StarCraft |
Wersja do druku |
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 31-05-2005, 20:31
|
|
|
Mai też ma pirata, co zamierza w najbliższym czasie naprawić. Póki co dodatek został spatchowany na wszystkie strony i DZIAŁA! Jak 1. będę mieć pieniądze (co jest do załatwienia z racji wizyty u dziadków 2. angina nawiedzająca moje gardło odejdzie w niebyt 3. pofatyguję się do sklepu posiadającego odpowiednią płytę za odpowiednią cenę kupię sobie oryginał... W sumie warto. A potem może podbije battlenet? ;) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 31-05-2005, 20:43
|
|
|
Ryuzoku napisał/a: | 20 zl umiem lepiej sporzytkowac jeżeli już coś posiadam to po cholere kupywać po raz drógi... |
Masz, ale niedziałające, przynajmniej wnioskując z tego, co pisałeś ^^" Więc masz, ale nie masz... A jeśli ci zależy na zagraniu, to za tak niską, jak na grę, cenę, warto chyba kupić. |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 31-05-2005, 20:46
|
|
|
Vel-działac działa tylko że na windowsie 95 pod jaki gra jest zrobiona, potem na nowszych przestaje, no nic, olać uż mi sie odechciało bo za dużo pierniczenia się z tym ,a napewno więcej niż to warte... |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-05-2005, 20:57
|
|
|
Ryu, wystarczy podmienić w "sytem" plik cdfs.vxd na windowsowski z 95 cdfs.vxd i powinien działać.
Chciaż mój kuzyn zapomniał zrobić kopię zapasową systemu przed tym i mu się XP-k wysypał.
Mam go jeszcze gdzieś... |
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 02-06-2005, 14:02
|
|
|
Po "spatchowaniu" cdfs-a gra na XP działa normalnie... o ile ma się tylko jeden napęd CD. Jeśli ma się 2 (CD + Nagrywarka na przykład), to mogą być poważne problemy. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 19-06-2005, 15:24
|
|
|
IKa napisał/a: | Ryu... popieram Vela... obie części kosztuja jeno 19,90 (chyba) w MediaMarkt or Emipku w serii niebieskie "Klasyka Gier Komputerowych" |
Oro? Ja w Empiku widziałem tylko za ok 40 - 50 jako bestseller series ^^
Idąc dalej, to z tego co pamiętam to błąd z brakiem płytki wyskakiwał mi gdy kazałem orginałowi działać w trybie zgodności z win 95 ew. ME (tyle że pod XP działał bez problemów, po prostu bawiłem się opcjami i zapomniałem raz odhaczyć)
A... i jeszcze takie pytanko... brałby ktoś na battlenecie? :3 |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 19-06-2005, 16:05
|
|
|
przepraszam, właśnie wydarłam z wielkim trudem moją własną oryginalną grę z pazernych pazurów rodziny, i rzeczywiści, kosztowała 49,90 - mój błąd ^^ tłumaczy mnie tylko to, że od roku jej nie widziałam na oczy, bo była zagrywana przez kuzynkę (Mała i jej Protossi ...geeez...) |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-06-2005, 09:12
|
|
|
Bardzo chętnie zagram na battlu z kimś z forum :-D Tylko nie ja robie grę, mój typ łącza (z ukrytym IP) powoduje niemożliwść podłączenia do niej ^^" Ale jak bym dostał date i godzinę :-D
PS: gramy na fastest posiible map, nie nie :>? |
|
|
slocik
|
Wysłany: 14-12-2005, 17:35
|
|
|
ojj, gra legenda :] a co do dwojki ktora byla tu wspomnaina, to nei wiem skad te wyssane z palca info o 2 nowych rasach, blizzard sie odciol od jakichkolwiek zapowiedzi drugiej czesci, ktora i tak nei wyjdzie przez najblizsze 3 lata, kazdy kto sie blizzard jest teraz zajety gra rpg( nie liczac wow), a on nigdy nei tworzy gier za szybko ani 2 na raz.
Animki z tej gry sa genialne, ta gra pchnela gatunek do przodu :] |
|
|
|
|
|
renegat
|
Wysłany: 01-06-2006, 22:53
|
|
|
starcraft 2, fallout 3
nie nic z tego nie wyjdzie :(
ehh starcraft był ql :D grało się dużo... protosi rulz!
PS. hehhe slocik a co ty masz za avatara? :> |
|
|
|
|
|
Pixa
Bu de bu ai
|
Wysłany: 14-05-2007, 00:17
|
|
|
=) ja gram.. przez ostatnie 3 lata zergami a od 2 tygodni terranem
aka:
US West - SN_LastlinGG
NTC - iS-LastlinGG
^^ |
|
|
|
|
|
manki
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 19-05-2007, 22:13
|
|
|
Zapowiada się ciekawie. Zergi w trailerze wyglądają jeszcze bardziej Hordo-Zergowato. Szkoda tylko że chyba nie będzie tej 4-tej rasy. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-05-2007, 08:51
|
|
|
Trailer świetny, dokładnie na poziomie, do jakiego przyzwyczaja nas Blizzard od wielu lat. Czekam i się ślinie. Nawet, jeśli będą w złej formie, to najgorsze, co nas może spotkać to bardzo dobra gra. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-05-2007, 16:48
|
|
|
Protossi jak na razie wygladają trochę gorzej niz w 1... za to wyraźnie zyskują wiele sztuczek ^^
Też czekam :-D |
|
|
|