Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Najbardziej odjechane gry |
Wersja do druku |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 29-12-2008, 17:22
|
|
|
DK pamiętam dość dobrze. Gra dawniej była prawdziwym przebojem. A jeśli dobrze pamiętam, to w grze na ostatnim poziomie, walczyło się z bohaterem sagi Ultima?
Druga cześć też była ciekawa, na pewno była grywalna. Jedynie o co miałem pretensje to o to, że za mało stworków było. Szkoda też, że trzeciej części nie zrobili. |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 29-12-2008, 17:40
|
|
|
Oba DK były świetne - ale jednocześnie krótkie, skończenie dowolnej z nich w ciągu jednego dnia nie było wyzwaniem... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-04-2009, 00:21
|
|
|
A ja wybieram jako numer 1..(werble) Vagrant Story!
Za jednen z naj Soundtracków w grach.
Za klimat! Genialny system walki. Takaż fabuła, i na koniec świetna w tamtych czasach grafika. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-04-2009, 00:38
|
|
|
Wooo, prawda - Dungeon Keeper był bardzo dobrą grą. Wspominam też dobrze Earth 2150 ( jacie, ile to już ma lat... Do tego Polska gra )
Issina napisał/a: | jak mozna nazwac jakas gre odjechana skoro nawet jeszcze nie było jej premiery o.O ? |
Sorry za taki długi czas oczekiwania na Ripostę - Gra nie była jeszcze wydana na xBoxa 360 który posiadam, a można było w nią już grać na Komputerze ściągając ją za 30 dolarów z Steam Online. Dla tego można tak pisać o grach, które jeszcze nie wyszły.
+ Czasami mamy też dostęp do grywalnych wersji beta lub dem gier które nie miały jeszcze premiery a można sobie je obejrzeć. Tak to już bywa na tym świecie. |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 04-06-2009, 12:52 Najbardziej porąbany pomysł na grę...
|
|
|
Powiem szczerze że się nudzę. A poniewarz pod ręką ma katalog z grami Cenega, przeglądam go i co widzę:
Cytat: | Bully
W grze wcielamy się w szkolnego rozrabiakę, który postanawia rozprawić się z kujonami za ich lizusostwo. Idealnym miejscem jest właśnie szanowana szkoła Bullworth Academy dla dzieci z wyższych sfer, z rygorem nie mniejszym niż w poprawczaku. |
Jeeej...
Widząc to "cudo" pomyślałam że może znacie jakąś inną kopniętą gierkę? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-06-2009, 12:58
|
|
|
Żeby to jeden ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 04-06-2009, 14:08
|
|
|
Scalono do właściwego tematu.
IKa - Zua Biurokratka |
|
|
|
|
|
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 07-06-2009, 14:38
|
|
|
Ecco the Dolphin. Stara platwormówka na poczciwego Genesisa.
Powiedzcie mi, kogo sobie wyobrażacie w roli obrońcy Ziemi przed najeźdzcami z kosmosu? Wielkiego mecha? Mężnego twardziela o posturze Rambo? A może ciapowatą lolitkę w typowo japońskim szkolnym mundurku? Jeżeli myśleliście o którejkolwiek propozycji, chyba nie wpadliście, na jaki genialny pomysł wpadły ziomki z Segi. Otóż, walecznym pogromcą ufoli będzie... delfin! Tak! Na prawdę, mógłby to być rekin, bądź żółw (ninja :P ), choćby wiewiórka, ale delfin?! Ten, kto na to wpadł, musiał być na haju. Czy Sega na prawdę nie miała pomysłu na bohatera gry na swoją konsolę? Nintendo wymyśliło Mariana, Samusa, Star Foxa i wiele innych postaci. Sonic był na prawdę spoko, zaś Ecco... prosi o politowanie. Prawdopodobnie dlatego zrobiono tylko dwie pozycje z nim w roli głównej, z czego druga wyszła na PS2 (Ecco: Defender of the Future - tytuł mnie rozśmieszył :P ). |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
mug -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-11-2009, 11:13
|
|
|
A tu jest link do Samorosta, którego polecił JJ.
Też bardzo polecam. Jest jeszcze Samorost 2 .
No i niedawno Amanita Design wydała coś nowego - Machinarium. Niestety, za to już trzeba zapłacic, ale myślę, że i tak całkiem nieźle im to wyszło. Tu można zagrac w demo.
Jeszcze dla zainteresowanych - główna strona Amanity Design
Ps Aa... teraz dopiero sobie przypomniałam widząc starsze posty... też grałam w American Mcgee's Alice. No i... nie przeszłam :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|