THE SIMS 2 |
Wersja do druku |
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 25-05-2005, 16:38 THE SIMS 2
|
|
|
co myślicie o simsach,są jedną z najbardziej sławnych gier,
łatwo je teraz zdobyć,chociarz nie są tak iteresójące i wciągające
jak mówią inni.Co o nich myślicie,podzielcie się swoimi ocnami w skali od 1-10 |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:10
|
|
|
Sims? Ojejka... Ta gra jest UZALEŻNIAJĄCA O_o Choćby się chciało przestać, i tak się nie może O_o
Aczkolwiek posiadam tylko jedynkę, do której naściągałam masę fajnych rzeczy i jestem cała szczęśliwa :>
Najfajniejsze w Sims jest tworzenie postaci i budowanie domów, a potem już nie jest tak ekscytująco, bu. Muszę sobie dokupić jakiś dodatek, ot, "Gwiazdę" chociażby, może wtedy pasja ma szaleńcza wróci :> |
|
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:11
|
|
|
Eee tam, jedynka była lepsza.
Miya-chan po co takim kolorem ? |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:16
|
|
|
nie zgadzam się z tobą 2 jest leprza,simy się starzeją, z małym w brzuchu chodzisz gdzieś 3 dni ale z karzdym dniem się zwiękrza, jedziesz na zakupy taxi,nawed do parku.
Czy serio uwarzasz że 1 jest leprza czy poprostu nie masz 2 i tak mówisz?? |
|
|
Aliens
|
Wysłany: 25-05-2005, 17:34
|
|
|
Nie będe zdradzał prawdy :-) Poprostu powiem, że mam mieszane uczucia z nową cześcią THE SIMS 2. |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 25-05-2005, 18:09
|
|
|
Nooooooo gra zupełnie nie dla mnie mam o niej mniemanie takie że graja w nią jedynie osoby majace problemy w kontaktach interpersonalnych.
Ale to tylko moje zdanie starego upierdliwca |
|
|
|
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 25-05-2005, 19:39
|
|
|
Grałem kiedyś w 1... a potem (na szczęście?) mi się znudziło ^^" A ta megastyczna ilość dodatków, które wychodziły, tylko coraz bardziej mnie zniechęcała. Dlatego w 2 się nie bawiłem (choć okazję ciągle mam, siostra w to gra...). Zabawa w życie mnie naprawde nie ekscytuje ^^'
Zapewne, jak zresztą widać, są ludzie, których to bawi. Mnie nie ;]
<choć, nie powiem, patrząc na dochody, jakie ta gra przynosi, to z radością znalazłbym się na miejscu twórców XD> |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Nomikyo
|
Wysłany: 25-05-2005, 21:16
|
|
|
jezu, tych dodatkow jest mnostwo O.O a sama gra jest fajna ^^ gralam w nia prawie ciagle (w 2 oczywiscie :P) dopoki..nie dorwalam Ragnaroka XDDD |
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 25-05-2005, 23:51
|
|
|
Grałem w jedynkę - ale to dawno było XD. Nawet fajne na początku, ale potem trochę monotonne jak się tą chatę rozbuduje XD. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 26-05-2005, 00:41
|
|
|
W Simsach się fajnie domki budowało. I planowało efektywny układ pomieszczeń i plan zajęć. Ale po jakimś czasie (czyt. po zbudowaniu kilku ładnych domków i opanowaniu strategii gry) faktycznie zaczyna się nudzić. |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-05-2005, 12:05
|
|
|
Mi szczerze mówiąc znudziła się po godzinie gry... XD Dobrze że pożyczona była :-D |
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 26-05-2005, 12:24
|
|
|
Mnie też się już znudziła, nawed nie ukończyłam swojego nowego miasta...bo to wszystko
tak się ciągło i ciągło aż w końcu miasto zostalo bez parceli publicznych. Raz chciałam doprowadzić rodzinę do końca aż umrą ze starości, wkurzyłam się bo za długo trwało i
wzsystkich utopiłam w basenie (wystarczy ich włożyć do basenu i wyjąć drabinki)XD |
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 26-05-2005, 13:13
|
|
|
Nomikyo napisał/a: | gralam w nia prawie ciagle (w 2 oczywiscie :P) dopoki..nie dorwalam Ragnaroka XDDD |
Zbłąkana owieczka przeszła na właścią stronę ;3 |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 26-05-2005, 14:17
|
|
|
Dużo simów przy mnie straciło życie
-jeden się zapalil
-a jeden wszedł do pokoju i drzwi za nim znikły, to jest wlaśnie głupie że simy nie umią
skakać przez okno ;P |
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 12-07-2005, 13:00
|
|
|
Jedynka lepsza, lepsza! A dlaczego? Ileż ja nerwów natraciłam, kiedy mi przyszła ochota na simsy... Bo niestety dopiero po dwóch dniach utykania się ktoś powiedział mi, że chociaż moja karta graficzna naprawdę jest dobra i w ogóle, to simsy 2 na niej nie ruszą i kropka. W ciągu tych dwóch dni zdążyłam 3 razy za i odinstalować wszelkie możliwe nakładki do windy, 5 razy ściągnąć masę niezbędnych, według pewnego forum o grach, programów do odpalenia, zaczęłam na poważnie poszukiwania płytki z windą 98... Karta nie przyszła mi do głowy, WSZYSTKO prócz tego na niej chodzi ^^'' Podmiana cichaczem z drugiego kompa nie wchodziła w grę, zintegrowana.
W jedynkę lubię grać, bo to nie wymaga myślenia. Mimo to i tak zawsze kończy się na stworzeniu, wydaniu za mąż/żon, zarobieniu (raz miałam tyle cierpliwości, że zarobiłam fortunę bez kodów! XD), wydaniu na świat potomstwa, zabiciu brzydkiego potomstwa, no i kupieniu kotka lub pieska. Potem rodzinka dołącza do grona sąsiadów, których radośnie deletuję, jak tylko zobaczę w okolicy mych nowych stworzonek XD |
|
|
|
|
|
|