Skąd kto jest?? |
Wersja do druku |
Lothlori
Dołączyła: 26 Mar 2003 Skąd: Wolf Pack Island ^^ (dopóki mnie nie wywalą... ^^) Status: offline
|
Wysłany: 23-05-2003, 18:14
|
|
|
KROSNO !!!! ^^ Takie małe miasteczko (wiocha prawie ^^) gdzieś koło Rzeszowa, na południowym wschodzie, innymi słowy koniec świata ^^ Zapraszam ^^ |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości"
A. Einstein
* http://dreams-of-mazoku.blog.pl * - nowy bloguś.. ^^ zerknijcie ^^ |
|
|
|
|
Ryuu_Davis
Dołączyła: 12 Kwi 2003 Skąd: A bo ja tam wiem O.o? Status: offline
|
Wysłany: 23-05-2003, 18:53
|
|
|
Awr... Ja mieszkam w miejscu szumnie zwanym zadupiem czyyyyyli....
Ya. Wiecie gdzie jest kujawsko pomorskie ^^"? Jesteście na tropie. Wiecie gdzie Bydgoszcz? Ekhm, udam że nie widziałam tych spojrzen a la Gourry... No to troszke wyżej, takie coś co siem Świecie nazywa (tak, to od janusza dzieciola i Najwiekszego Psychiatryku W Województwie ^^")
Ya. To wiecie gdzie mieszkam w takim razie. Ulica Sądowa 13, Wojewódzki Szpital Psychiatryczny, prosić Janis Joplin ^^". |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-05-2003, 20:35
|
|
|
Sanok!!!!
Jesli znajdziecie na mapie Polski miejscowosc Lothori, to niedaleko znajdziecie tez i Sanok... Jako ciekawostke podam, ze oba miasta serdecznie sie nienawidzom... (chyba Sanoczanie bardziej niecierpia Krosniakow - ot taki nasz lokalny folklor). |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
natalya_msh
Dołączyła: 02 Lut 2003 Skąd: z domu w moim mieście :) Status: offline
|
Wysłany: 23-05-2003, 20:35
|
|
|
Piła. Nie wiesz gdzie to jest? Nic dziwnego^^". Jakieś 100 km od Poznania, ludności chyba coś koło 75- 80 tys. Przyjedzcie w weekend to zginiecei smiercia tragiczna spowodowana bezowocnym poszukiwaniem jakiejs rozrywki... |
|
|
|
|
|
Dośka
Lon's Priestess
|
Wysłany: 23-05-2003, 21:30
|
|
|
widzicie Wrocław? To trochę na północny zachód jest taka mieścinka o nazwie Krotoszyn, widziecie ją? A gdzeiś niedaleko, jeszcze na zachód powinno być zadupie o nazwie Kobylin. Znaleźliście mnie? |
_________________ From where has that darkness come...?
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-05-2003, 11:05
|
|
|
Ja z Wrocławia - i uwielbiam to miasto.
Wrocek rządzi! |
|
|
|
|
|
evil-witch
|
Wysłany: 12-06-2003, 19:53
|
|
|
A ja jestem z Radomia tak jak Satsuki i musze przyznać że to nawet dziura prawie bez zabytków (Skansen, pare muzeów) ale za to jak sie wejdzie do centrum to można zobaczyć duuużo kamienic ( a ile sklepów *.*). ja to nazywam 'perłą architektoniczną XIX i XX w'. |
_________________ Jedno nas łączy *potrzeba* XD
(hasło wyborcze do kampanii Evilkowo-Kaolkowej na rzecz darmowej zbiórki pieniążków na mangi XD) |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-06-2003, 20:00
|
|
|
Evilko.. o Żerome Ci chodzi? :P
A stare miasto też niczego sobie.. było kiedyś :P
A Żerom to śliiicznie jest.. jedyna chyba zadbana ulica :D I te uliczni w nią wchodzące niektóre są zadbane ^_______^
Na żeromie sobie codziennie drugie śniadanie zjadam na ławeczce :P (nie ma to jak chodzić do szkółka na Kilińskiego :P w końcu niedaleko no nie? :D)
I evil może to i dziura.. ale tak prawde mówiąc.. JA TĄ DZIURĘ BARDZO LUBIEM!!!! Wiem.. to niemożliwe :P |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 12-06-2003, 20:56
|
|
|
ee,tam ja pochodze z jeszcze wiekszej dziury ^^''',jeszcze taka głupia nazwa,konkretniej : Choszczno w Zachodnio pomorskim godzine i troche od Szczecina,bardziej na południu województwa,takie średnie miasteczko i jak to kiedyś mówili w Teleexpresie "Zagłębie Ślimaków" buehehehe,jak to usłyszałam to łacha darłam przez tydzień XD |
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-06-2003, 21:09
|
|
|
widzicie na mapie Poski taką dziure na wylot? to ja tam mieszkam ;) a do rzeczy - Włabrzych niedaleko Nowej Rudy o której wspominał Bambosh i jakieś 100 km od Wrocka... lepiej tu nie przyjeżdżajcie! Brudno, śmierdzi i jakieś Crofesimy błąkają sie po mieście... bleh! |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
SmoczycaNenar
Dołączyła: 01 Lip 2003 Skąd: Lasy w świecie Diablo Status: offline
|
Wysłany: 01-07-2003, 13:15
|
|
|
Ja pochodze z Bielska-Bialej dokładniej osiedle Beskidzkie (Górne). Jak zobaczycie tam jakąś nienormalną 14-latke to na pewno ja^^ |
_________________ "Szczęśliwy kogo przyozdobił kiejm i torbą los włóczęgi"
Przybyłam do świata jako smok w postaci elfa |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 01-07-2003, 13:25
|
|
|
A ja z takiej głupiej wsi co się wola w warszawie nazywa... |
|
|
|
|
|
Distant
Dołączył: 23 Cze 2003 Skąd: Somewhere in the world Status: offline
|
Wysłany: 01-07-2003, 18:49
|
|
|
można mnie zobaczyć w najstarszym mieście w Polsce czyli Kaliszu albo w mieście bażantów..... ekhmm... znaczy Poznaniu :-> |
_________________ Never surrender, never give up...
http://forum.multiworld.pl - Nothing is impossible here
http://komiks.multiworld.pl - Komiks Multiworld ;3 |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 01-07-2003, 21:38
|
|
|
A ja jestem z Brodnicy -> to 60 km od Torunia...Fajne miasteczko^^ Nie narzekam...Ale za pol roku przeprowadzam sie do Olsztyna na Mazurach^^ Mialam sie teraz przeprowadzic ale rodzice nie zdaza do wakacji wykonczyc domu;( I musze sie jeszcze tu przemeczyc:>>> |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
BGI
Dołączył: 03 Maj 2003 Skąd: z czystego, niczym nie zmąconego chaosu:> Status: offline
|
Wysłany: 01-07-2003, 22:06
|
|
|
Natomiast ja z Stolicy Polskiej Miedzi - Lubin city^^''' Nie jest tu źle, ale dobrze też nie jest_^_ Dobrze chociaż że 5 hipermarketów mamy to jest jakiś wybór na spacery^^''''''''''''' |
_________________ --Tatoeba kimi no sono ude ga
--Kusari ni tsunagaretemo
--Tatoeba itsuka kono sora ga
--Moetsukite shimau to shite mo
--Kibou dake wa shinjite |
|
|
|
|
|