StarCraft |
Wersja do druku |
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 13-04-2004, 12:45 StarCraft
|
|
|
Myślę że wszyscy kojażą <ten kto nie kojaży zginie w imię roju!>
a przynajmniej część.
Żeby nie przedłużać czy jest ktoś kto gra jeszcze w Stara? |
_________________ Wróciłem, nie cieszycie się? :]
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 13-04-2004, 16:58
|
|
|
Mam plyrke i gralem przed 3 miechami wzwyklego StarCrafta :D
Nawet fajne toto... ale zeby wygrac trzeba miec tylko wiecej mocniejszych jednostek... |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 14-04-2004, 14:46
|
|
|
NIENAWIDZE!!!!!!!!!!
Mój brat gra całymi dniami na necie! NIe daje przy komputerze usiąść! Gra powinna być zakazana, a jej wszystkie kopie zniszczone! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
|
Wysłany: 14-04-2004, 14:57
|
|
|
Hm... Prościej, taniej, wygodniej i korzystniej byłoby zapewne wyeliwminować brata... ;]
A co do StarCrafta, to od wieków nie grałem... A na razie z niecierpliwością czekam na II część. |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 14-04-2004, 15:01
|
|
|
Hmm na 2-gą?
Chodzi Ci o StarCraft: Ghost?
To ma być TPP i to tylko na PS2 (jak ci z Blizzard się uprą to nic ich nie przekona:( )
Co do samej 2-ki to nic na tem temat nie widziałem a codziennie wchodzę na serwis B.E. |
"Do not fear in the face of your enemies, speak the truth always, even if it leads to your death, save helpless and do no wrong..." |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 14-04-2004, 17:38
|
|
|
co do dwójki to ma to być typowa strategia kontynuująca treść z wcześniejszych części, i dająca dwie nowe rasy (nie chdozi o GHOST który mi jakoś nie podpadł bo to samo to jakby poprostu dali możliwość spectranse w Warcrafcie i by było to samo, tylko strzelać sie nie da ale to nic takiego...) |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-04-2004, 17:53
|
|
|
Zeg, rozumiem ciebie doskonale, mój brat ma to samo, ale z Ragnarokiem...
Czy ten Ghost przypadkiem już nie wyszedł? Widziałem coś w jakiejś gazecie, ale nie zwróciłem na to większej uwagi. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
|
Wysłany: 14-04-2004, 18:01
|
|
|
Według serwisu ciągle jest jeszcze w produkcji (nie przeniesiono go z działu projektów) ale to możliwę że skończyli gdyż od jakiegoś czasu nie ma tam aktualek, wszystkie oczy zwrócone są chyba w WoW'a... |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-05-2004, 22:15
|
|
|
Ja jeszcze gram w Starcrafta!! Jestem w kampanii Zergów i właśnie szukam tego **** komputera! Ale znajdę go i rozwalę wszystkich po drodze!! BUAHAHAHA!!! (Chory Śmiech Absolutnej Pani Całego Wszechświata) Żaden nędzny konfederat nie podskoczy Królowej Ostrzy Kerrigan!! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 30-05-2005, 17:21
|
|
|
ok ja mam tkaie pytanie, co mam zrobić żeby odpalić to cholerstwo na XPku?!
bo po walce godzinnej mi sie zaczyna cierpliwość kończyć a płytki nie bedą zbyt twarde...mam error o nazwie "nie widzi płyty która jest w środku" próbowałem już pacha najnowszego ale nic nie daje, gra piracka, czy ma ktoś moze jakiegoś no cd cracka?? |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-05-2005, 17:43
|
|
|
Jeśli cię to pocieszy Ryuzok, ja mam ten sam problem z Broodwarem na 98-ce. O ile podstawka działa jak złoto, o tyle dodatka głupi komp nie widzi... Co ciekawe płytę czyta, instalator się włącza, płyte można spokojnie "otworzyć" i pooglądać z każdej strony... Ale jak chcę włączyć kampanię, to już owej płyty nie widzi ==
A właśnie skończyłam podstawkę i chciałam dalej grać... ==' |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 30-05-2005, 17:51
|
|
|
Mai-mam to samo tylko że ze wsyzstkim!nie wiem czy jakiś pach na działanie bez płyty by tutaj nie pomógł, ale poprostu nie umiem już tego znaleźć, wpisuje najróżniejsze sformuowania i jedyne na co trafiam to fora z textem "na ten błąd pomaga crack dzieki któremu gra chodzi bez płyty" no extra ale mi potrzebny jest crack a nie wieść że istnieje... |
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 31-05-2005, 16:11
|
|
|
Ryu, mam genialny pomysł!
...
Kup oryginał? :P |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 31-05-2005, 16:30
|
|
|
Ryu... popieram Vela... obie części kosztuja jeno 19,90 (chyba) w MediaMarkt or Emipku w serii niebieskie "Klasyka Gier Komputerowych" i sa razem z patchami i dostepem do pomocy CD Project. Jedno pudełko - dwie gry... nie mów, że się nie opłaca :P |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 31-05-2005, 16:50
|
|
|
Ika-jeno Mai to ma i co z tego skoro działa jej podstawka a dodatek już nie?to raz, a dwa to 20 zl umiem lepiej sporzytkowac jeżeli już coś posiadam to po cholere kupywać po raz drógi... |
|
|
|
|
|
|