....Taka ludzka przypadłość..... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 01-09-2007, 20:33
|
|
|
Cytat: | A czy ktoś musi cos zyskiwać?? Ludzie są z natury nieszczerzy kiedy np nie chcą kogoś obrazić itp....Taka ludzka przypadłość..... |
Wiesz, widzę tu dość niepokojący prąd myślowy:
- Są komentarze -> Komentarze są pozytywne -> Natura ludzka jest Zła -> Oni piszą to tylko tak obłudnie, tak naprawdę myślą co innego -> To banda złośliwych małp, czekająca tylko tego, by kogoś obrazić, ale udających niewiniątka.
Tymczasem zwykle, gdy ludzie nie mają do siebie jakichś szczególnych wontów, raczej nie przerzucają się złośliwościami. Jeśli więc coś im się nie podoba to najczęściej milczą, żeby nie urazić uczuć innych. Nie piszą pochlebstw po to, żeby się przypodobać, bo a) nikt ich do pisania nie zmusza b) nic z tego nie mają, bo obiekty rozmowy zwykle są X kilometrów od nich i ich statut na forum niczym specjalnym się nie wyróżnia.
Jedynym osobnikiem, który czymś się wyróżniał się forumowym stanem posiadania, był pewien nieumyty, nieogolony moderator z nadmiarem czupryny i zbędnymi kilogramami, ale on pochwał nie dostał (podli jesteście, wiecie?). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
LightOfNewWorld
Gość
|
Wysłany: 01-09-2007, 21:08
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | - Są komentarze -> Komentarze są pozytywne -> Natura ludzka jest Zła -> Oni piszą to tylko tak obłudnie, tak naprawdę myślą co innego -> To banda złośliwych małp, czekająca tylko tego, by kogoś obrazić, ale udających niewiniątka. |
Trafiłeś w samo sedno.....oprócz może tych małp.....wole inne określenia (ale już mniejsza z tym). Zeg pogódź się z tym NATURA LUDZKA JEST ZŁA.
Zegarmistrz napisał/a: | Jeśli więc coś im się nie podoba to najczęściej milczą, żeby nie urazić uczuć innych |
Ironię lepiej słychać niż widać.....więc piszą pochwały uzywając ironicznych słów....
PZDR |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 01-09-2007, 21:19
|
|
|
Gość napisał/a: | Zeg pogódź się z tym NATURA LUDZKA JEST ZŁA. |
Wiesz, jakoś do tej pory ze strony ludzi nie spotkało mnie nic szczególnie złego. A przynajmniej celowo złego. Choć z drugiej strony... Masz racje! To zapewne dlatego nikt nie zachwycał się tym zdjęciem.
(Dobra, to jest Offtop. W najgorszym razie to się wytnie). |
|
|
|
|
|
LightOfNewWorld
Gość
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|